- 24 Ekim 2024
- 1
- 0
- 33
- Konu Sahibi sevoli2276
Herkese merhaba, hashimoto hipotiroidi hastasıyım doktorum 15 gün önce doz ayarlaması yaptı tsh 9.36 idi fakat son bir haftadır yüksek nabız yorgunluk ve kas güçsüzlüğü şikayetim var kardiyolojiye bile gittim yüksek nabizdan ötürü sinüs taşikardisi çıktı EKG de bugün tam 16.gun doz ayarlaması yapılali tahlil yaptirdim tsh 2.05 e düşmüş.deger çok iyi ama bu kadar kısa zamanda 9 dan 2 ye düşmesi dozun fazla geldigi anlamına gelmiyor mu? Çünkü nabzım yüksek ve yorgunluk yaşıyorum böyle şikayetlerim yoktu.4 gün 75 lik 3 gün 50 lik levotiron içiyorum doktorum dozun fazla geldiğini hissedersen 75 ligi 3 gün ic demişti.oturur vaziyette nabzım gayet düzgün atıyor fakat ayağa kalkıp en ufak bir iş yapsam yoruluyorum kol kaslarım özellikle çok güçsüz bunun sebebi dozun fazla gelmesi olabilir mi kan degerlrime de baktırdım bugün ferritin 13 tü bir ay önce demir ilacı kullanıyorum aynı zamanda hemoglobin değerim de yükselmiş bu şikayetlerim ferritin düşüklüğünden mi tiroidden mi bilen arkadaşlarım yardım eder misiniz