Sipral ile hamile kalanlar

hatice2575

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
1
0
36
Merhaba bayanlar ben 7 ay önce sipral takıldım ve şuan 2 aylik hamile olduğumu öğrendim sipralinde ipi yok çıkarmadılar doktor sipralin keseyi delebilecegini söyledi sipralle hamile kalıp dogum yapan varmi ;(;(

Merhaba bayanlar ben 7 ay önce sipral takıldım ve şuan 2 aylik hamile olduğumu öğrendim sipralinde ipi yok çıkarmadılar doktor sipralin keseyi delebilecegini söyledi sipralle hamile kalıp dogum yapan varmi ;(;(
Yazılar okuyordum videolar izliyordum bu şekilde doğum yapan çok ama riskli tabiki çoğu sprail keseyi deliyormuş maalesef inşallah sağlıkla ilerler sizin☺️

Merhaba bayanlar ben 7 ay önce sipral takıldım ve şuan 2 aylik hamile olduğumu öğrendim sipralinde ipi yok çıkarmadılar doktor sipralin keseyi delebilecegini söyledi sipralle hamilrhaba bayanlar ben 7 ay önce sipral takıldım ve şuan 2 aylik hamile olduğumu öğrendim sipralinde ipi yok çıkarmadılar doktor sipralin keseyi delebilecegini söyledi sipralle hamile kalıp dogum yapan varmi ;(;(
Merhaba spiraliniz mi kaydı acaba yoksa yerindeyken mi hamile kaldınız hayırlısı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız Allah korur merak etmeyin bebeğinize bişey olmaz Allah'ın izniyle