- 15 Kasım 2011
- 3.855
- 1.110
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.581
canımmmmmmmDeryaW Deryam Allah'a emanet olun kuzum; oglusuna kocaman öpücükler gönderiyorum Saglicakla kalin insallah canim benim
Görüsmek üzere
oy oy oyyyyy kimler gelmiş kimler gelmiş amanda amannnnnnnDeryaW Deryammm biz ise basladik
ben geldim sen gidiceksiiiin yaaa
neyse senden sonrada sipaydi gelir burasi hiç bos kalmicak galiba
napiyosun oglus nasil uslu duruyor mu annesi
oy oy oyyyyy kimler gelmiş kimler gelmiş amanda amannnnnnn
senin takvimini sveyim ben bee
biz iyiyiz, sizi gördük daha iyi olduk teyzesi. son 3 hafta canım, sonra yokum buralarda, ama sipaydi gelir artık, ben dönerim sen gidersin, sen dönersin mutlu gider falan filan
evet çok şükür canım, sona yaklaştık. hayırlısıyla kucağıma da alayım sağ salim inşallah sonra sıra sende. Yok yok habersiz bırakmam, illa haber veririm ben sana merak etmehahahaha böyle kisir döngü devam etcek sanirim
ay kuzum nasilda az kalmis cok sukurrrr son zamanlarina yaklastin Allahin izniyle...
insallah saglikla kucaginada alirsin canim benim..
buralari habersiz birakma
evet çok şükür canım, sona yaklaştık. hayırlısıyla kucağıma da alayım sağ salim inşallah sonra sıra sende. Yok yok habersiz bırakmam, illa haber veririm ben sana merak etme
ee kalp atışını duydunuz mu bakiyim? nasıl minnoşun en son ne zaman gördün?
di mi yaa, o pıt pıtlar insanı bambaşka dünyalara götürüyorAmin canim insallah Allahim tamamina erdirsin sag salim kucagimiza alalim hepimizde :)
En son pazartesi gördüm minnosu, kalp atisimizi dinlemek için gittikçok bambaska bi duyguymus sonsuz sükürler olsun banada nasip oldugu icin
di mi yaa, o pıt pıtlar insanı bambaşka dünyalara götürüyorben duyduğumda gözyaşlarımı tutamamıştım çok şükür canım, Allah isteyen herkese nasip etsin. Arkadaşım elifime de nasip etsin inşallah
evet canım ben anlatmıştım, bu ay seninle birlikte hamile kaldı yine, aynı anda sevindirdiniz beni, ama o keseyi göremedi, dşük yaptıSenmiydin o Elifi diyen yaaa inanmiyorum !!! ismi hep aklimdaydi dua ederken Elif arkadasimizada nasip et Allahim diyordum ama kimin dedigini unutmustum canim!
Amin insallah oda tatsin bu duyguyu...
Gözyaslarimizi bizde tutamadik esimleçok sükür ya
evet canım ben anlatmıştım, bu ay seninle birlikte hamile kaldı yine, aynı anda sevindirdiniz beni, ama o keseyi göremedi, dşük yaptı3. oldu bu, Allah 4.yü kucağına almayı nasip etsin onun da. İsteyen herkese ytabi...
Gözün aydın canım tekrar tekrar. Ayy bakalım kız mı olacak erkek mi :)
ev işi noldu sizin?
Amin canım amin, evet o da buradan ama pek takılmıyor artık kk'da. Biz hep faceden yazışıyoruz onunla.Allah büyük sabirlar versin acisini tahmin bile edemiyoruminsallah bi dahakinde yasadigi mutluluk hepsini unutturur canim.. O da mi burdan ?
cok saol balim bende meraktayim tahmin et teyzesi bakalim sen ne hissediyosun
ben ilk basta erkek simdiyse kiz gibi diyorum bakalim hayirlisi olur insallah...
Ev isi yeniden gündeme geldi su andaki oturdugumuz yer bi oda bi salon ve asansorsuz 4uncu kat
kiralik ariyoruz bakalim satin alma isi zor olur aceleye gelmesin dedik..
Sen odasini yaptin mi oglusun ? ne renk yaptin balim merak ediyorum :)
Amin canım amin, evet o da buradan ama pek takılmıyor artık kk'da. Biz hep faceden yazışıyoruz onunla.
Sanki önce erkek gibi doğdu içime benim de, ama sana kokoş bi kız da yakışır yani :) Bakalım hayırlısı, zaten sağlıklı olduktan sonra cinsiyetin hiç önemi yok walla çidoşum.
Hamileyken taşınmanız da çok zor olur, sakın sen zorlama kendini, eşin ailen fln yapsın e mi? İnşallah gönlünüze göre ev bulursunuz. Asansörsüz zor olur ya, bir de bebek olunca o eve sığmanız da zor olabilir.
Ben odasını henüz yapmadım, bu akşam boşaltacağız tamamen, yarın mobilyalar gelecek :) mobilyamız beyaz, ama nevresimi halısı perdesini ne renk alıcam nasıl kombinleyeceğim daha karar vermedimBir de yatak odamıza sepet beşik aldık, ilk etapta orada yatar.Fotolarını atarım bi ara :)
oyyy çok güzelmişşşş snoopy, ama işte herşeyini böyle tam takım bulamayabilirim. kiminde halı nevresim uyumlu oluyor kiminde perde nevresim... Bu cumartesi biraz gezeceğim, inşallah içime sinen bişeyler bulurum.Zaten canim kimse kipirdatmaz beni tasinirken :)
esim kendi yapcakmis bakalim ne kadar dogru olur :) anneler var ama cok sukur onlara yikarim herseyi..
kokos bi kiz fena olmaz sanirimeli ayagi duzgun saglikli olsun insallah dedigin gibi gerisi bos canim oda evlat oda...
bak bi iki tane hosuma giden oda var belki fikir olur :)ama sepet besik iyi fikirmis bende oyle istiyorum kismet olursa...
Su odalar renk uyumu bakimindan harikalar yaa
Eki Görüntüle 1264969
Eki Görüntüle 1264968
tatlikedi he şimdi hatırladım bu arada ben mobilyamızı albüme eklemiştim, oradan bakabilirsin canım :)
o beyazlıyı düşünmemin sebebi de şu aslında. Şu anda odada takılı olan perdelerimin fonları siyah, tülü de siyahlı grili. Fonlara kırmızı kuşak taksam, Halısını da siyahlı kırmızılı alsam diye düşündüm. Değişik olabilir. Kırmızı aksesuvarlarla da renklendirebilirim. Ama sanki aklım mavide kalacak gibi de... Bilmiyorum canım aklım karışık. Bari perdeye masraf etmeyeydik iyiydiMavisler cok cok guzelmis, ama diger beyazda hosta beyaza beyaz cok renksiz gibi olur sankim :) yada halisini ve perdesini baska renk yaparak dengeleyebilirsin :)
inşallah canım benim, çok sağolmobilyaniz cok cok guzel gerçekten cok hosuma gitti :) beyaza hersey uyar guzel bi secim yapmissiniz canim, saglicakla kullanin insallah