- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #35.541
Aynen ya, ben zaten genelde heyecanlı ve paniğimidir, o anda naparım bilmemAyyy heyecani tahmin bile edemiyorum bambaska bisey olsa gerek, dakikalar sonra dusunsene senden bi parça kucaginda olucak
Aynen ya, ben zaten genelde heyecanlı ve paniğimidir, o anda naparım bilmem
Bu arada günaydın, bugün Cumaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne zamandır Cuma kutlaması yapmıyorduk
Hayırlı Cumalar kuzucum, Rabbim içimizdeki ve dilimizdeki duaları kabul etsin inşallah
Ben de cuma gününün heyecanını bozmamak için asla cumadan ödev yapmazdımAmin balim aminnn Allah kabul etsin herbirimizin dualarini insallah
Oh beeeeeeeeeeee geldi cuma sonundaaaaaaaaaaaa
aksam yapabilirsem temizligimi yapimda haftasonu rahat edeyim
kucuklugumden beri boyleyim cuma aksamindan ödevlerimi bitirip rahat ederdim haftasonubazen tembellikte yapmaz degildim ama
Ben de cuma gününün heyecanını bozmamak için asla cumadan ödev yapmazdımcumartesi pazarlar ne için var sanki
Sen bana bakma, isteğin varken yap bitiri bu akşamdan işleriniben kendim iş yapmadığım gibi bide seni ayartmaya çalışıyorum
hahah haklisin cumartesi pazar ne için var ama benim aklimda oldukça kendi kendimi yiyorum su is var evde diye
oh valla 9 ay ev isi yok sana kebapppptadini çikar sonrasi için
Kaldı 5 ay
Bu arada evlilik yıldönümünüzde naptınız, var mı bir atraksiyon
Evet canım aynen bizim erkeklerimizin tarzında bir kutlama olmuşpuhahahah biz ve atraksiyon
yildonumumuzde ben çalisiyordum ama kocam çalismadi o gün. ögle molamda eve gittim spor ayakkabisi almistim onu vermek için, hemde kahvalti yapmak için çünkü bisey yemedigini biliyordum.. Megersem oda cikmis 2 tane gül almis bana beyaz ve kirmizieve girince niye geldin kiz diyip durdu suç üstü yakalanmis gibi
Neysem bende hediyesini verdim artik kahvaltimizi yaptik ve ben geri ise geldim. Aksam geri eve gidincede yemege çiktik disariya bide dondurma yedik geldik evimizeçok atraksiyonlu olmus dimi
Evet canım aynen bizim erkeklerimizin tarzında bir kutlama olmuşama yine de güzel bak gül fln Geçen sene benimki de bi çiçek bi yemek o kadardı hatırlarsan
Ben hediye fln almayı düşünmüyorum pek bu sene, ama o gün neyi gösterecek bilemem tabi
Nice güzel, mutlu, sağlıklı, huzur ve sevgi dolu, bol bebişli yıllara diyelim madem
Çok sağol canım benimEvet hamişim çok şükür İnşallah sağlıcakla doğururum da rahatlarım
Sen nasılsın, bebişin nasıl? İsmini ne koydunuz?
Günaydın canım, iyi haftalarAlma canim haketmiyorlar bazen deli oluyorum ne var yarim elma gönül alma yapsalar...
Bende almicaktim son anda dayanamadim yine, bide ihtiyaci vardi ayakkabiya
Agustosta da dogumgünü var bakalim napicam
Geçen sene inanirmisin ne çiçek ne yemek vardi.. Gün bittikten sonra okkali bi söylenmistim ben önemsemiyorsun diye... iste bu senede boyle oldu bunada sukur
Geçen sene esim yerine kardesleri hadi hep beraber yemege cikalim demislerdi onlarla gitmistik yemegebide biz içlerinde ilk evlenen oldugumuz için ilk yildönümünü hep beraber kutladik ne alakaysa
Amin canim amin sizede sevgi saygi huzur dolu yillar diliyorum evladinizla beraber... insallah biraz olsun kendini affettirir kocan
hiç umursamamaya çalis yuz verme bak pesinde nasil dolanir
opuyorum cok canim mutlu haftasonlari
* mutlu demisken, bizim mutlunun yarin kinasi pazarda ilk dügünü varaklima geldi birden
inşallaaaaaahhh canım benim...bizim zorlu günler geçti gitti canım bebeğim sarılık oldu sonra enfeksiyon çıktı 10 gün kuvözde kaldı mahvoldum çok kötüydü ...neyseki gçti gitti.oğlum var ismini Fahreddin koyduk (Dinin övdüğü, diniyle övünen. Dinin seçkini.)inşalalh isminin manasıyla büyür.4.ayımıza girdik gittikçe tatlılaşıyor ya görsen.darısı burdaki tüm arkadaşlarımızın baŞına inşalalh....
Selam canimmGünaydın canım, iyi haftalar
Hep birlikte evlilik yıldönümü kutlamak mıdüğününüzün yıldönümünü kutlamak istediler heralde hep birlikte, halay fln da çekseydiniz
Umursamadım hiç eşimi, allem etti kullem etti affettirdi kendiniyani konuşuyorum ama intikam alacağım günü de bekliyorum yani, çünkü unutmadım yaptıklarını
Dün bide babalar günün kutlu olsun dedim, ee hani nerde hediyem dedisanki kendisi anneler gününde bana almış da, bir de hediye bekliyor
Mutlunun fotosunu gördüm, arkadaşı etiketlemiş, çok güzeldi zaten, daha da bir güzel olmuş kuzucum maşallah, Allah ağızlarının tadını bozmasın hiç
Aynen benim de bugünlerde bir kaç kişiyi boğasım geliyor ama, Ya sabırSelam canimm
hahah valla hep beraber kutlamistik yemek yemistik kardesler ve eslerle güzeldi ama kocamdanda bisey beklerdim yani
sevindim buzlarinizin erimis olmasina canimama utanmadan bide hediye mi bekliyormus önce kendi alsin bakalim ayyy bogasim geliyor erkekleri böyle mantiksiz konusunca
Aynen benim de bugünlerde bir kaç kişiyi boğasım geliyor ama, Ya sabır
yok kızzz ne güzelleşmesikeep calm and bebisini düsün
salla gitsin herkesi
Ay sen ne tatli olmussunnnn resimlerini gördüm masallahoglan anneyi güzellestirirmis harbidende öyle olmussun
Annecigin babaciginda cok tatli insanlar Allah hayirli saglikli uzun ömürler versin insallah
yok kızzz ne güzelleşmesişiştim iyice, kendimi tanıyamıyorum artık Yorgunluktan da saçımı başımı bile taramadım, paçoz paçoz çekildim fotoları
Amin canım benim, Rabbim onları başımızdan eksik etmesin
İyiyim Çiğdoşum sana da hayırlı ramazanlar, sen nasılsın? anca gördüm kusura bakmaDeryam hayirli ramazanlar balim nasilsin iyimisin ?
İyiyim Çiğdoşum sana da hayırlı ramazanlar, sen nasılsın? anca gördüm kusura bakma
Okumam mı okuyum canım benim kaç tane istersen okuyayım. Kasım anneleri topiğine bi kız yazdı Çiğdem diye biri için ayetel kürsi istedi, senmiydin acaba o? İlk aklıma gelen sen oldun da:26:estafurullah Deryam ne kusuru
Benim için Ayetel Kürsi okumussun Allah kabul etsin tesekkür ederim canim benim
Oglus napiyor iyi mikontrole gittiniz mi son zamanlarda