• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir Ağda Hakkında Bilmek İstediğiniz Herşey

nasidemir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2010
44
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar elimden geldiği kadarıyla konu ile ilgili sorularınızı cevaplamaya çalışacağım. Daha önce bir kaç blogda yaptım bu çalışmayı etkili oldu. Umarım sizin de sorularınıza cevap olurum

ayy canım benim allah razı olsun zahmet olacak ama iyi düşünmüşsün...
bende jilet illetini kullanıyorum sır ağda kuaförede yaptırdım bir iki kere bikini bölgeme.şimdi sır ağda seti aldıktan sonra nasıl kullanacağız.püf noktaların varmı

rica ederim canım
kullanmaya başlamadan önce cihazından ve üründen emin ol sağlık bakanlığı onayı varmı diye sonrasında yapacağın bölgenin temizliğini sağla antibakteriyel jel ile daha sonra cilt yapına uygun sir ağdayı ısınması için cihazına yerleştir sen bu arada bezlerini ayarla yaklaşık 1 karış uzunluğunda olacak şekilde. Sir ağdan ısındığında önce küçük bir alana sür (tüylerinin çıkış yönüne doğru) daha sonra bezi sür ve tüylerinin çıkış yönünün tersine bir hamlede çek ve sürdüğün yere bir daha ağda sürme tahriş olursun. Bu şekilde devam et çok büyük parçalar şeklinde çalışma bezi gerdirerek çekmeyi unutma. Bittikten sonra sir ağda yağı ile temizle varsa nemlendirici losyonlar var tahrişi engelleyen onu sür ve bitti. 12 saat boyunca duş alma ve güneş ışığından korun. Deodorant ve parfüm kullanma alerjin varsa kötü olur. Umarım cevabını almışsındır canım
ayy canım benim allah razı olsun zahmet olacak ama iyi düşünmüşsün...
bende jilet illetini kullanıyorum sır ağda kuaförede yaptırdım bir iki kere bikini bölgeme.şimdi sır ağda seti aldıktan sonra nasıl kullanacağız.püf noktaların varmı

ya bende sir agda yapıyorum ama bıkını bölgesınde acısını bıraz dındırmek ıcın bildiginiz bi formul varmı yaa :((

teşekkürler nasidemir,
üstler, kenarlar tamam da,
labialar çok acıyor, düzgün çekmek zor oluyor :(

rica ederim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum
önemli olan adet döneminde yapmamak mümkünse sonrasında yapmak ve küçük küçük bölge bölge çalışmak
teşekkürler nasidemir,
üstler, kenarlar tamam da,
labialar çok acıyor, düzgün çekmek zor oluyor :(

canım ben ağda salonuna gidiyorum 4 aydır..öncesinde jiletle alıyordum malesef..
şimdi 4 haftalık gebeyim..pazartesi kontrole gidecem daha çok çıkmadı ama çıkanları olsun aldırayım diyorum..
sence bebişim daha çok küçük olduğu için bi sorun olurmu??hani zorlanırsa falan??

Hamilelerin, cildi alerjik olan ve kan dolaşımı bozukluğu bulunan kişilerin kullanmadan önce doktora danışması tavsiye edilir. Hamilelerde, karın ve kasık bölgesine sir ağda uygulamayın. Diğer bölgeler için önce doktora danışılması tavsiye edilir.

canım ben ağda salonuna gidiyorum 4 aydır..öncesinde jiletle alıyordum malesef..
şimdi 4 haftalık gebeyim..pazartesi kontrole gidecem daha çok çıkmadı ama çıkanları olsun aldırayım diyorum..
sence bebişim daha çok küçük olduğu için bi sorun olurmu??hani zorlanırsa falan??

Hamilelerin, cildi alerjik olan ve kan dolaşımı bozukluğu bulunan kişilerin kullanmadan önce doktora danışması tavsiye edilir. Hamilelerde, karın ve kasık bölgesine sir ağda uygulamayın. Diğer bölgeler için önce doktora danışılması tavsiye edilir.

teşekkürler tatlım:71::71:

sir ağda yapıyorum bende kendim
koltukaltı bacaklar da sorun yokta bikini bölgesi çok sorun oluyo kararma küçük sivilce gbi şeyler kıl dönmesi falan önceki ay ara verdim jilet yaptım ilk defa sonra biraz düzeldi şimdi tekrra ağda yapıyorum anyı şey olur diye korkuyorum
ne önerirsiniz

sivilce olmaması için antibakteriyel jel ile sir ağdadan önce siliniz. kararma olmaması için 1 yere 2 defa sir ağda asla sürmeyiniz. cildiniz hassas sağlık bakanlığı onayı bulunan bir markadan örneğin profesyonel salonların tercih ettiği depilissima gibi markanın titanyum kalın pudralı ürünlerini tercih ediniz
sir ağda yapıyorum bende kendim
koltukaltı bacaklar da sorun yokta bikini bölgesi çok sorun oluyo kararma küçük sivilce gbi şeyler kıl dönmesi falan önceki ay ara verdim jilet yaptım ilk defa sonra biraz düzeldi şimdi tekrra ağda yapıyorum anyı şey olur diye korkuyorum
ne önerirsiniz

Sir ağda bezle mi kullanılıyor yoksa ağdayı sürdükten sonra katılaşıyor elimizle mi çekiyoruz.
Ben daha önce hiç sir ağda yapmadım yaptırmadım. Sesunun ılık ağdasını bezle kullanıyorum.
Sir ağda ılık ağdaya göre daha mı iyi yapışıyor acaba. Bu da cilde zarar vermez mi? Bir kez sir ağda kullandığın yere tekrar kullanma demişsiniz :26:

sir ağda olarak krem olanları var, sıcak ve soğuk olanları var, hangisi daha pratik bunlardan?

sir ağda bez yardımı ilke çekiliyor kalıp ağda el yardımı ile çekiliyor
Sir ağda bezle mi kullanılıyor yoksa ağdayı sürdükten sonra katılaşıyor elimizle mi çekiyoruz.
Ben daha önce hiç sir ağda yapmadım yaptırmadım. Sesunun ılık ağdasını bezle kullanıyorum.
Sir ağda ılık ağdaya göre daha mı iyi yapışıyor acaba. Bu da cilde zarar vermez mi? Bir kez sir ağda kullandığın yere tekrar kullanma demişsiniz :26:

canım bir kez kullandığın yere 2 .kez kullanma gereği çok nadir hissedersin zaten %99 alıyor kılların ama %1 için bu riske değmez tahriş olabilirsin. Şeker ağdadan daha iyi çünkü kıl köklerini beslemez

Back