sinoşun ilk cicişleri (:

Pinpiriklii

Guru
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
35
19
288
Bunlar ilk heves aldıklarım.. (:

$Adsız.webp
bendeki kırmızısı

$1.webp

$2.webp

$3.webp

$4.webp

$5.webp

$25100212110079213.webp

$ELMA-4-LU-CELIK-TENCERE-SETI_663_large.webp
bendeki pembesi (:

Son düzenleme:
teşekkür ederim.. uzun zamandır takipteyim gördükçe bende paylaşmak istedim.. sürekli yeni eklediklerimide paylaşıcam sizlerle..

devam ediyor.. (:

$B55555585860720d1.webp

$8697405840373.webp

Son düzenleme:
Emsan tencere takımlarınızı çok beğendim.Sadece pembesi değilde kırmızısı daha güzel olurmuş. =) Nevresim takımlarınız da farklı ve hoş.İyi günlerde kullanın. :nazar:

cnm çıtır çıtır çeyizlerin. seçimlerin çok güzel rabbim kocişinle bir ömür kullanmanızı nasip etsin:nazar::nazar:

Emsan tencere takımlarınızı çok beğendim.Sadece pembesi değilde kırmızısı daha güzel olurmuş. =) Nevresim takımlarınız da farklı ve hoş.İyi günlerde kullanın. :nazar:

Pembesiyle teflon setimin rengi takım olduğu için tercih ettim :) Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim..

canım güle güle kullan herşey öyle güzelki mutlulukla kullanırsın inşallah sıcacık bir yuvan olur sıkıntı yüzü görmezsin inşallah :)) bu arada kareli fincanlarına ve altındaki siyah üzeri pembe çizgili tabaklarına bayıldım ayıp olmazsa nereden aldığını öğrenebilirmiyim canım :)) fiyatınıda yazarsan sevinirim :))

hepimiz için :) tatlım onları ben limangodan indirimdeyken almıştım.. markası alegria.. kareli nescafe fincanlarını 100den 67 düşmüştü, 6lı siyah kareli pasta tabağıda 85 ten 56 ya düşmüştü..

Hayırlı olsun şekerim güle güle kullan . Çok zevklisin eminim evinizde sayende şahane olacaktır sizin. :46:

hepimiz için :) tatlım onları ben limangodan indirimdeyken almıştım.. markası alegria.. kareli nescafe fincanlarını 100den 67 düşmüştü, 6lı siyah kareli pasta tabağıda 85 ten 56 ya düşmüştü..

teşekkür ederim canım önemseyip cevap yazdığın için bende bir ara bakmayı düşünüyorum inşallah :))

ay renkli renkli ne hos :69:
basligin hayirli olsun

teşekkür ederim tatlım senin eklemiş olduğun resimli bölümde herşey çok dkkatimi çekti özellikle bir yemek takımı vardı mavili ve kendin yapmış olduğun kahvaltı takımlarına bayıldım acaba markalarını ve nerden aldığını öğrenebilirmiyim? :69:

Back
X