kızlar bu sinüzit için olan konu başlığında çoook mesaj vardı eğer benim gibi okumaya üşenenler için açtım umarım yanlış yapmamışımdır. birde orda ki mesajlara benim öğrendiğim şeyi yazmış olan varmı diye göz gezdirdim ama göremedim.
sinüzitten baya çekiyorum saçımı tam kurutmasam hemen baş ağrısı her dakika resmen migrene dönüşüyo gibi. her neyse bu otların karıştırılmasıyla yapılan çayları da içemiyorum maalesef tadından dolayı.
ÇÖREKOTU yağının sinüzite çok iyi geldiğini hatta tamamen kestiği kişiler olduğunu duydum. her gece yatmadan önce birer damla burnunuza damlatın anında söküyomuş. duyar duymaz yazayım dedim ben denemeye başlıyorum.
tekrar ediyorum eğer bunu önceden söleyen olduysa kusura bakmayın.
aman ha bayanlar ACI KAVUN
çok tehlikeli bir bitkidir acı kavun,ayrıca 2 gr dan fazla vucuda alındığında ölümle bile sonuçlanabilir.
ziraat okuduğumdan dolayı uygulama seralarımızda çokca olurdu ve hocalarımız asla ve asla eldivensiz temas edilmemesi konusunda uyarırlardı.bu bitkinin özsuyunun ani bir zehirleme etkisi olmadıgından insanları yanıltabiliyor
sinüzit tedavisinde kullanıldığını duydum fakat kullanılacak sıvı oranı cok önemli ve iyi bilen bir kişi takibinde yapılmalı bence
size basımdan yıllar önce gecen bir olayı anlatıyım. dayımı yıllar boyunca gecmek bilmeyen sinüzit agrılarıyla hatırlarım hep
gittiği bir hekimin acı kavun tavsiyesiyle ve yine aynı hekimin kontrolunde acı kavun tedavisi uygulandı.gayet olumlu bir sonuç alındı.fakat yaklasık 6 ay sonra bir burun kanamasıyla birlikte yapılan tetkiklerde milyonda bir rastlanan kanser türü olan sinüs yolu kanserine yakalandığı ortaya cıktı ve tedavisine başlandı onkoloji bölümündeki profesör acı kavundan kaynaklanmıs olabileceğini sölemiş ve akabinde cok kısa süre sonra dayımı kaybettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?