• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinsilikse sinsilik...

O zaman, şöyle düşünelim, muhtemelen siz barışır gibi olacak çocuk konuşmak için karşınıza geldiğinde biraz yalvartacak sonra da reddedip göndereceksiniz sanırım. İstediğiniz bu.. Peki sonra; rahatlayacakmısınız, tekrar ona kapılmayasınız, ki o günü beklediğinize göre bunun olma olasılığı fazla. O yüzden diyorum kendinizi kandırmayın. O kadar umursamaz olsaydınız, şu yeni hesabını da engellerdiniz. Keşke elinizde olabilseydi şu anda onu umursamamak ama siz aklınızdan çıkaramadığınız için şu anda bu mumkün değil. sizinle tekrar konuşma cesareti bulsun istiyorsanız hesabı engellemeyin, bir şekilde o size ulaşır tekrar.
evet çok iyi anlamıssın beni:) engelleyip tamamen kurtulsammı diyorum bu seferde engelledim die havlara girer hala deger verdigim hissine kapılır die napcagımı bilemedim umursamamkmı engelllemekmi arasında kaldım hangisi daha çok koyar bilmiyorum :)

Tabiki umursamamak :) Bir insan için en büyük ceza onu görmezden gelmek,hiç bişey yaşanmamış gibi davranmaktır.Zaten insan sadece umursadığı insanlara kızar kırılır kıskanır bunuda 5 yaşındaki çocuk bilir yani.Tepkisizlik candır

evet çok iyi anlamıssın beni:) engelleyip tamamen kurtulsammı diyorum bu seferde engelledim die havlara girer hala deger verdigim hissine kapılır die napcagımı bilemedim umursamamkmı engelllemekmi arasında kaldım hangisi daha çok koyar bilmiyorum :)
Koyacak şey engellemek olur, ona olan kızgınlığınızın hala devam ettiğini anlar. Diğer türlü onunla bir şekilde iletişime geçmiş oluyorsunuz ya ni buna müsade etmiş olduğunuz için o hala umut var zanneder. eee sizde umut var zannetsin gelsin istiyorsunuz. Bu durumda engellemeyin. ama yapmak istediğiniz şeyi yani gelince reddedicem diyorsunuz ya, işte tamda bunu yapmak için engellemeniz gerekiyor. Çünkü o zaten sizin gözünüze görünmeye çalışıyor siz onu engellerseniz onu reddetmiş olacaksınız. anlatabildim mi bilmiyorum ama. olayın kilidi burada. siz gerçekten reddetme amacındaysanız engellemek reddetmek oluyor zaten. ama siz tekrar birliktelik istiyorsanız her ne kadar kızgın olursanız olun, o zaman engellemeyin.

Fazla polyana sın :KK20:
İnanma istese 1 aydır gelip konuşurdu,fake hesapla kadınları ekleyerek seni kıskandırmaya çalışmazdı

Çok manasız adam karektersizse eğer barışıp ne yapacaksın bacım ,bazı lnsanları yola getiremezsin , onlar hep yoldan çıkar ve yorar
beni 1 yıl boyunca kandıran,aldatan,yalan söyleyen bi adam.şuan yaptıgı herseyden pişman oldugunu biliyorum ama dönmeye de yüzü yok. benim adım atmamı bekliyor.nerden vardın bu kanıya derseniz facebookta yeni bir hesap açmış. digerini engelledigim için burdan sürekli ortak sarkılarımız vs paylaşımlar yapıyor.ortak arkadaşlarımız oldugu için yorumlar yaparak begeniler yaparak varlıgını gözüme yeterince soktu. actıgı hesabı bildigimden emin.ben hiç umursamadım yokmus gibi davrandım. cigerini biliyorum baktı tepki göstermiyorum bu seferde abuk subuk kadınlar eklemeye basladı ki bişekilde ona kızayım bişey yazayım tartısarak barısma yoluna gitmek amacı.benim amacımsa asla onunla bir araya gelmek deil sadece gelip ayaklarıma kapanmasını özür dilemesini karsımda o aciz zavallı halini görmek.1 aydan fazladır bu sekilde çırpınıyor.ya tamamen vazgececek yada en son care gelip konusacak.amacım vercegim tepkiyle vazgecmesi deil konusacak cesareti bulması.bu durumda kızlarıda eklemeye baslamısken tamamen engellemekmi daha koyar yoksa hiç umursamamakmı daha akıllıca olur.sunuda ekliyim ben onu çoktan boşverdim allaha havale ettim neler yasadıgımı bir ben biliyorum bir allah. bu sekilde davranarak kendi kaşınıyo haddini bilsin istiyorum.siz olsaydınız ne yapardınız?

Koyacak şey engellemek olur, ona olan kızgınlığınızın hala devam ettiğini anlar. Diğer türlü onunla bir şekilde iletişime geçmiş oluyorsunuz ya ni buna müsade etmiş olduğunuz için o hala umut var zanneder. eee sizde umut var zannetsin gelsin istiyorsunuz. Bu durumda engellemeyin. ama yapmak istediğiniz şeyi yani gelince reddedicem diyorsunuz ya, işte tamda bunu yapmak için engellemeniz gerekiyor. Çünkü o zaten sizin gözünüze görünmeye çalışıyor siz onu engellerseniz onu reddetmiş olacaksınız. anlatabildim mi bilmiyorum ama. olayın kilidi burada. siz gerçekten reddetme amacındaysanız engellemek reddetmek oluyor zaten. ama siz tekrar birliktelik istiyorsanız her ne kadar kızgın olursanız olun, o zaman engellemeyin.
Engellicem sanırım bu şekilde benimde sinirlerin bazuluyo bakıyorum bi şekilde ne hali varsa görsün şahsen beni engelleme daha çok koyardı bana:)

Bence sen onu hala önemsiyorsun..Aksi olsaydı buraya onunla ilgili konu açma tenezzülünde bile bulunmazdın..
Fikir almaksa herkesin dediği gibi umursama...

Zaten bu hesapları açarak ve yaptıkları ile aciz zavallı duruma düşmüş. İstediğiniz büyük ölçü de olmuş. Bence onunla sizi bir daha yüzyüze getirecek bir uğrasin içine girmeyin.

Zaten bu hesapları açarak ve yaptıkları ile aciz zavallı duruma düşmüş. İstediğiniz büyük ölçü de olmuş. Bence onunla sizi bir daha yüzyüze getirecek bir uğrasin içine girmeyin.
Öyle biseyki yazsın istiyorum ama hicbisekilde muhatabda olmak istemiyorum kafam karıştı sanirim .onunda amacı zaten kendini unutturmamakti peşinden koscagimi sandı yine.dediğin gibi bana bunları görmek yetti onada umursamadigimi görmek yeter koymuştur baya.sahti şahbaz oldu :) bu tavırlarıyla

Back
X