• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir Ağda Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey

sir ağda yüzde de kullanılır mı
yani kullanıldığı taktirde çıkma süresi ne kadar ve tüyde çoğalma olur mu
bendde denemek istiyorum ama cesaret edemedim hazır kutularda satılanlardan deneyeceğim
fikri olan varsa yazsın lütfen

Sir ağda yüz de kullanılabilir. Sir ağda olduğu için kıl köklerini zayıflatır çoğaltmaz. Denemeniz için tanaçan bant ağda yada depilissima sir ağda setini önerebilirim size hem uygun hemde sağlık bakanlığından onaylı profesyonellerin tercihi
sir ağda yüzde de kullanılır mı
yani kullanıldığı taktirde çıkma süresi ne kadar ve tüyde çoğalma olur mu
bendde denemek istiyorum ama cesaret edemedim hazır kutularda satılanlardan deneyeceğim
fikri olan varsa yazsın lütfen

Sir ağda yüz de kullanılabilir. Sir ağda olduğu için kıl köklerini zayıflatır çoğaltmaz. Denemeniz için tanaçan bant ağda yada depilissima sir ağda setini önerebilirim size hem uygun hemde sağlık bakanlığından onaylı profesyonellerin tercihi

ben weetin kutuda satılan sir ağdasını alacaktım
senin dediğin set daha mı iyi onu alayım o zaman
cevap için teçekkürler ayrıca:71:

rica ederim benim sana dediğim set 40 tl civarı ayrıca içinde 2 yıl garantili cihazı 1 adet kartuşu (1 kartuşla komple ağda yapılabilio garanti veriyorlar) bezi ve temizleme mendili var bknz kozmetiksite

rica ederim benim sana dediğim set 40 tl civarı ayrıca içinde 2 yıl garantili cihazı 1 adet kartuşu (1 kartuşla komple ağda yapılabilio garanti veriyorlar) bezi ve temizleme mendili var bknzXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
rica ederim benim sana dediğim set 40 tl civarı ayrıca içinde 2 yıl garantili cihazı 1 adet kartuşu (1 kartuşla komple ağda yapılabilio garanti veriyorlar) bezi ve temizleme mendili var özelden sana bildirirm yerini

merhabaalr naşide hanım şaşırdım doğrusu sir ağda konusunda bu kadar bilgiye nasıl sahip oldunuz evde kullana kullana mı bu kadar bilgi sahibi oldunuz kendimi cahil hissettim

Bir dükkana girdim sir ağda istedim kalıpta sert birşey verdi. Cezvede ısıt. Bacağına sür kuruyunca elinle çek dedi.
Tüm söyledğini yaptım bacağımda sir ağda kurudu. Çekerken kırılıyor cam kırıkları gibi oluyor. Tüyleri de alamadım. Nerede hata yaptım acaba :26:

canım aldığın ağan kalitesiz olamsından kaynaklanıyor sanırım depilissimanın azulen tablet ağdaları var onlar çok kaliteli ben vivolun cezve setini aldım ısıtmak içinde çok memnunum

Ağdanın üstüne marka yoktu bi de satıcı ağda için öyle güzel böyle güzel dedi :47:.

hangi satıcı malım kötü derki sen bilgili tüketici olursan ne alacağını iyi bilirsin sana tavsiyem depilissimanın tablet azulen ağdası bikini bölgesinde kullanacaksan penbe olan var depilissimanın titanyum tablet ağdası onu al ısıtmak içinde bir ısıtıcı cihazın yoksa al cezvenin içine koyuyorsun cihazda ısıtıyorsun spatula ile sürüp elle çekiyorsun tertemiz vivol cezve set var internettem bi bak istersen içinde makinbesi cezvesi depiliismanın tablet ağdası hepsi var

sir ağda eğitimleri var kendim dışında hiç kimseye yapmadım salonlara da hijyen açısından ve çekindiğim için gidemedim kendim grafikerim ama bu sektörde tasarım yaptım
merhabaalr naşide hanım şaşırdım doğrusu sir ağda konusunda bu kadar bilgiye nasıl sahip oldunuz evde kullana kullana mı bu kadar bilgi sahibi oldunuz kendimi cahil hissettim

Sana verilen muhtemelen kalıp ağda canım bacaklarda zorlanırsın az sürersen bacakta kalır bence sen sir ağdadan şaşma ve dikkat et sağlık bakanlığı onayı olsun üstünde ne olduğu yazsın en azından
Bir dükkana girdim sir ağda istedim kalıpta sert birşey verdi. Cezvede ısıt. Bacağına sür kuruyunca elinle çek dedi.
Tüm söyledğini yaptım bacağımda sir ağda kurudu. Çekerken kırılıyor cam kırıkları gibi oluyor. Tüyleri de alamadım. Nerede hata yaptım acaba :26:

Sana verilen muhtemelen kalıp ağda canım bacaklarda zorlanırsın az sürersen bacakta kalır bence sen sir ağdadan şaşma ve dikkat et sağlık bakanlığı onayı olsun üstünde ne olduğu yazsın en azından

Sir ağda istiyorum dedim böyle birşey verdi. Markalı yok mu dedim bu iyi, güzel dedi aldım. Bilmiyordum ne olduğunu.
Normalde markasız hiçbirşey almam ama o an dalgınlığıma geldi.

canım bacaklarda kullanacaksan kartuş sir ağda kullanabilirsin bende bakimliolmak sitesinden almıştım ben depilissima sir ağda seti ekonomi diye bir set vardı onu almıştım içinde 3 kartuş var talk pudrası bezi falan baya iyi tavsiye ederim bikini bölgesi yüz için düşünürsen bahar güneşi diye bir set var ikisi için kullanabileceğin tercih sana kalmış

ben sır agda bantını yuzumde denedım ama bı seferde cekmeme ragmen acıtıyo bıraz ve de sivilce yapıyo izide bı kaç ayda gecıyo anca. acaba sır agdayı yuze nasıl uygulasam cıldımı tahriş etmez ve sivilce yapmaz? bi öneriniz varmı?

cilt türün nasıl canımben XXXXXXXXX den alıyorum hassassa titanyum kremsi pudralı al değilse istediğin çeşidi alabilirsin
canım depilissimanın bakımlıolmak sitesisinde,bir sürü çeşidi var,32 tl ve 45 tl olan modellerden hangisini alıcam ben şimdii

Son düzenleyen: Moderatör:
Back