Sipraktin Şurupla Kilo alma

guatr testi yaptirmistm sorun yoktu o test için bi bölüme gtmem gerekyomu yoksa saglk ocagindada yaptirabilrmyim
ben dahiliyeye gitmiştim kilo alamıyorum dıye gerekli işlemleri ordan yaptrmıstım. senden testler ıstıyo kan ıdrar buyuk abdest ordan hepsıne bakıyolar. ama sağlık ocagında yapılmıyo dıye bılıyorum yinede bı sor ıstersen

banada bu ilacı verdi bende 3 kilo kadar aldım bide kaşıkta demir eksikliği surubu vermişti sipraktini 1 şişe içtim 50 kiloyum 2 ay filn oldu kılomu geride gitmedi inşallahda gitmez

Bende sipraktin ictim ve gercekten kili aldiriyo fakat ben biraktim ben ilac kullanma taraftari degilim ki istah ilaclari ilerde ciddi zararlar yasatiyormus bana halam bi tavsiyede bulundu bende onu uygulamaya baslicam gece yatarken mayonezli yogurtlu makarna yapip yicem o kili almis bole

evet arkadaşlar bende kullandım çok yan etkileri var. aşırı uyku başta olmak üzere,halsizlik,sinir,bağımlılık yapıyo..

spraktinin 1 şişesinin 3 kilo aldırdıgını biliyorum ama düzenli kullanmakla tabiki ben 3 4 kılo almıştım sonra alışkanlık yaptı sanırsam etki etmemeye başladı ara vererek kullanmak gerekiyor ama doğal yollarla almak en iyisi olduğunu düşünüyorum ben pskolog yardımı ve kendimi aşırı yemeye zorlayarak 42 kilodan 58e cıkmıştım şuan 52 kıloda sabit kaldım hırsın sonucu:))

kilo aldırıyo olabilir ama kullanmayı bıraktım en son içtiğim de 2 gün çıkamadım yataktan ben ki uyuyayım öleyim diyen biriyim ama aşırı halsizlik yorgunluk uyku yataktan çıkamadım ki iştahım açılsın yemek yiimm

Aynı şurubun farklı firmadan çıkışı Prakten.. 3 ayda 8 kilo almıştım ama aşırı uyku yapıyor bana ve çalıştığım için kullanamıyorum.

Ben içtiğim zamanlarda gözümü açamıyordum ye yat ye yat haliyle insan kilo allıyor

o ilacı hem arkadaşım hemde kardeşi kullanıyor. Bana da söylemişti kullan kilo aldırıyor diye. Doktora sordum onun alerji ilacı olduğunu yan etkisinin kilo aldırmak olduğunu söyledi. Ayrıca arkadaşım ilacın çok fazla uyku yaptığını söyledi bu yüzden hiç kullanmadım ve ilacı bıraktıktan sonra alınan kilolar tekrar uçup gidiyor

Aktibolle karıştırarak içerdim zamanında şuan göbek eritme derdindeyim o ayrı :) Çok ugrastım ama duzenlı kullanımda faydası var tabıkıde ama ara vermelı cunku bagışıklık yapıyo ve vücut bı zaman sonra etki etmiyo.. Ayrıca aktibol yokmuş artık piyasada spraktınde alerjı surubu dıye bılıyorum ben doktora danısarak kullanmıstım sakınca görmemişti her ihtmale karsı doktora danısmanızı öneririm

Bu forumda okuyup bende almıştım o şurubu bir süre kullandım ama bende uykudan başka birşey yapmadı yarısına kadar kullandım duruyo hala burda bende işe yaramadı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…