- 11 Haziran 2016
- 622
- 267
- 103
- 29
Kızlar bir akraba var çok yakın yani gidip geliyor lar falan kızlarylà çok iyi anlaşıyordum yediğimiz içtiğimiz bir gitmezdi zamanla abi dediğim abiler bana aşık oldu.. tabi benim de bu süreçte suan ki sevgilim var di çocuk hala bana aşık ama durum şu en küçük kız kardeşiyle aram çok çok iyidir bütün sırlarımı biliyordu bende onun kini sen tut sırf abisi beni seviyor diye benim hakkımda demedigini bırakmadı ve benim tüm bu olanlardan haberimin olmadığını sanıyor sürekli yapmadığım şeyleri yaptı gibisinden Abisine anlatıyor işin hoş tarafı aptal şey gelip bana da sormuyor ki sen abimi istiyormusun diye benim hakkımda kuzenime ölse elimi sürmem yazmış mesajları hep okudum ona söyle abimden uzak dursun falan inanin sevgilim olduğunu bildiğini halde abisi bana mesaj atıyor ve akrabam olduğu için tersliyorum.. ya kızı da çok seviyor dum şimdi içim nefretle dolu abisini falan telefonum dan engelledim aileme de durumu açıkladım.. onlar da kızdılar işin ters tarafı 1 ay sonra aynı binaya tasincaz ve 1.5 ay sonra nasip se nisanlaniyorum.. siz benim yerimde olsaydiniz bu kıza ne yapardınz?