sinuzit-Migren yuzunden parfum kullanamamak..

Gamzelimm010

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
56
0
16
Balıkesir
merhaba bayanlar.. bildiginiz uzere bahsettigim bu rahatsizliklar aşıri ses aşiri ışık stres ve agır kokulardan cok etkileniyor.. ve maesef agir kokular bende bas agrisina sebep oluyor sirf bu sebepten aylardir parfum yerine dalin in spreylerini kullaniyorum onlar da kalici olmuyor.. ornegin avon un little black dress parfumu bile beni rahatsz ediyordu sıktğmda.. sizden ricaaammm bana kokusu hafif ferah ama bir o kadar da kalici bir parfum tavsiye etmenizz.. fiyatlar da max 50 lira olursa super olur:) tesekkurler

yardimci olacak kmse yok mu bugun adidas floral dream body fragrance ve ayni kokunun sprey deodorantini aldim hafif ama cok kaliciligi olmayan bir koku.. baska onerilerinizi bekliyorumm..

narcio rodrigues-essence parfümü hafif ve kalıcı...

baymayan cinsten...

özellikle 2.gün elbisede çok hoş bir koku bırakıyor...

orijinAlini kullanıyorum cnm edp sini...

edt si de var ama kalıcı değil...

canım sağlığın söz konusu kıyacaksın paraya

cok haklısın..:) bn zaten hergun kullanmam parfum paraya kiyip bitane aliyim uzun sure idare etsin beni=) cogu zaman dalin spreyim ve vucut kremlerim yetiyor gunluk koku olarak

bende 1 ay gidiyor 50 ml

ama sen hergün sıkmıyorsan senii baya idare eder...

ama bak önce bir kokuya ..üstüne sık bakalım seni rahatsız edicek mi..beğenecekmisin öyle al...

Ben de lancome miracle ı öneririm, benim de çoğu parfüm sıktıktan sonra midemi bulandırır ama miracle hem hafif hem kalıcı, ayrıca çok para vermeyeyim diyorsan cecile in kokuları var, zara da ve marks spencer da da güzel kokular var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…