• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipraktin..

gerçektenmiiii yaa bende istiyorumm :5::5:
ben bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum
bir şişesinin sadece 2 3 parmak kadarını içtim
sonra bıraktım dün burada okuyunca tekrar başladım ama normal mi bilmiyorum belkide uyku yapıyor dendiği için bende otomatik olarak uyku yapıyor :D
bir ölçek kullanıyorum günde akşam yemeğinden önce

siz nasıl kullandınız ?

bir de normalde ilaçtan önceki beslenme düzeniniz nasıldı
ilaç iştahınızı mı açtı yoksa iştahınız zaten açıktıda size sadece kilo olarakmı döndü ?

evet canım ben ölcekle iciyordum sabah ve aksam.düzenli kullandım tam 5 ay boyunca hiç aksatmadım.ve suan 45im 2 kilo verdim bazı nedenlerden dolayı.tekrar almak için başlıycam yine :3: sizi durumlarımı aktarırım kızlaarrrr :9:

evet canım ben ölcekle iciyordum sabah ve aksam.düzenli kullandım tam 5 ay boyunca hiç aksatmadım.ve suan 45im 2 kilo verdim bazı nedenlerden dolayı.tekrar almak için başlıycam yine :3: sizi durumlarımı aktarırım kızlaarrrr :9:

yaa ne güzel canım ben 15 gün düzenli kullandım
iştahımda gözle görülür ilerleme vardı
bu hafta bırakmak zorunda kaldım vizeler vardı ve ilaç bende acayip uyku yapıyordu yarın tekrar başlıcam
bıraktığımdan beri iştahımda gitti
ilaca başlarken 48.8 dim geçen hafta 50 olmuştum belki geri gitmiştir bu arada :(

bende basladım sipraktine 36 kiloyla sadece sabah 1 ölçek içiyorum faydası oldu iştahımı açtı şuan 39 kiloyum ama akşamdamı içsem acaba

benim de bir kaç yıl önce kilo problemim vardı. ben de prakten içiyordum. allerji şurubuydu. zaten antihistaminik kullanmam gerekiyor bazen. ancak çok feci uyku yapıyordu. uyumaktan kilo almıştım resmen:) bence kilo almanın yan etkisi olmayan tek yolu stresi azaltmak ve her gün aynı saatlerde yemek. asla aç kalmamak. ben şu an 52 kiloyum. o zamanlar 45 tim.

sipraktin bende kullanıyorum 2 ay olmustur alalı iştahım olmadıgı zaman ıcıyorumm aslında düzenlı kullanmadım hıc .
ama bende işe yaramadı nıyeki..

Son düzenleme:
sıpraktını kulanmıs bırı olarak kesınlıkle cok etkılı ıstah acıyor kardesım onun sayesınde kılo aldı. ama ben calıstıgım ıcın ıcemıyorum cok uyku yapıyor bı ara denedım acılmıstı ama kulanamadım bıraktım

ilk fotoda çok zayıf değil gibisin :/ aslında aralarında çok fark göremedim bir de ikinci fotoda bol bir şey giymeseydin anlayabilirdik herhalde :D ama alman çok güzel bir şey ya :D

merabalar kızlar.ben beslenme danışmanlığı yapıyorum.yani insanlara doğru beslenmeyi öğretiyoruz.kilo almak ya da vermek isterseniz ve yardıma ihtiyacınız olursa ben burdayım =)

ilk aldıqımda sabah öqlen akşam aç karnına içiodum. çok uyku yaptı. sabah aç karnına bide akşam yemeqinden önce içiorum. ama ben fındık canqa tahin-pekmez ve bebe mmasıda yiorum.

o surupların ıkısıde sinir surupları ıkısıde uyku ve halsızlık yapıyo bende kullamıstım gercekten faydası var hemen ıstah acıyo

Bende almayı düşünmüştüm, fakat sonradan vazgeçtim. Kilo alıcam diye sağlığımdan olmak istemedim.Şu hayatta en çok istediğim şeydi kilo almak. 19 yaşındaym ve 41 kiloyum, bence kilo almak insanın kafa yapısıyla alakalı takmıcaksın onu da ben yapamıyorum :)

Back