Sipaydi ye Yardım lütfen

DeryaW canım senin şu nişan bohçana tekrar baktımda bunların hepsini siz kaynananla beraber mi aldınız yani nasıl oldu? maşallah hepsi birbirinden güzeller

ve çok detay düşünmüşler saç spreyinden şampuanına kadar koymuşlar mesela çok şaşırdım hep böyle mi konuluyor siizn orda :44: onlarıda mı beraber aldınız?

bide sana hiç ne koyalım bohçaya falan diye sordular mı?:26:

aa av mevsimini kesinlikle izlemelisinn bakk onu sakın es geçme ben o filme bayıldım resmenn
benim çalışmayan arkdşlarımda izlio müge anlıyı kahvaltından sonra kahvemizi müge anlıyla içioz diye görende çok romantik dizi ya da film sanar ama çok özeniyom ne yalan sölimm bide kendi aralarında katili tartışıyorlar ah ah şimdi evde ayaklarımı uzatmış battaniyemi üstüme almış sobayı yakmış müge anlı izlemek vardı sevgilimde yamacımda olsun ama he bide bunları yaparken maaşımda hesabımda olsun

erkekler genelde sevmiyorlar ama bende dikkat ettim çevremden renkli oje semiyorlar hatta sadece kırmızı ojeden nefret eden bile gördüm

Allahtan benim sevgilim bişiy demiyor herşeyi begenir kuzumm

Ben french, parlatıcı, rakı beyazıda çok seviyorum

ama benim tırnaklarımda beyaz lekeler var açık renkte kapanmıyor ondan uyuz oluyorum beyaz lekelerin çnüne geçemedim vitamin eksikliği diyorlar ama daha ne yicem canım

afiyet olsun tatlım bende yemeğimi yiyip geliyim

ızlıycem cnm amma uzunmuş artık 1 den sonra müge anlı btsınde
yok ya ben evde olmayı ıstemem
ayy ben sımdı hayal edıyorum ınşallah gercek olursa ustanın yanına gıdersem ctesı günlerıde çalışmıycamm o zaman koşa koşa gelcem işe o bana yeter2 gün bana 10 gün gıbı gelır
çalışmak cok güzel olur o zaman

ben yüzüğünü görmedım

evet canım %99'unu bana beğendirdiler. Kızım gel çarşıya gidelim de bugün şunları şunları alalım , yarın gidelim bunları bunları alalım dedi kv. Ben gittim beğendim, onlar aldı Sanırım bi sandığı, çikolata konulan gümüş tabağı ben beğenmedim, kendileri almışlar.

bunların hepsini onlar bana aldı. bi bukadar da biz onlara aldık. traş takımı, köpüğü losyonu parfümü, traş makinası, saç jölesi, tarak, tırnak makası,diş fırçası, diş macunu, şampuan vs. aklına ne geliyorsa aldık bizde. Bi nişan için takım elbise aldık, bi de günlük spor kıyafetler aldık ayrıca. Bizim burda öyle oluyor nişan bohçası. Nişanda yapmak zorunda değilsin illaki, ama nişanda yapmazsan düğünde yapıyorsun. Düğün zamanı zaten fazla telaşlı oluruz diye nişanda yapalım dedik biz de. Ama iyiki almışız bu kadar şeyi. Evlendiğimizden beri kozmetik malzemelerine hiç para vermedik

tırnaklarında ki beyazlıklar manikür ya da törpüleme sırasında tırnağını zedelemenden dolayı da oluyor olabilir. İllki vitamin eksikliğinden olmaz yani

kaldırmıştım cnm koyarım şimdi tekrar

valla böcüm helal olsun sana ben işe il gildiğimden beri haftasonlarım boş çok şükür tek yakındığım akşamları bazen geç çıkmam oda hep değil max 7 de çıkıyorum buda benim şımarıklığımdan yakınmak falanda değil insanoğlu çok nankör gerçekten hep daha iyisini istiyor bnm işim haftada 3 gün olsa gene çok gelirdi bana

oh ne güzel çok hoşum gitti benmde bizde o kadar detay konmuyor gene herşey konuluyor ama şampuanına kadar değil

inşallah benimkide böyle olur dicem ama benm kv düşünmez bukadar yapmazda sevgilime sölesem o yapar ama bende ona kıyamam hemde söleyemem zaten böyle şeyleri annesinin düşünmesi gerekir

buarada ben kırk yılda bir manikür yaptırıyom belki törpülemekten oluyodur dicem ama tırnağımın ucunda değil ortasında :26:

ben de o zaman kıyamamıştım ama düğünden sonra borç harç içindeyken gidip de göz kremi, yüz temizleme jeli fln alamazdık.. iyi ki o zaman alınmış hepsi. diyorum ya, 5 aydır kozmetik dükkanlarına girmiyoruz bile. Daha şampuan bile almadık Bari masrafımızdan bunlar eksilmiş oldu. Bozulacak şeyler değil sonuçta, düğünde aşağı yukarı belliydi, aldık. evet bu bohça işlerinde annelere çok iş düşüyor, herşeyi onlar akıl ediyor çünkü. Ben onu da alın bunu da alın demedim hiç. Demezdim de zaten. Ama kadıncağız akıl etti özendi aldı, Allah razı olsun. İnşallah seninkide düşünür de yapar canım

Bir de manikür fln yapılırken tırnak dibindeki atleri kaldırayım derken tırnak sen anlamasan da zedeleniyor, onu demek istemiştim canım

ınşallah kaldırmadın fılme dalmışımdadaha bıtmedı arada işte yapıyorum ya
güzelmış ama

çalışan ınsan evde duramaz cnm bde ben evlendım 2 hafta gelındım başladım çalışmaya eller kınalı falankomşum teyze var hep der senın gıbı çalışkan gelın görmedım dıyededığım gıbı benım işimin saatı bellı olsun ctesı pazar tatıl olsun ömrümce çalışırım

doru sölüyosun valla iyi yapmışsınız hem insan mutlu oluyor hem işini görüyor

ben kv çok düşünceli değil bu konularda aslında ama saolsun son zamanlarda iyi belki nişanda bohça yapar bana aman yapmazsada canı saolsun ne diim gönüller bir olsun

ama ben sevgilime yapcam çok içimde herşeyini koycam Allah kısmet ederse maddi durumum elverirse

gömlek,kravat,pantalon,çorap,mendil,set olarak duş jeli traş losyonu parfüm (begendim indirimdeydi eger önümüzdeki aya bitmezse onu almayı düşünüyorum), piyajama başka ne alınır erkege nişan bohçasında??
bide biz yaza düşünüyoruz kısmet olursa agustos gibi fln bozulur mu ki bu begendiğim set yaza kadar alsam şimdiden:26:

aslında şu traş makinalarından almayı düşünüyorum ama onlarda çok pahalı ya :26:

evet gerçekten doru diosun insan çalışmaya alışınca evde olmak güzel geliyor ama hergün hergün çok zor olur :26:

böcükk ya sana ne sorcam sen kocana traş mak almıştın baya önce sölemiştin ne marka almıştın bi fotosu varmı :26: memnun mu eşin:26:

Son düzenleme:
sen içinden ne geliyorsa al yap canım, tabi imkanlar dahilinde, yoksa çok da zorlanmaya gerek yok kozmetik ürünler öyle kolay kolay bozulmaz canım ya. Bizde erkeğe iç çamaşırı, seccade, nişanlık kıyafet, ayakkabı, günlk pantolon kazak gömlek, cüzdan kemer, kol düğmesi fln ıvır zıvır alınır işte, çok da aklıma gelmiyo canım şimdi
traş makinasını da philipde kampanya vardı, öyle aldık, yanıda erkek bakım kiti hediyeydi... saç kesme, favori düzeltme fln için olandan.

Bu arada tatlıkedicim yok burda ama gelince görür, kurabiyelerimi merak etmişti, albüm yapıyorum, bakarsınız

yettim Deryam ama o kurabiyeler ne Allah askina bide amatörce diyorsun
valla süper gözüküyorlar ellerine saglik
hoşgeldin canım, tam da çıkıyordum hee
ama öyle yaa, üzerlerini süsleme işine giremedim henüz
neyse ben kaçtım canım, yarın görüşürüz
herkese iyi akşamlar

mutlu bencede herseyi bohcaya koyup hediye imkanlarini azaltma tras makinasini sonrada verirsin.

bohçaya pijama, terlik, iç çamasiri, sampuan, tras takimlari losyonu kremi falan.. bunlar yeter..
zaten sen erkege bohçalik biseyler ariyorum diye sorsan onlar takim çanta halinde satiyolar içinde yani hepsi.. ayri ayri almana bile gerek yok..

çalışmayı sevene evde durmak zor ben 2.gün sıkılıırım mesela

phılıps cnm ama modelını bılmıyorumkı netten baktım hepsı bırbırıne benzıo akşam resmını unutmaz cekerım cnm.memnun ama cok fazla kullanmıo şuan evde olan traş köpüklerını bıtırmeye çalıştığından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…