Sir ağda ısıtıcısı kullananlar var mı?

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.465
373
kızlar bu ara sir ağda makinelerine bakıyorum almak için forumda da araştırdım ama pek bir şey yazılmamış

sizlerden kullanan var mı hangisini tavsiye edersiniz?
kullanımı rahat mı?
alıpta beğermeyen var mı?
standlı mı almalı standsız mı?
yardımlarınızı bekliyorum

sesu mu alsam depilissima mı alsam vivol diye de bir marka var kafam çok karışık :44::44:

sesu var canım bende.
yalnız ben bu aralar tembellik yaptım makina kullandım .
güzel bence bi sıkıntı çekmedim.

şuan öğrenci yurdundayım arkadaşlarım o ısıtıcı makineden kullanarak bacaklarını temizlediler vivet in ki ve çok pratik keşke bende epilasyon makinesi almak yerine ağda makinesi alsaydım ama olsun onuda alıcam iyi oluyor bnce en rahatı..

şuan öğrenci yurdundayım arkadaşlarım o ısıtıcı makineden kullanarak bacaklarını temizlediler vivet in ki ve çok pratik keşke bende epilasyon makinesi almak yerine ağda makinesi alsaydım ama olsun onuda alıcam iyi oluyor bnce en rahatı..

bende kullanıyorum ve çok memnunum deplissima kullanıyorum olmazsa olmaz bişey değil ama işimi kolaylaştırıyor :)

kizlar yapmasindan cok temizlemesi bi iskence yaa.temizleme mendiliyle bacagim kizarana kadar bastiriyorum yine cikmiyor.bikac dk sonra camur gibi lekeler kaliyor yapis yapis.siz ne ile temizliyorsunuz?

Ben de ilk çıktığı zamanlardan beri kullanırım.Çok memnunum.Sanırım Vivetin makinesi,parfümerilerde,marketlerde satılıyordu aldığımda.Yalnız ağda olarak kuaförümün malzemecisinden aldığım siri kullanıyorum,parfümerilerde satılanlardan daha hoş bir kullanımı var,diğerleri sert geliyor.Malzemeciden 2-3 değişik markla almışımdır,hepsinden memnunum,parfümerilerde satılanların hiçbirinden memnun kalmadım.Sanırım güzellik salonlarına satılan ürünler farklı oluyor.Ağda kağıdı olarak da yine malzemeciden bir top almanızı öneriririm,kesin kesin kullanın,bitmez.Kocaman tekerlek gibi bir top.10lu paket halinde satılanlardan hem çok daha hesaplı oluyor,hem de daha kaliteli oluyor,çekerken yırtılmıyor,elinizde kalmıyor.Yıllardır sir kullanırım tüylerimde ciddi bir azalma olduğunu söyleyebilirim.Yalnız ilk başlarda alılşma evresinde sert olan sirlerden kullanırken biraz deriniz tahriş olabiliyor,dikkatli olmak lazım :)

kizlar yapmasindan cok temizlemesi bi iskence yaa.temizleme mendiliyle bacagim kizarana kadar bastiriyorum yine cikmiyor.bikac dk sonra camur gibi lekeler kaliyor yapis yapis.siz ne ile temizliyorsunuz?

canım ben vi-vet in sir ağda sonra temizleme ve masaj yağı var onu kullanıyorum hem temizliyor hem yumuşacık oluyorum

kuaföründen ya da güzellik salonu olan tanıdığın varsa malzemeciden ağda almalarını iste.Tabii aldığı fiyata verecek kim varsa ondan al,kuaför fark almaz ama güzellik salonu alır çünkü kendi işi.Bulunduğun yerde kuaför malzemeleri satan toptancı gibi bir yer varsa oradan da alabilirsin.Çok pahalı değiller zaten.Ben Watsons ' un yağını kullanıyorum.Dalin ondan daha iyidir muhtemelen.Bence sen ağda yaparken toplayamıyorsun tüm ağdaları yoksa o kadar yapışma olmaz.Aldığın yerlerin üstünden tekrar geç kagıtla.Bir de sesu,vivet vs sert ağda olduğu için kağıda tam gelmiyor.Bir bacağı ya da kolu bitirdiğim zaman hemen temizliyorum bekletmiyorum ben.Ama yağlı haliyle bir süre bekliyorum.Kolay gelsin :))

kızlar kimse marka tavsiye etmeyecek mi?

bugun sesununkine baktım rezistansı yok onun ağdayı sürekli ısıtıyor fişten tak çıkar uğraşmak zorunda mı kalınır?

depilissima aklıma yattı gibi onuda netten sipariş vermek gerekiyor ankarada satan bir dükkan yok mu acaba var mı bileniniz

bir kere ısıtınca tüm bacaklarına sürebiliyorsun zaten canım,sürerken kaynar kaynar çok sıvı olması gerekmiyor zaten yanarsın.Ben bir kere ısındıktan sonra kullanabileceğim ısıya gelmesini bekliyorum bir -iki dakika.Tüm bacakta kullandıktan sonra tekrar makineye koyuyorum,bacakları alana kadar.Buz gibi donmadığı ve rahat sürülebildiği sürece işini görür canım.Yalnız bacağındayken donmasına izin verme ben çabuk aldığım için tüm bacağa bir kerede sürebiliyorum.Daha yavaş alıyorsan daha küçük bölgelerle çalış.
Markanın çok önemli olduğunu düşünmüyorum hepsi aynı sistemle çalışıyor zaten.Salonlarda kullanılan makineler de aynı sistem sadece daha çok kartuş yerleri var ve bir de küçük kazan kısımları o kadar.

bende bidakine hic bekletmeden hemen yagliyim.tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…