Sipariş yaptığım bebek örgüleri

bu da henüz ördüğüm daha bitmeyen bi başka battaniye bitince eklerim yeniden

Son düzenleme:

örmek isteyenlere yardımcı olabilirim ördürmek isteyen olursa özelden mesaj gönderebilir

fırsat buldukça fikir olması içinde ördüklerimden eklicem

Eki Görüntüle 269278

bu da henüz ördüğüm daha bitmeyen bi başka battaniye bitince eklerim yeniden

Eki Görüntüle 269281

sipariş yaptığınız bebek battaniyesi tunus işi demişsiniz mavi beyaz kare kare.çok hoş olmuş.battaniyenin ölçüsü ne kadar çok büyük yada küçükmü?hala sipariş alıyormusunuz.yapımı ve teslimi ne kadar sürüyor.ücreti ne kadar ?göründüğü gibimi teslim ediyosuz oyalı kurdeleli?birde aynı sayfada yeşil var yeni başladım demişsiniz bitirebildinizmi bitmişini ekledinizmi benmi göremedim.özelden yazamıyorum msj sayım eksik ama siz isterseniz özelden atın.sorularımı cevaplaya bilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

sipariş yaptığınız bebek battaniyesi tunus işi demişsiniz mavi beyaz kare kare.çok hoş olmuş.battaniyenin ölçüsü ne kadar çok büyük yada küçükmü?hala sipariş alıyormusunuz.yapımı ve teslimi ne kadar sürüyor.ücreti ne kadar ?göründüğü gibimi teslim ediyosuz oyalı kurdeleli?birde aynı sayfada yeşil var yeni başladım demişsiniz bitirebildinizmi bitmişini ekledinizmi benmi göremedim.özelden yazamıyorum msj sayım eksik ama siz isterseniz özelden atın.sorularımı cevaplaya bilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…