- 5 Şubat 2017
- 1
- 0
- 33
- Konu Sahibi CocoMatmazell
Merb. Arkadaslar sivilce lekelerine kesim cozum veren bu aralar instgram da fenomen olan SiNOZ LEKE KREMI ni kullananlar var mi ? Kesim cozum veriyormu kulananlar varsa paylasabilirmi lutfen ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullandım çok memnundum 3 kutu bitirdim. hatta bende sivilce oluşumunu önledi du bakayım kremin marifeti mi dedim almadım 1 aydır kullanmıyorum sonuç yüzümde 4 adet sivilce var acilen alıyorum tekrarMerb. Arkadaslar sivilce lekelerine kesim cozum veren bu aralar instgram da fenomen olan SiNOZ LEKE KREMI ni kullananlar var mi ? Kesim cozum veriyormu kulananlar varsa paylasabilirmi lutfen ?
merhaba ikisi de aynı özelliklere mi sahip acaba madecasolu bende çok duydum çok iyi diyorlar sivilce izlerine iyi gelir miGereksiz bir ürün.....bosuna para verme.Eczaneden madecassol krem al 10 kat daha iyi..
merhaba ikisi de aynı özelliklere mi sahip acaba madecasolu bende çok duydum çok iyi diyorlar sivilce izlerine iyi gelir mi
çok teşekkürler mutlaka deneyeceğim :).
Merhaba.Sinozdan 10 kat iyi madecassol canım.Yumurta akı da leke çıkarır süper.Görumcemde kocaman lekeler vardi.Doktor birsürü ozel krem verdi.Hiçbiri ise yaramadı.Yumurta akı dene dedim ve inanılmaz mutlu son
.
Merhaba.Sinozdan 10 kat iyi madecassol canım.Yumurta akı da leke çıkarır süper.Görumcemde kocaman lekeler vardi.Doktor birsürü ozel krem verdi.Hiçbiri ise yaramadı.Yumurta akı dene dedim ve inanılmaz mutlu son
Hiçbir işe yaramıyor verilen paraya yazık. Benim yüzümü hepten batırdı. Sinozun sayfasındaki yorumlara da sakın inanmayın. Ben oradan ürün alınca yorum yapabildim. Olumsuz yorum yaptım. Hemen üzerine birkaç kişi yorumum gözükmesin diye yorum yaptı. Ve farkettim ki yorum yapanlar her ürüne yorum yapmış. Yani sayfa sahipleri kendi olumlu yorumları ile orayı doldurmuş. İnanmayınMerb. Arkadaslar sivilce lekelerine kesim cozum veren bu aralar instgram da fenomen olan SiNOZ LEKE KREMI ni kullananlar var mi ? Kesim cozum veriyormu kulananlar varsa paylasabilirmi lutfen ?
C vitamini ve Niacinamide lekeler için kullanılırMerhabalar leke kremini kullananlar var mı