Sinoplu kızlar

IREM5757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
86
Yer
İstanbul
istanbul da yaşayıpta sinoplu kızlar biz niye buluşamıyoruz bende varım diyenlerden haber bekliyorum hadiiiiiiiiiiiiiii:lepi:

sevgili ravza_21 hemşerim bizim sinoplu bayanlar uyuyor herhalde birtek sen bana geri döndün canım benim yaaaaa

merhaba arkadaşlar.
aslında ben sinoplu değilim ama 1 sene orda kaldım.ne kadar şanslı olduğunuzu biliyormusunuz.ailece sinop'u çok sevdik.hayalimdede emekli olduktan sonra oraya yerleşmek var.
orada yaşadığım günlerimi çok özlüyorum.eğer bu yakın zamanda oraya giderseniz benim için yalı kahvesinde bir çay içip,birde simit yermisiniz...birde ne olur temiz havayı içinize çekin....

S1907 selam senide bundan sonra fahri sinoplu ilan ediyorum ,gün olurda buluşmayı gerçekleştirirsek sende gel.

S1907 selam senide bundan sonra fahri sinoplu ilan ediyorum ,gün olurda buluşmayı gerçekleştirirsek sende gel.

saol canım.bende fahri sinoplu olmaktan gurur duyarım hayatım.eğer buluşucağınız gün banada uyarsa kesinlikle gelmek isterim.hem tanışmış hem de oraları konuşup özlem gideririz.a.s

buluşma gününü tayin etmek için birazdaha katılım bekliyorum haberleşiriz.bu arada resimdeki bebişin çok tatlı allah bağışlasınkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

saol canım.allah sanada nasip etsin.sen sık sık gidiyormusun sinop'a hayatım.

çok güzel hayatım.bencede git ya.bende bu sene kısmetse gitmek istiyorum.a.s
çok özledim oraları.:çok üzgünüm:

kızlarrr bende sinopluyummmmm ama istanbulda oturuyorum doğrusu söylemek gereirse hiç gezmek için gitmemişimdir hepte merak etmişimdir ama hiç kısmet olmadı

bende sinop boyabatlıyım ama ist de oturuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…