• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinoşun ilk cicişleri (:

İstanbul yazan nevresim takımının marka ve fiyatını öğrenebilir miyim?Çok güzel ve bir tane nevresim takımı eksiğim kaldı.Güzel bir seçim olacak markasını öğrenirsem. =)​

İstanbul yazan nevresim takımının marka ve fiyatını öğrenebilir miyim?Çok güzel ve bir tane nevresim takımı eksiğim kaldı.Güzel bir seçim olacak markasını öğrenirsem. =)​

tatlım markası golden daisy sadece limango markafoni tarzı sitelerde satışa giriyor. fiyatı 70 lira civarı bişeydi.. :69:

tatlım markası golden daisy sadece limango markafoni tarzı sitelerde satışa giriyor. fiyatı 70 lira civarı bişeydi.. :69:

Çok teşekkür ederim.Hiç netten alışveriş yapmadım ama bu takım için yapıcam sanırım. =) Eline ulaşmıştır tabii kalitesi falan nasıl canım?Çok soru sordum ama idare et. =)​

öncelikle hayırlı olsun çok şirinlerr :69:canm iki kişilik kahvaltı takımını vee üstünde yazılar olan ti amo vs.. o nevresim takımını nerden aldın ??

öncelikle hayırlı olsun çok şirinlerr :69:canm iki kişilik kahvaltı takımını vee üstünde yazılar olan ti amo vs.. o nevresim takımını nerden aldın ??

canım ikisinide internetten aldım nevresim takımının markası minimal kahvaltı takımınında luyano sık sık markafoni trendyol limango gibi sitelerde indirime giriyolar.. internette diğer alışveriş sitelerindede mevcutlar canım..:69:

Kızlar işten ayrıldığım için son zamanlarda hiç bir şey alamadım ancak alacaklarımı belirledim.. yakın zamanda tüm bunları temin edicem inş.. :) sizinlede paylaşmak istedim.. :69:

$emsan teflon sahan set.webp $IKEA-Syntes-Konst-4-FARKLI-DESENLI-KASE-SETI__32982893_0.webp $kadeh takımı.webp $kahvaltı takımı.webp
$karaca çatal bıçak takımı.webp $kavanoz set.webp Eki Görüntüle 239577 $sahan set.webp
$su bardakları.webp $tac_percale_nevresim_mood_kahve.webp $woktava.webp $yatak örtüsü.webp
$yemek takımı.webp $bornoz takımı.webp $günlük yemek takımı.webp $Bsiyah.webp
$ruyasyh2.webp $Bvrd6007.webp

çok sevdim hepsini sizlerinde fikirlerini bekliyorum :16:

Son düzenleme:
yatak ortulerini hangi siteden aldin cok hoslar...direk isim verebilirmisin...hepsini cok begendimm bende istiyorummmmm:43:

Çok güzell seçimler güle güle güzel günlerde kullan inşallah :) Tencerelerini kaça aldın acaba öğrenebilirmiyim ?

Zevklerimiz birbirine çok yakın hepsini çok beğendim :) Nevresim takımlarının hepsi aynı marka mı acaba= Golden daisy yazmışsınız sanırım, yatak örtüleri de english home. Ben de şimdiden alym bi kenara koyayım diyorum hazır böyle çok beğendiğim şeyler bulmuşken sayenizde.

Zevklerimiz birbirine çok yakın hepsini çok beğendim :) Nevresim takımlarının hepsi aynı marka mı acaba= Golden daisy yazmışsınız sanırım, yatak örtüleri de english home. Ben de şimdiden alym bi kenara koyayım diyorum hazır böyle çok beğendiğim şeyler bulmuşken sayenizde.

teşekkür ederim tatlım nevresim takımlarım golden daisy minimal ve taç ın golden daisy yalnızca markafoni limango gibi sitelerde gördüm şimdiye kadar şuandada markafonide satışta zaten..

Back
X