Sipaydi ye Yardım lütfen

Evet canim benim icin spirochet arkadas yazdi saolsun zayiflama topiginden arkadasim..
Allah kabul etsin insallah canim benim.. Oglusunu sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah

Masallah görüsmüssünüz bol bol desene hissetmeye basladin mi kaçinci haftandasin canim?

Benim senden başka çiğdem diye tanıdığım yok, o yüzden her çiğdem seni çağrıştırıyor zaten bana o zaman 1 tane okumuştum, şimdi 10 tane daha okudum canım Allah kabul ederse
Sağol canım amin inşallah, 19+3üz bugün Allahım sana da tez vakitte hayırlısıyla yaşatsın bu duyguyu evet canım hissediyorum artık hareketlerini, yani epeydir hissediyordum da, artık netleşti hareketleri
senin tedavi ne zaman başlayacak? ağustosta mıydı? tedaviye kadar yapman yapmaman gereken bişeyler var mıymış?

ohh tekim senin gözünde desene

Allah kabul etsin canim tesekkür ederim, insallah güzel sonuçlarla dönerim tedavimden bende

Ay masallah büyümüs kocaman olmussunuz ne güzel masallah Artik dogumdan konusuyor musunuz doktorla? Ne dusunuyorsun sen?

Tedavim 25 agustosta baslicak Allah'in izniyle..
O zamana kadar saglikli beslenmeye dikkat ediyorum çok fazla abur cubur yememeye gayret ediyorum ama Ramazanda cokta kolay degil insanin cani herseyi cekiyor
Yapmam gereken en önemli sey sigarayi birakmak onada kendimi motive edemiyorum bi türlü tedavi için bile olsa
Napicam bilmiyorum insallah tutarsa ozaman birakicam sanirim bi tek

İnanmıyorum şuan şoktayımmmm
Senin sigara içtiğine gerçekten inanamıyorum çiğdoşşş Hiç içici tipi yok sende ayol yok yokkk şaka yapıyorsun di mi? Eline bile yakışmaz o pis şey senin yaaa, bırak gözünü seveyim
Evet gözümde teksin canım benim, kalbimde de öyle
Yok daha doğumdan konuşmuyoruz, çünkü çok erken daha. Her kontrolde konuşacak daha önemli şeylerimiz oluor, yok detaylı ultrason yok kalbiydi iğnesiyddi ilacıydı fln. 30lara bi gelelim, o zaman konuşuruz heralde Tatile gidebilir miyiz< dedim bu hafta, gidin ama yorucu ve uzak bi tatil olmasın dedi. Denize girebilirsin ama çıkınca hemen mayonu değiştir ıslak kalma ve güneşlenme dedi. Gölgede bile dursan 50 faktör üzeri krem sür dedi fln. çatlak kremi kullan dedi. Omega 3 yerine krill yağı kullan dedi, o insan vücuduna daha çok geçiyormuş çünkü... böyle işte bu haftaki gündemimiz

malesef kuzum yaa evet hiç göstermem facete falan cünkü babam ekli esimin akrabalari ekli oldugundan.. bide durup durururken sigara içiyorum diye yaymam, esim icmiyor sevmiyorda birakmistim evlendigimizde ama 6 ay sonra geri basladim hani bide moral olmayinca elim hep sigara aradi, cocuk istemeye baslayinca bende basladim geri icmeye normalde tersi olmaliydi neyse... simdi napcam bilmiyorum birakasim yok

Canim benim sende kalbimde teksin valla insallah bebisin dogdugunda cok özletmeden gelirsin buralara

Bak neler neler ögrenmissin, aman dikkat et kendine, havuz yerine denize girmek daha iyiymis bende duymustum kremlerini bol bol al yanina.. Bide çatlama bakalim olcak mi herkeste olmuyormus insallah sendede olmaz
ne zaman cikmayi dusunuyorsunuz tatile?

