• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipraille hamile kalan varmi

Esradenizz12

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
116
29
48
26
Meraba kizlar ben 2021 de dogum yaptim ocakta haziranda sprail taktirdim 10 aydir duzenli gunu gunune olan bi adetim vardi bu ay 7 gun gecti kasiklarim agiryor geciyor 2 gebelik gecirdim az cok anliyorum batiyor kasiklarim ama siprail olunca acaba diyorum gebe kalan varmi aranizda varsa nasil oldu siprail cikarildimi nasil bi surec gecti

Meraba kizlar ben 2021 de dogum yaptim ocakta haziranda sprail taktirdim 10 aydir duzenli gunu gunune olan bi adetim vardi bu ay 7 gun gecti kasiklarim agiryor geciyor 2 gebelik gecirdim az cok anliyorum batiyor kasiklarim ama siprail olunca acaba diyorum gebe kalan varmi aranizda varsa nasil oldu siprail cikarildimi nasil bi surec gecti
Ben geçirmedim ama geçiren bir tanıdığım var. Spiral tam oturmamış o yüzden hamile kaldı. Gebeliği boyunca da çıkarmadılar keseye çok yakın olduğu için. Doktor ya erken doğum yaparsın ya da bebek ölü doğar demiş. Erken doğum yapmış ama çok zor olmuş kanaması falan olmuş. Tabiki herşey Allah'tan olacak olan öyle de oluyo böyle de

Tsk bilgi icin ben onceden gittim bir kez muaymeye iyi demisti siprail icin ama agir yuk kaldirirsan yerimden oynaya bilir kaya bilir duse bilir demisti heleki adetliyken kaldirmiyaksin dedi ben hayvancilik ile ugrasiyoum agir kaldurdim cok sey kaydimi doye icime suphe dustu hayirlisi evet siprail ile hamile kalmak tehlikeliymis

Back
X