bu duygulardan kurtulmak inan elimde olsa keşke.görsem o halini içim sogicak asıl huzura ozamn kavuscam gibi geliyor.öfkem bitcek nefretim bitcek ve özgür kalcam bu duygulardan onunla alakalı bütün duygulardan.ben olsaydım sadece "umursamaz" gibi davranmaz
gerçekten "umursamazdım"
ayağıma kapansın, özür dilesin, o aciz zavallı halini göreyim diyorsun ya
kendini bu duygularla yaşamaya mahkum etme
pişman olduğunu anladım diyorsun hem, ötesine ne gerek var
bir de tüm bunlarda yanılıyorsan
ve kaş yapacağım derken göz çıkarıp, bununla yüzleşmek zorunda kalırsan
tüm acıları baştan baştan yaşarsın!!!
diger hesabıda duruyoor.yeni açtıgına sadece ortak arkadaşlarımızı ekledi.1 ay böyle devam etti simdide abuk subuk kadınları ekledi.yanılma payım vardır tabiki.Aboo :/
Aşırı derecede üstüne alınma sendromunda olduğunun farkında mısın arkadaşım?
Belki ailesinden biri buldu hesabını ondan kapattı?
Sonuçta istesen o hesabını da engelleyebilirsin.
Ayrıca bu kadar yüzsüzlüğü yapan adam sana gelip af dilemekten hiç utanmaz
Unut bence sen onu
evet hayatımda hiçkimsenin beni üzmedigi kadar üzdügü için.hiç kimsenin yapmadıgı kadar gurumla oynadıgı için ve daha bisürü lanetli sey hayatımda büyük bi yerde oldugu dogrudur .ondan daha fazla kötülük yapcak biri olmayana kadarda öyle kalacak.yaptıklarını ömrüm oldugunca unutamıcagım tek insan suanda.Öncelikle işe kendinizi kandırmamayla başlayabilirsiniz, siz onu boşvermemişsiniz, gayette hayatınızda önemli bir yerde şu anda, yazdıklarınızdan bunu çıkardım.
eminim canım emin olmasam zaten bukadar net konuşmam.sonucta cocuk degiliz ben 29 o 35 yasında neyin ne oldugu kestirebilcek yaşlardayız.bu yollara basvurması zaten pişmanlıgını göstermeye yetiyor.umursamamk en dogrusu galiba engelleyince kendini nimetten sayar sonra :)Valla adam bana senden bağımsız olarak gayet keyfine bakıyor gibi göründü, varlığını senin gözüne sokmaya çalışıyor olup olmadığından emin ol önce, herhangi bir tepki vermeden.
Bu arada gerçekten ilgini çekmek için yapıyorsa gerçekten yaşının adamı değilmiş boşver benceeminim canım emin olmasam zaten bukadar net konuşmam.sonucta cocuk degiliz ben 29 o 35 yasında neyin ne oldugu kestirebilcek yaşlardayız.bu yollara basvurması zaten pişmanlıgını göstermeye yetiyor.umursamamk en dogrusu galiba engelleyince kendini nimetten sayar sonra :)
O zaman, şöyle düşünelim, muhtemelen siz barışır gibi olacak çocuk konuşmak için karşınıza geldiğinde biraz yalvartacak sonra da reddedip göndereceksiniz sanırım. İstediğiniz bu.. Peki sonra; rahatlayacakmısınız, tekrar ona kapılmayasınız, ki o günü beklediğinize göre bunun olma olasılığı fazla. O yüzden diyorum kendinizi kandırmayın. O kadar umursamaz olsaydınız, şu yeni hesabını da engellerdiniz. Keşke elinizde olabilseydi şu anda onu umursamamak ama siz aklınızdan çıkaramadığınız için şu anda bu mumkün değil. sizinle tekrar konuşma cesareti bulsun istiyorsanız hesabı engellemeyin, bir şekilde o size ulaşır tekrar.evet hayatımda hiçkimsenin beni üzmedigi kadar üzdügü için.hiç kimsenin yapmadıgı kadar gurumla oynadıgı için ve daha bisürü lanetli sey hayatımda büyük bi yerde oldugu dogrudur .ondan daha fazla kötülük yapcak biri olmayana kadarda öyle kalacak.yaptıklarını ömrüm oldugunca unutamıcagım tek insan suanda.
yasının adamı olmadıgı gibi adam degil.sevgi adına derseniz tabiki sevgi öle ha diye bitmiyo vardır elbet ama tekrar bir araya gelcek bir sevgi deil bitmek üzere olan bir sevgi keşke sevgim bitsin dediginde bitse.ama kızgınlıgım kırgınlıgım sevginin çok çok ötesinde.Bu arada gerçekten ilgini çekmek için yapıyorsa gerçekten yaşının adamı değilmiş boşver bence
eminim canım emin olmasam zaten bukadar net konuşmam.sonucta cocuk degiliz ben 29 o 35 yasında neyin ne oldugu kestirebilcek yaşlardayız.bu yollara basvurması zaten pişmanlıgını göstermeye yetiyor.umursamamk en dogrusu galiba engelleyince kendini nimetten sayar sonra :)
Evet işte sevgi bitmiş olsa umursamazdin ama böyle birini (adam degil diyorsun) umursamamak için bunu beklemeyasının adamı olmadıgı gibi adam degil.sevgi adına derseniz tabiki sevgi öle ha diye bitmiyo vardır elbet ama tekrar bir araya gelcek bir sevgi deil bitmek üzere olan bir sevgi keşke sevgim bitsin dediginde bitse.ama kızgınlıgım kırgınlıgım sevginin çok çok ötesinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?