Evet canım,ben yıllardır kullanırım çok memnunum,epey azalma olmustu.Sadece bacak ve kolda kullanıyorum.Bulunduğun yerde iyi bir ağdacıya git yaptır önce,kendin yapma.Çünkü hiç yapmadıysan çok zarar verebilirsin cildine.Bir kaç sefer yaptır sonra ister kendin yap,istersen yaptırmaya devam et...
Evet canım,ben yıllardır kullanırım çok memnunum,epey azalma olmustu.Sadece bacak ve kolda kullanıyorum.Bulunduğun yerde iyi bir ağdacıya git yaptır önce,kendin yapma.Çünkü hiç yapmadıysan çok zarar verebilirsin cildine.Bir kaç sefer yaptır sonra ister kendin yap,istersen yaptırmaya devam et...
kızlar bu ara sir ağda makinelerine bakıyorum almak için forumda da araştırdım ama pek bir şey yazılmamış
sizlerden kullanan var mı hangisini tavsiye edersiniz?
kullanımı rahat mı?
alıpta beğermeyen var mı?
standlı mı almalı standsız mı?
yardımlarınızı bekliyorum
sesu mu alsam depilissima mı alsam vivol diye de bir marka var kafam çok karışık :44::44:
Valla canım ben yıllardır sir ağda yaparım,asla jilet falan dokundurtmam...Makineyi almadan önce bayaa vakit kaybı oluyodu ama bi gün bi kampanya gördüm Vi-vet sir ağda ısıtıcısı,2 roll-on ağda,2 tane yağlı temizleme mendiliyle birlikte 28 tl'ye almıştım...O günden beri bu makinayı yapana dua ediyorum :) Şip şak 5 dk da bacaklarım öteki bölgelerimle birlikte Yarım saat bile geçmeden tertemiz oluyorum..Makinadan çok memnunum herkese tavsiye ederim...Ayrıca o kadar ağda yöntemi denedim ama sir ağda kadar pratik ve kılları seyrelten başka yöntem görmedim...Tüysüz günler :)
Kızlar merhaba. Ben uzun zamandır üyeyim ama pek yazmıyordum. Vivol ağda ısıtıcı aldım, şu konserve ağda için olanlardan. Fakat hiç memnun kalmadım. Saatlerce fişte kaldı ama ağda erimedi. Aldığım satıcı yanında hediye olarak bonibon ağda diye birşey göndermiş. Kutunun üzerinde marka falan yazmıyordu. Onu ocakta erittim ve denedim. Bezsiz kullanılıyor. Koltukaltım için denedim ve çok iyi alıyor. Ufak tefek hiç birşey bırakmıyor. Alalı 10 gün oldu henüz küçük de olsa hiç tüy yok. Sizce kullanmaya devam etmeliyim? :44:
Kızlar merhaba. Ben uzun zamandır üyeyim ama pek yazmıyordum. Vivol ağda ısıtıcı aldım, şu konserve ağda için olanlardan. Fakat hiç memnun kalmadım. Saatlerce fişte kaldı ama ağda erimedi. Aldığım satıcı yanında hediye olarak bonibon ağda diye birşey göndermiş. Kutunun üzerinde marka falan yazmıyordu. Onu ocakta erittim ve denedim. Bezsiz kullanılıyor. Koltukaltım için denedim ve çok iyi alıyor. Ufak tefek hiç birşey bırakmıyor. Alalı 10 gün oldu henüz küçük de olsa hiç tüy yok. Sizce kullanmaya devam etmeliyim? :44:
anladığım kadarıyla kalıp ağda o bahsetiğiniz. bezsiz kullanılır,sürünce sertleşip elle çekilir. çok güzel bir ağda ben de memnunum ondan bence onu kullanmaya devam edin. diğer sıvı sir ağdalar koltukaltına pek uygun değil cildi yakabiliyor ama bu kalıp sir ağda öyle değil, cildi de çekmiyor.
anladığım kadarıyla kalıp ağda o bahsetiğiniz. bezsiz kullanılır,sürünce sertleşip elle çekilir. çok güzel bir ağda ben de memnunum ondan bence onu kullanmaya devam edin. diğer sıvı sir ağdalar koltukaltına pek uygun değil cildi yakabiliyor ama bu kalıp sir ağda öyle değil, cildi de çekmiyor.
Cevapladığın için sağol :)) Bu ağda bonibon ağda diye geçiyor. Bonibon şeklinde, kalıp ağdadan farklı biraz. Kullanmaya devam edeyim ben öyleyse. Sadece koltukaltı için ideal bence. Bu arada ağda ısıtıcı sorunum da çözüldü. Yenisini gönderdiler.
benş de de sesu kartuş ısıtıcısı var memnunum keşke daha önce kullansaydım yıllardır makine kullandığıma lanet ediyorum şimdi..bence lazer e falan imkanı olmayanlar için öğrenciler içn falan ideal..30 tl ye almıştım ben sesu yu..ama geç ısınıyor asorunu o..ark a indirimden agiss marka aldık 20 lira ya o 10 dk d a ısınıyor ama onada kartuş girdi mi çıkmak bilmedi...bence makine pek farketmez ya.. iyi bir şey kartuş ısıtıcla ben memnunum..bi de özel bölge için alcam konseve ona bakıyorum şimdi..