- 15 Haziran 2014
- 235
- 176
- 303
- Konu Sahibi sactandertli
-
ozaman bi parazit testi yaptır derimm kilo alamamakta en buyuk etken bıde guatr testı yaptrtmm teşekkür ederm :) aslnda benim istahim fena degil ama kilo alamyorum ins bunun faydasi olr :)
guatr testi yaptirmistm sorun yoktu o test için bi bölüme gtmem gerekyomu yoksa saglk ocagindada yaptirabilrmyimozaman bi parazit testi yaptır derimm kilo alamamakta en buyuk etken bıde guatr testı yaptr
ben dahiliyeye gitmiştim kilo alamıyorum dıye gerekli işlemleri ordan yaptrmıstım. senden testler ıstıyo kan ıdrar buyuk abdest ordan hepsıne bakıyolar. ama sağlık ocagında yapılmıyo dıye bılıyorum yinede bı sor ıstersenguatr testi yaptirmistm sorun yoktu o test için bi bölüme gtmem gerekyomu yoksa saglk ocagindada yaptirabilrmyim
ben dahiliyeye gitmiştim kilo alamıyorum dıye gerekli işlemleri ordan yaptrmıstım. senden testler ıstıyo kan ıdrar buyuk abdest ordan hepsıne bakıyolar. ama sağlık ocagında yapılmıyo dıye bılıyorum yinede bı sor ıstersen
banada bu ilacı verdi bende 3 kilo kadar aldım bide kaşıkta demir eksikliği surubu vermişti sipraktini 1 şişe içtim 50 kiloyum 2 ay filn oldu kılomu geride gitmedi inşallahda gitmezForumlarda bu şurubu kullanan herkes kilo aldığını yazmış iki senedir iştahım yok denecek seviyeye gelmişti iki günde bir bişey yersem mutlu oluyodum aşırı derecede kilo verdim daha sonra bu ilacı denemeye karar verdim ben bile kendime inanamadım canım sürekli bişeyler yemek istiyo sanki doyma hissim yok gibi örneğin bu sabah uyanır uyanmaz üç yumurtayla omleti bir ekmekle yedim denemediğim ilaç kalmadı gainmax kilo aldırıcı toz aktardan aldığım macunlar vs... hep yemek yemeden kilo almaya çalışan ben ilk defa kilo almak için ekstra bişeyler yapmama gerek kalmıyo bi yandan çok heycanlanıyorum bikaç aya hayallerimdeki kiloya ulaşıcamı düşünüyorum diğer yandanda ilacın ters bi etkisi olur diye korkuyorum deneyen bilen varmı arkadaşlar benim kilo almaya çalışanlar fikirlerinizi bekliyorum
hiç bi yan etkisini görmedim açıkcası sürekli bi aç olma hissi veriyo okadar:) ama ben normalde çok uyuyan biriyim uyku yaptıysada farketmemiş olabilirimDoğal bir ürün değil anladığım kadarıyla, kullananlar bir yan etkisini gördünüz mü arkadaşlar?
kilo aldin mi peki onu kullanincaevet arkadaşlar bende kullandım çok yan etkileri var. aşırı uyku başta olmak üzere,halsizlik,sinir,bağımlılık yapıyo..
acayip derecede uykuyapıyor insan gözlerini açamıyor ama ciddi anlamda acıktırıyor ve midenizden sesler gelmeye başlıyorDoğal bir ürün değil anladığım kadarıyla, kullananlar bir yan etkisini gördünüz mü arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?