Yatak Odası Dekorasyonu sipariş yatak odası !!!

sweetwitchhh

duru'nun annesi
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
515
3
318
Manisa
arkadaşlar slm, benim yatak odam 16m2 ve kendi evim odanın bi duvarı 3.75 cm bizde hem yüklük hem gardrop olsun diye sipariş yaptırıcaz. anlaştığımız marangoz dolap 2 etajer şifonyer ve deri başlığa 3000 tl dedi hemde vakum kapak sizce fiyat nasıl ?

canım, benim babam mobilyacı. istanbul içindeysen kısaca bana ölçüleri yaz ben de bi fiyat alayım? tabi bir de bunun hangi ağaçtan oalcağını da yazarsan daha iyi olur. yani senin marangoz belki kaliteli bir ağaçtan yapacaktır vs. detaylarıyla bana mesaj atarsan ben de senin için fiyat alırım.

Ben istanbuldayım ve benim yatak odamda küçük ben de yaptırmayı düşünüyorum

Çoooook teşekkür ederim.:))))))))
Aklımda bir fikir olması açısından iyi olurr.

Daha ev tam bitmedi daha inşaat halinde ama sorcam

bende yatak odası takımımızı marangoza yaptırdım. tam istediğim gibi oldu. bizim dolap sürgülü 3 kapılı 2,80 cm. içinin dizaynınıda nişanlımla belirledik. yüklük falan yaptırdık içine. fiyat konusuna gelince hem dolabın ebatına, hemde kullanılacak malzemeye göre fiyat belirliyorlar. örneğin mebran bir dolap istersen fiyat uygun oluyor ama lake veya akrilik istersen fiyat yükseliyor.senin istediğin dolabın ebatı baya büyük olacak tahminim ve atajer ile yatak başı da yaptıracakmışsın. bana fiyat uygun gibi geldi ama yinede birkaç yere daha sor

canım ben istanbul da ev kurucam da babana böyle lake güzel tv ünitesi ,vestiyer, gardrop, komidin şifonyer ,gümüşlük, konsol ne kadara olur ayrı ayrı yazarmısın? kendim çizmek istiyorum nasıl olacaklarını böyle kalıcı eşyalarımın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…