Aslında bir hap var sigarayı bıraktırıyor, çok bırakan oldu onunla. Ama tüp tedavisi öncesi ilaç kullanman doğru olur mu bilmiyorum kuzum. Nikotin bandı deneyebilirsin belki bırakmak için. Bir de şöyle düşün. Tamam sıkılıyorsun bunalıyorsun ama sıkıntılarına çare oluyor mu sigara? Hatta daha çok olumsuz etkiliyor bebek işini.. Hem bak eşin de içmiyormuş, bi gayret et de bırak be güzelim

Yok zaten havuzu pek sevmem ben, hem de kimyasal içerdiğinden ve temizliğinden emin olmadığım için girmem hamileyken havuza. En pis deniz bile havuzlardan daha temizdir denize bayılırım aşığım ben
Çatlama olayı da biraz yapı meselesi, ben zaten çatlamaya müsait bir tipim, daha önceden de çatlaklarım var, ama daha da kötü olmayayım diye yapıcaz bişeyler artık
Tatile ağustosta çıkacağız canım inşallah, seçimden sonra Siz gelecek misiniz bu yaz tatile?

Sigarayi birakmak için hapa gerek yok canim, daha önce kolaylikla biraktim yine yapabilirim ama canim istemiyor sorun orda içmekten zevk aliyorum sorunlari çözmesede

Aynen canim ya denize bende bayilirim duru berrak olcak of of of :) Nereye gidiyorsunuz peki ve ne kadarligina

Seçimler ne zamandi canim?

Bizim tatil tüp bebek için kullanilcak canim sansimiz kalmadi bi yerlere gitmek için :26:
Toplam 5 hafta izin aldim is yerinden. Birazi normal senelik iznim birazida parasiz olcak malesef yani maasimdan kesilcek hayirlisi olsunda napalim

Hımm o zaman senin durum farklı, sen iradene hakimsin, ama canın bırakmak istemiyor o zaman iş sende bitiyor canım benim.

Benim gönlüm hep Bodrum'dan yana, ama doktorum o kadar uzağa izin vermedi. Dinlene dinlene gidebileceğim ve çok uzak olmayan biyer olmalı. O yüzden Ayvalık'a gidelim dedik biz de, en yakın orası var bize. 4 günlüğüne gideceğiz sanırım oraya, oradan dönüşte de bizim yazlığa uğrayacağız, bir kaç gün de orada kalırız ve döneriz. İnşallah ehrşey planladığımız gibi gider, aksilik çıkmaz:26:

Tedavi için başka şehire mi gideceksiniz? O yüzden mi bu kadar fazla izin aldın? Tabi yatıp dinlenmen de gerekir. İnşallah hemen ilk denemenizde olur canım yaa

Kuzum ben sana söylemedim mi Istanbul'a geliyorum tedavi için.. 23 agustosta gelicem Allahin izniyle, 25inde de baslicaz.. 1 hafta sonra esim gelcek benimle 2 hafta kalip döncek ben 1/2 hafta daha kalicam transferden sonra yatmak için.. Orda anneannem teyzem var annemde gelicek onlar bana bakarlar

Ayvaliga teyzem gitti taa ne zaman hâlâ anlata anlata bitiremez hele denizin dibi gözüküyor tertemiz demisti çok isterim oraya gitmeyi sen anlat gitte Insallah aksilik olmadan sorunsuz gider gelirsiniz canim, Allaha emanet olun.. daha var gerçi yine konusuruz ohoo

Amin insallah ilk denemede olur canim bakalim Rabbim neler nasip etcek

Hayırrrr, ben orada başka bir şehirde tedavi olacaksınız fln gibi düşündüm, İstanbul'a geleceğini bilmiyordum canım ya. Siz baya masraflı bir yola çıkmışsınız, baya meşakatli. Allah bu yolun sonunda yüzünüzü güldürsün inşallah, kıyamam ben sana yaa ne mücadeleler veriyorsun Acayip duygulandım yaa
Seneye bebeğinle yaparsın tatilini inşallah
Senelerce brnumuzun dibindeydi ayvalık, ama hiç gitmedim. Edremite akçaya fln gittim ama oraya gitmemiştim, benim için de değişiklik olacak. Zaten geçen sene tatile gidememiştik, inşallah gideriz, çok iyi gelecek bana da eşime de.
Daha konuşuruz elbet, vakit çok, ohoooo

