• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sir ağda genital bölgeye uygulanır mı?

ddeerryyaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2008
74
0
86
34
Ankara
arkadaşlar ya siz sir ağdayı nerelerinize uyguluyorsunuzz yani genital bölgeye uygıulanır mı uygulansa bir zararı var mı?:enbuyukkk::teytey:

sir ağdayla koltuk altımı bide bacağımı alabiliyorum oda zorla kaydirigubbakcemile2

zararlı değil tabi sonucta bunca kuaför sir ağdayla alıyooşakkıdı

sarkma ihtimali olabilir bence ayrıca batıklarda cıkabilir orası iltihaplanabilir ki vücudumuzda en hassas derinin bulunduğu yerlerden biri ama yinede bunları göze alıp kullanıyoruz

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile3a.sa.sben sir ağda özürlüsüyüm arkadaşlar aslinda rolonlar çok rahat ama bi türlü beceremiyorum makinasını bile aldım rahat ederim diye malesef sonrasında temizlemesi falan çok zahmetli geliyo en güzeli el ağdası öncelerden o bile yokken yada varken biz bilmiyoken ilk ağda zamanlarımda (20-25sene öncesi)annem kendi yapardı şeker ve limonla acemiyken bile onunla yapardık şimdi çamsakızı ıstıp elde yapılıyo ama şu sir ağdanın sırrını bilen varsa açık açık güzelce bi anlatsın valla 1 kilo temizleme yağı 3rulo sir ağda bide ısıtıcı makina mı deniyo işte o banyo dolabında bekliyo .El ağdasını genital dahil her bölgeye rahat uyguluyorum .bi yazarsanız bi daha deniycem bakalım.tşk

ben kuaförde de evde de kullanıyorum yani heryerime bıyıklarıma bile hiçbir zararını görmedim ama çok faydasını gördüm tüyler yüzde %50 azaldı:D

Back
X