Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende alıcamda iyi ıstmazsa fln diye kafama takılıo
Ben de ordan aldım, standlı olanını. kablo derdi olmuyor. Çok da güzel ısıtıyor. KArtuş hiç takılmadan öyle rahat sürülüyor ki, tavsiye ederim almak isteyenlere. Hem de çarçabuk gönderdiler.Canım vivolun ağda makineleri çok iyi fiyatlarıda uygun 2 yıl garantisi var bozuldumu karşı ödemeli kargoyla geri gönderiyorsun sana yenisini gönderiyorlar bence 5 - 10 tl fazla olur belki ama kaliteli olur bakimli ol mak co m siteinde baya uygun fiyatları ben prdan almıştum
Kartuşlar 100 ml ve 50 ml olarak bulunuyor piyasada. Eee ısıtıcılar da öyle. En iyisi 100 ml ısıtıcı ve tabi ona uygun kartuşlar. 100 ml ısıtıcı alırsan her markanın 100 ml lik kartuşunu ısıtabilirsin.Kısaca ısıtıcı ve kartuş aynı marka olmak zorunda değil.merhaba bende sir ağda ısıtıcısı almak istiyorum. her kartuş her ısıtıcıya oluyormu bunu merak ediyorum...
Ben de ordan aldım, standlı olanını. kablo derdi olmuyor. Çok da güzel ısıtıyor. KArtuş hiç takılmadan öyle rahat sürülüyor ki, tavsiye ederim almak isteyenlere. Hem de çarçabuk gönderdiler.
Kartuşlar 100 ml ve 50 ml olarak bulunuyor piyasada. Eee ısıtıcılar da öyle. En iyisi 100 ml ısıtıcı ve tabi ona uygun kartuşlar. 100 ml ısıtıcı alırsan her markanın 100 ml lik kartuşunu ısıtabilirsin.Kısaca ısıtıcı ve kartuş aynı marka olmak zorunda değil.