kizlar yapmasindan cok temizlemesi bi iskence yaa.temizleme mendiliyle bacagim kizarana kadar bastiriyorum yine cikmiyor.bikac dk sonra camur gibi lekeler kaliyor yapis yapis.siz ne ile temizliyorsunuz?
kizlar yapmasindan cok temizlemesi bi iskence yaa.temizleme mendiliyle bacagim kizarana kadar bastiriyorum yine cikmiyor.bikac dk sonra camur gibi lekeler kaliyor yapis yapis.siz ne ile temizliyorsunuz?[/QUOTE
Bebe yağı kullanıyorum ben temizlerken.Yağla iyice masaj yaparsan her tarafına birşey kalmaz.Yalnız yağlanmadan önce temiz bir kağıtla kalan sirleri toplamaya çalış,böylece yağa az iş bırakmış olursun,daha kolay temizlenirsin canım.Yine malzemecilerde ağda temizleme yağları var,güzel kokulu büyük boy onlar da çok hesaplı oluyor,ama bebyağı da işini görür.Bir arkadaşım bir sürü elinde olan bitkisel yağları karıstırmıştı o da işe yaramıştı.Boşa tahriş etme cildini,yağ olsun yani..
kizlar yapmasindan cok temizlemesi bi iskence yaa.temizleme mendiliyle bacagim kizarana kadar bastiriyorum yine cikmiyor.bikac dk sonra camur gibi lekeler kaliyor yapis yapis.siz ne ile temizliyorsunuz?[/QUOTE
Bebe yağı kullanıyorum ben temizlerken.Yağla iyice masaj yaparsan her tarafına birşey kalmaz.Yalnız yağlanmadan önce temiz bir kağıtla kalan sirleri toplamaya çalış,böylece yağa az iş bırakmış olursun,daha kolay temizlenirsin canım.Yine malzemecilerde ağda temizleme yağları var,güzel kokulu büyük boy onlar da çok hesaplı oluyor,ama bebyağı da işini görür.Bir arkadaşım bir sürü elinde olan bitkisel yağları karıstırmıştı o da işe yaramıştı.Boşa tahriş etme cildini,yağ olsun yani..
tesekkur ederim cevaplariniz icin.ama bende bebek yagi aldim dalinin.fakat cikaramadim yine. siz agda yaptiginiz yeri hemen temizliyormusunuz yoksa heryer bitincemi yagi suruyorsunuz? ben agda isim bitince temizlemeye kalkiyorum bu defa bakiyorum heryer leke,kalinti
tesekkur ederim cevaplariniz icin.ama bende bebek yagi aldim dalinin.fakat cikaramadim yine. siz agda yaptiginiz yeri hemen temizliyormusunuz yoksa heryer bitincemi yagi suruyorsunuz? ben agda isim bitince temizlemeye kalkiyorum bu defa bakiyorum heryer leke,kalinti
ağdanı değiştir bence o kadar yapışması sıkıntı başka marka dene kartuş ağda mı kullanıyorsun?
ağdanı değiştir bence o kadar yapışması sıkıntı başka marka dene kartuş ağda mı kullanıyorsun?
sesu kullaniyorum.evet kartuslari isitiyorum makinesiyle.ama dedim gibi isim bitince silmeye kalkiyorum siliyorum. 1 dk sonra bakiyorum heryer iz,leke.ozaman baska aliyim ya
Canım galiba sende büyük parçalar halinde kalıyor ağda.Ağda işin bittikten sonra kalanları ağda beziyle toplamaya çalış,Ağda bezini ikiye katla üstüne yapıştırıp yapıştırıp çek.Öyle toplarsın büyük parçaları.Sonra da temizleme yağını kullan.
kuaföründen ya da güzellik salonu olan tanıdığın varsa malzemeciden ağda almalarını iste.Tabii aldığı fiyata verecek kim varsa ondan al,kuaför fark almaz ama güzellik salonu alır çünkü kendi işi.Bulunduğun yerde kuaför malzemeleri satan toptancı gibi bir yer varsa oradan da alabilirsin.Çok pahalı değiller zaten.Ben Watsons ' un yağını kullanıyorum.Dalin ondan daha iyidir muhtemelen.Bence sen ağda yaparken toplayamıyorsun tüm ağdaları yoksa o kadar yapışma olmaz.Aldığın yerlerin üstünden tekrar geç kagıtla.Bir de sesu,vivet vs sert ağda olduğu için kağıda tam gelmiyor.Bir bacağı ya da kolu bitirdiğim zaman hemen temizliyorum bekletmiyorum ben.Ama yağlı haliyle bir süre bekliyorum.Kolay gelsin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?