Canim benim duygulanma sen bende sana kiyamam valla iyi bak kendinede oglusunada... insallah oglusuna bi topik kardesi gelir Allahin izniyle, insallah verdigimiz mücadelenin sonunda ödülümüzü alipta geliriz Allahin izniyle...

Inanmiyorum bide sen yakindin ve ilk kez gidiyorsun Ayvaliga demek bakalim insallah seversiniz, ama onemli olan kafanizi dinleyin stresten uzak.. hakkaten gecen senede yapamamistiniz. Seneyede oglusla belki zor olur belki iyi olur bilinmez simdiden ama elinizde zaman ve imkan varken degerlendirin

İnşallah canım inşallah, gelsin bir topik kardeşi ama ben inanıyorum ki ben doğum iznine gitmeden sen hamile kalacaksın
Evet fırsat varken gidelim, seneye ne olacağı belli olmaz, oğlum uslu olursa onunla gideriz tatile inşallah

insallah canimm her bir dedigine insallahhhh diyorum cani gönülden

Deryammmm bende özledim kuzum hiç görmedim yazdigini

Bayramin mübarek olsun, siz ne güzel tatildesinizdir simdi
Sağol canım, senin de bayramın mübarek olsun Bayramda netimde problem vardı giremedim, bugün tatil bitti iş başı yaptım, öylelikle yazıyorum sana
Nasılsın ne var ne yok?

Sağol canım, senin de bayramın mübarek olsun Bayramda netimde problem vardı giremedim, bugün tatil bitti iş başı yaptım, öylelikle yazıyorum sana
Nasılsın ne var ne yok?

Tesekkurler canim

Bayramda netin olsada zamanin olmazdi ki kuzum kalabalik ailesiniz sanirim dimi
Iyiyim balim cok sukur, etrafimdaki herkes turkiyeye geldi azcik depresif takiliyorum ama banada son 23 gün kaldi Allahin izniyle

Sen nasilsin pasamiz nasil tekmeliyo mu annesini

Evet canım ya baya yoğunduk, benim ailem de eşimin ailesi de hep buradalar ve kalabalıklar, bir de bayramın 2.günü eşim çalışacak diye 1. günü herkesi gezmeye çalıştık. 2. gün de sabahtan biraz gezdik, sonra eşim işe gitti, ben annemlerle kaldım fln, baya koşturmaca geçti her zamanki gibi. Bir de sıcaktan zaten hareket edemez hale geldim. durduğum yerde sırılsıklam oluyordum terden
Olsun senin de az kaldı gelmene, çokkk güzelll çok anlamlı bir tatil olur inşallah senin için
Evet paşanın karnı doydu şimdi, tekmeleri koyuyor annesine

Çİğdoşum kuzum, ben yarın izne çıkıyorum, 1 hafta yokum. Sen de heralde ben geldikten 1 hafta sonra fln çıkarsın izne. Görüşürüz yine ama olur da görüşemezsek dualarımda olduğunu bil kuzucum. İnşallah herşey çok güzel geçsin ve yuvana bebeğinle birlikte dön inşallah hayırlısıyla. Seni kocaman öpüyorum ve kucaklıyorum canım benim

Son düzenleme:
Deryammm bitanem benimmm Allah razi olsun mesajin için çok çok hosuma gitti yazdiklarin, sende benim hep dualarimdasin tatilin çok iyi geçer insallah ve Allahim saglicakla oglunu kucagina almayi nasip eder insallah kuzum benim :) iyi bak kendine, görüsemezsek faceten yazisiriz canim benim... Allah'a emanet olun bende öpüyorum seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…