• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sir ağda makinası

Jennifer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
3.671
2
358
Diğer
kızlar sir ağda makinası almaya karar verdim ama hangisinin iyi olduğunu bilmediğimden size sormak istedim hangi markayı almalıyım fikirlerinizi bekliyorum

Son düzenleme:
canım ben egesirin aldım dün henüz kullanmadım ama 2 yıl garantiliydi ve indirimdeydi 20 lira hemen aldım. tüyüm yok kuaföre yeni gitmiştim ondan çıkmasını bekliyorum denemek için biraz çıksın deneyeceğim merak ediyorum bende :21:

canım İzmirdeyim ben Şirinyer'den aldım ama başka bir yerde daha gördüm 20 liraydı orda da kalıp sirler de 6buçuk ile 4 arası değişiyo ben 4 liralığı aldım ki hepsi aynı marka zaten ama en ucuz bulduğum yerden aldım :21: :32:

Canım vivolun ağda makineleri çok iyi fiyatlarıda uygun 2 yıl garantisi var bozuldumu karşı ödemeli kargoyla geri gönderiyorsun sana yenisini gönderiyorlar bence 5 - 10 tl fazla olur belki ama kaliteli olur bakimli ol mak co m siteinde baya uygun fiyatları ben prdan almıştum

kızlar ben bugün denedim biraz ısıttım gayet güzel makine öneririm sadece ilk kullanışta eriyene kadar biraz kötü koku yaptı ama o da ilk ısınışıydı ondan sanırım bir daha hiiç olmadıı

kızlar sizin bahsettiğiniz kartuş ağda değil mi,sizinki ısıtıcısıyla birlikte mi 20 tl?

merhaba bende sir ağda ısıtıcısı almak istiyorum. her kartuş her ısıtıcıya oluyormu bunu merak ediyorum...

benim aldığım kartuş değil kazan şeklinde ısıtıcı sadece ve 20 lira ama kartuş ısıtıcıları da vardı aldığım yerde onlar da 20 liraydı... kartuşu kuaförüm kullanıyor benim evimde yok ama olur diye düşünüyorum onların boyları standart diye biliyorum yine de bir araştır canım sen yanlış bilgi vermek istemem

Canım vivolun ağda makineleri çok iyi fiyatlarıda uygun 2 yıl garantisi var bozuldumu karşı ödemeli kargoyla geri gönderiyorsun sana yenisini gönderiyorlar bence 5 - 10 tl fazla olur belki ama kaliteli olur bakimli ol mak co m siteinde baya uygun fiyatları ben prdan almıştum
Ben de ordan aldım, standlı olanını. kablo derdi olmuyor. Çok da güzel ısıtıyor. KArtuş hiç takılmadan öyle rahat sürülüyor ki, tavsiye ederim almak isteyenlere. Hem de çarçabuk gönderdiler.

merhaba bende sir ağda ısıtıcısı almak istiyorum. her kartuş her ısıtıcıya oluyormu bunu merak ediyorum...
Kartuşlar 100 ml ve 50 ml olarak bulunuyor piyasada. Eee ısıtıcılar da öyle. En iyisi 100 ml ısıtıcı ve tabi ona uygun kartuşlar. 100 ml ısıtıcı alırsan her markanın 100 ml lik kartuşunu ısıtabilirsin.Kısaca ısıtıcı ve kartuş aynı marka olmak zorunda değil.:3:

Ankara için yazıyorum kozmetik ürün satan hemen her yerde var, parfumerilere de sorabilirsin, cogu kez HASKA SGM gibi yerlerde kartuş+makine indirim olabiliyor. Fiyatlar birbirini tutmuyor bi kaç yerden fiyat almanı tavsiye ederim bi de son olarak sir agdalar ve agda bezleri markadan markaya çok değisiyor ama makinede farklı marka kullanmadım o nedenle marka tavsiye edemeyecem

Ben de ordan aldım, standlı olanını. kablo derdi olmuyor. Çok da güzel ısıtıyor. KArtuş hiç takılmadan öyle rahat sürülüyor ki, tavsiye ederim almak isteyenlere. Hem de çarçabuk gönderdiler.

Kartuşlar 100 ml ve 50 ml olarak bulunuyor piyasada. Eee ısıtıcılar da öyle. En iyisi 100 ml ısıtıcı ve tabi ona uygun kartuşlar. 100 ml ısıtıcı alırsan her markanın 100 ml lik kartuşunu ısıtabilirsin.Kısaca ısıtıcı ve kartuş aynı marka olmak zorunda değil.:3:

teşekkür ederim cevap için.

konuyu açalı epey oldu ama ben daha yeni karar verip alabildim. bakımlıolmak.com vivol sir ağda setinden 100 tl ye aldım kızlar ben çok beğendim tavsiye ederim

evet canım banada formdan bir arkadaş tavsiye etmişti ................................................... sietesini 3-4 ay oluyor ben alalı çok memnunum kozmetikçilerde marketlerde vivet ve sesu markaları var genelde sir ağda vivol ve depilissima markasını öneriyorlar ben bacak ve koltuk altı için depilissima sir ağda seti ekonomi aldım bikini bölgesini kartuşla alınmıyor onun içinde vivol cezve set aldım ağda parası vermekten kurtuldum.

sanırım sitenin ismini yazmak yasak noktageldi bende jeniferın aldığı yerden almıştım.

Back