karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 24 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #1 Kızlar vanilyalı bi parfüm istiyordum body shopu tavsiye ettiler peki ben bunu nerden alacağım
E enoxx Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Şubat 2010 4.464 134 173 24 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #2 karakumru .!.: Kızlar vanilyalı bi parfüm istiyordum body shopu tavsiye ettiler peki ben bunu nerden alacağım Genişletmek için tıkla... canım sinopta yoktur sanırım ama adını biliyosan parfümün netten onlarla irtibata geçip havale yoluyla alışveriş yapabiliyosun sanırım, buna ilişkin bilgi sitelerinde var zaten
karakumru .!.: Kızlar vanilyalı bi parfüm istiyordum body shopu tavsiye ettiler peki ben bunu nerden alacağım Genişletmek için tıkla... canım sinopta yoktur sanırım ama adını biliyosan parfümün netten onlarla irtibata geçip havale yoluyla alışveriş yapabiliyosun sanırım, buna ilişkin bilgi sitelerinde var zaten
airlikfeer HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR... Kayıtlı Üye 9 Kasım 2010 5.867 3 106 İzmir 24 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #3 tatlım dilan a bak derim ben oranın parfumlerini beyeniyorum
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #4 airlikfeer .!.: tatlım dilan a bak derim ben oranın parfumlerini beyeniyorum Genişletmek için tıkla... cnm dılan derken anlamadım bı dukkan mı bu acıkcası okulum yenı bıtıp daha yenı geldıgım ıcın dukkanları tam bılmıyorum
airlikfeer .!.: tatlım dilan a bak derim ben oranın parfumlerini beyeniyorum Genişletmek için tıkla... cnm dılan derken anlamadım bı dukkan mı bu acıkcası okulum yenı bıtıp daha yenı geldıgım ıcın dukkanları tam bılmıyorum
airlikfeer HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR... Kayıtlı Üye 9 Kasım 2010 5.867 3 106 İzmir 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #5 karakumru .!.: cnm dılan derken anlamadım bı dukkan mı bu acıkcası okulum yenı bıtıp daha yenı geldıgım ıcın dukkanları tam bılmıyorum Genişletmek için tıkla... canım sen doldurma mı alacaksın yoksa kendisinimi çünkü orada doludurma parfum var tutku iç çamarcının üstünde
karakumru .!.: cnm dılan derken anlamadım bı dukkan mı bu acıkcası okulum yenı bıtıp daha yenı geldıgım ıcın dukkanları tam bılmıyorum Genişletmek için tıkla... canım sen doldurma mı alacaksın yoksa kendisinimi çünkü orada doludurma parfum var tutku iç çamarcının üstünde
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #6 airlikfeer .!.: canım sen doldurma mı alacaksın yoksa kendisinimi çünkü orada doludurma parfum var tutku iç çamarcının üstünde Genişletmek için tıkla... ordan aldım 2 3 şişe ama kokusu hiç kalmıyo ya hemen uçuyo orası body shop satıyo mu ben orgınal ıstyorum
airlikfeer .!.: canım sen doldurma mı alacaksın yoksa kendisinimi çünkü orada doludurma parfum var tutku iç çamarcının üstünde Genişletmek için tıkla... ordan aldım 2 3 şişe ama kokusu hiç kalmıyo ya hemen uçuyo orası body shop satıyo mu ben orgınal ıstyorum
airlikfeer HaYaTıN TaDıNı ÇıKaR... Kayıtlı Üye 9 Kasım 2010 5.867 3 106 İzmir 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #7 karakumru .!.: ordan aldım 2 3 şişe ama kokusu hiç kalmıyo ya hemen uçuyo orası body shop satıyo mu ben orgınal ıstyorum Genişletmek için tıkla... orası orjinal satmıyo tatlım
karakumru .!.: ordan aldım 2 3 şişe ama kokusu hiç kalmıyo ya hemen uçuyo orası body shop satıyo mu ben orgınal ıstyorum Genişletmek için tıkla... orası orjinal satmıyo tatlım
_allure_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 1.028 6 116 İzmir 25 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #8 body shop zaten kendi mağazalarında satış yapar, bu durumda netten başka yol yok sanırım
karakumru Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mart 2011 1.565 10 0 Bingöl 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #9 :26: uff o da bana gelmez _allure_ .!.: body shop zaten kendi mağazalarında satış yapar, bu durumda netten başka yol yok sanırım Genişletmek için tıkla...
:26: uff o da bana gelmez _allure_ .!.: body shop zaten kendi mağazalarında satış yapar, bu durumda netten başka yol yok sanırım Genişletmek için tıkla...
_allure_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2009 1.028 6 116 İzmir 26 Mart 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi karakumru #10 ben netten çok alışveriş yaparım her seferinde tedirgin oluyorum ama şu ana kadar başıma bi iş gelmedi çok şükür:)
ben netten çok alışveriş yaparım her seferinde tedirgin oluyorum ama şu ana kadar başıma bi iş gelmedi çok şükür:)