- Konu Sahibi Pinpiriklii
İstanbul yazan nevresim takımının marka ve fiyatını öğrenebilir miyim?Çok güzel ve bir tane nevresim takımı eksiğim kaldı.Güzel bir seçim olacak markasını öğrenirsem. =)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İstanbul yazan nevresim takımının marka ve fiyatını öğrenebilir miyim?Çok güzel ve bir tane nevresim takımı eksiğim kaldı.Güzel bir seçim olacak markasını öğrenirsem. =)
tatlım markası golden daisy sadece limango markafoni tarzı sitelerde satışa giriyor. fiyatı 70 lira civarı bişeydi..![]()
Çok teşekkür ederim.Hiç netten alışveriş yapmadım ama bu takım için yapıcam sanırım. =) Eline ulaşmıştır tabii kalitesi falan nasıl canım?Çok soru sordum ama idare et. =)
öncelikle hayırlı olsun çok şirinlerrcanm iki kişilik kahvaltı takımını vee üstünde yazılar olan ti amo vs.. o nevresim takımını nerden aldın ??
Çok güzell seçimler güle güle güzel günlerde kullan inşallah :) Tencerelerini kaça aldın acaba öğrenebilirmiyim ?
canım tencerelerim emsan.. sitesinden detaylı fiyat bilgisi alabilirsin..
almayı dusunduklarınızde cok guzel ins en kısa zamanda istediklerinizide alırsınız![]()
Zevklerimiz birbirine çok yakın hepsini çok beğendim :) Nevresim takımlarının hepsi aynı marka mı acaba= Golden daisy yazmışsınız sanırım, yatak örtüleri de english home. Ben de şimdiden alym bi kenara koyayım diyorum hazır böyle çok beğendiğim şeyler bulmuşken sayenizde.