- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
ay benim en ufak bişeyde gözlerim dolar hele kendi kına gecemde kendimi bi bırakırsam mümkün değil toparlayamam bi daha kendime gelemem ağlama krizine girerim annemi öperken :gitme:
sırf bu yüzden kına gecesi yapmıcam ilerde kararlıyım :sinifsinif:
bunların hepsi böyle ben isticekelr lafı filan geçse öyle konuşma içim cız eiyor diyo başka şehre gideceğimi düşündükçe veresi gelmiyormuşş canım yaaaa besle büyüt hoop elin oğlu alsın götürsün
Tabikide ömrünü geçirdiğin aileye çok yakın olabiliyorsun
Onlara da zamanla çok sıcak yada çok soğuk olabiliyor gelinler lülülülülülü
bu arada canım alyans mükemmel beğendim ama kuyumcuda çok daha güzel modelleri var kapalıçarşıda görmüştümopuyorumnanaktan
ya işte ben tam anlamıyla çıkıp bakmadım belli değil ya bunu mustafa görmüş beğenmiş git bak d,ye tutturdu doğmamış çocuğa don biçiyoruzsırnaşık şeysırnaşık şey
Öyle oluyor canım ama ben doğmamış çocuğa isim düşünücem neredeyse şakkıdı
Bu arada sizin ne zaman belli miydi ?-tatlicadiarzu-
ooohohohohohoho kuzum ben düşündüm 2. çocuğa bile isim bulduk birini erkek birini kız bile yaptık
canım bizim tarihimiz her an olabilir bir yerden para bekliyoruz paramız ne zaman gelirse yapacaz ama mayısa kadar olmak zorunda mustafa polisliği kazandı eğitime gidecek haziranda ,gitmeden yüzükleri takmamız şart :asigim::asigim:
hımmmm Allah hayallerinizin hepsini gerçekleştirir İnşallah Şeniz
Mayısta demekki eeee senin içinde bakarız model,kıyafet artık fisfisfis[/
hepimizin bir tanemmm
efett ya heran geliyorlar dediğimde bana kıyafet yüsük ve diğer gereçleri araştırmak lazımmm
kuzumm ben çıktım derse yetişcem öptümmmmmm
kaydirigubbakcemile5ŞAfak 25 kaydirigubbakcemile5
ayy canım benim şafak saymaya mı başladın :gitme::gitme:
aman kuzumm başka zaman geçmiyor sanırım
Sanki cetvel hep aynı günde aynı zaman da :kedi:
şimdi zaman geçmiyor dersin, günler gelince de ne çabuk geldi dersin. zemuszemus
Günler azaldıkça heyecan artıyor, hep stress tam stress valla kaydirigubbakcemile3
Aman Canım İnan bende stres Şimdiden var
Hiç bişey yetişmiycek gibi geliyor bide 23 ünden tanışmaya gelecekler ya
ee benim 23üne kadar tüm işlerimi halletmem lazım ama kıyafet yok ortada düşün yani,
Önümüzdeki haftada bebeğimiz olucak doğum yapıcak inşallah yengemzemuszemus
oo sizde telaş çok desene. Bana da bizim işler yetişmeyecek, karışacak gibi geliyor.
Ama seninki yine benden 1 hafta sonra , merak etme yetiştirirsin inşallah .
Ayyy canımm tarihide mi belirlediniz hayırlı uğurlu olsun inşallah...
Güzel ayarlamışssınız önce tanışma sonra söz benimde önce sadece bayanlar geldi tanışmaya annesi, anneannesi bikaç bayan akrabası babası gelmedi daha.bu ay sonu yada şubat istemeye gelicekler şimdiden heyecanlıyım bendeopuyorumnanaktan
Hadi bakalım bebişinizde hatırlısıyla gelsin bizimki 13 günlük oldu bile. Artık bebeğinizde gelir halasının sözüneopuyorumnanaktan
ohh ilk devre hallolmuş sizin iyi geçti mi barrilaelaelaelaelae
Bizimde 23ünde Tüm aile tanışıcak 1 hafta sonra da Söz Allahın izniyle
Bebeğimizde bu cumartesi sanırım doğacak artıkkaydirigubbakcemile3
Tanışmaya geldiklerinde de iyi geçti ama heyecan yaptım çok fena gerildim sohbet bile edemedim doğru dürüst annem kurtardı artık beni sağolsunkaydirigubbakcemile3Hadi bakalım bebişinizde hatırlısıyla gelsin bizimki 13 günlük oldu bile. Artık bebeğinizde gelir halasının sözüneopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?