- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.621
alıntı yapamadım kızlar telden, izindeyim artık. Sipaydim ben de işin kötüsü ne yaşayacağımı çok iyi biliyorum, ondan tedirginim zaten. Neyse hayırlısı olur inşallah. Haber ederim doğuruncadua edin bana
Hadi hayirli haberler verirsin insallah kuzum, Allahim saglikla sihhatle ve kolaylikla kucagina almayi nasip eder insallah
Anladım canım çatı muayenesi olmadan detayı belli olmuyor zaten inş Çatıda da sıkıntı olmaz normal yolla gelir Dünya'yayok tatlım ben akışına bıraktım, ikisine de eşit mesafefeyim. Doktorum da o yüzden sezeryan randevusu vermedi. Son ana kadar beklicez herşey yolunda giderse. Normal olursa olacak, olmazsa sezeryan olacak. Şimdilik plan bu. Allah en hayırlısını göstersin inşallah, hep öyle dua ediyorum... Bol bol da uyuyorum. :)
Hayırlısı canım ya, salı gününden sonra sezeryana biraz daha meyillendim ama, bakıcaz bakalımAnladım canım çatı muayenesi olmadan detayı belli olmuyor zaten inş Çatıda da sıkıntı olmaz normal yolla gelir Dünya'ya
Hayırlısı canım ya, salı gününden sonra sezeryana biraz daha meyillendim ama, bakıcaz bakalım
kızlarrrr selam napıyorsunuz? size suprizim var :) tatlikedi canımmm çok özür diliyorum çok ama çokkk. Herşey çok ani oldu, haber veremedim. Ben 13 kasım akşamı acil doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz şükür. Sana hemen haber vereceğim diye söz vermiştim ama olmadı çidoşum ya, anlatsam hak verirsin bana eminim. Nolur affet beni. Unuttum sanma seni. Özelden yazıyorum hemen
kızlarrrr selam napıyorsunuz? size suprizim var :) tatlikedi canımmm çok özür diliyorum çok ama çokkk. Herşey çok ani oldu, haber veremedim. Ben 13 kasım akşamı acil doğum yaptım. İkimiz de iyiyiz şükür. Sana hemen haber vereceğim diye söz vermiştim ama olmadı çidoşum ya, anlatsam hak verirsin bana eminim. Nolur affet beni. Unuttum sanma seni. Özelden yazıyorum hemen
geldi demek bebis.
Sağlıkla büyüsün bakalım alisin birbirinize
sormak istediğin bişey olursa taze anneolarak burdayim camim.
bu günlerin tadını çıkart güzel günlerde büyüt
sipaydim şükür geldi kuzucum, herşey çok güzel. Allahım kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın. Sağol canım, aklıma takılanları sorarım çok sağol canım, senin prensesin nasıl, büyüdü baya.Canım benim sen ve bebek iyisiniz ya gerisi boş affedilmicek bişey değil aşk olsunn :))
Zaman buldukça gel anlat neler yapıyosunuz oğlunla :) annelik zormu :) bide senden dinleyelim :))
sipaydim şükür geldi kuzucum, herşey çok güzel. Allahım kimseyi bu duygulardan mahrum bırakmasın. Sağol canım, aklıma takılanları sorarım çok sağol canım, senin prensesin nasıl, büyüdü baya.
çidoşum annelik müthiş birşey. Sen de gör bu günleri hayırlısıyla. Ama hamileliğin de her gününü doya doya yaşa, o da harika bir duygu. Bakalım kız mı erkek mi olacak senin de, ay çok heyecanlı :)
Di miAman Allah'ım yıllar sonra bildirim gelince bi şoklandım :) Napıyorsun
Di mi
Konu böyle hortlatılır işte
Ben iyiyim canım sen napıyorsun? Ne var ne yok nasıl gidiyor evlilik?
Herkesler iyidir, herşeyler yolundadır umarım...
Sipaydinin kızını fotoda gördüm maşallah kocaman olmuşAyyyyy iyi iyi aynı tas aynı hamam devam ediyorum
speddynin kızışı kocaman oldu
çiğdem in bebişi büyüdü
mutlu da hamiş :) azıcık kaldı doğuma
Sipaydinin kızını fotoda gördüm maşallah kocaman olmuş
Çidoşumun Ela'sı da büyüyor maşallah
Mutluya da çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
Benimki de büyüyor, 16 aylık oldu
Altta ne var göremiyorum ama hamile değilim :) Henüz düşünemiyorum daBi an alttaki şeyi görünce 2. mi geliyor acaba dedim
çalışmaya devam ediyor musun evde falan yolunda mı herşey
selam canım, büyüyor valla. Tam 10 ay var demek kızınla oğlum arasında. Maşallah ya zaman nasıl da geçiyor. Keyifler Nasıl canım?Selam kızlar.
Deryaw maşallah büyümüş seninki de benim kızın bu eski hali :)
14*15 aylık falan burada şimdi kocaman oldu. 26 aylık olduk çok şükür.
selam canım, büyüyor valla. Tam 10 ay var demek kızınla oğlum arasında. Maşallah ya zaman nasıl da geçiyor. Keyifler Nasıl canım?