Sinop

slm kızlar istanbulda yaşayan sinoplu kızlar günü yapmaya nedersiniz cevaplarınızı bekliyorum

Harika bir yer Sinop!Hergün dahada çok seviyorum.Huzur veriyor bana.Rüzgarı bile başka...

selam kızlar.ben aslen sinoplu değilim.ama orda bir dönem yaşadım.insana bu kadar huzur veren insanı bu kadar rahatlatan başka bir yer varmı bilmek isterim.2 seneden fazladır gitmedim.ama o kadar çok özledimki anlatamam.sahil kenarını,yalı kahvesini,şimdi orda olmak o kadar isterdimki.onun o güzel havasını ve rüzgarını hissetmek için.bunları yazarken bile gözlerim doldu.çok özledim çooooooooookkkkkk.........:çok üzgünüm:

Selam kızlar.Bende Sinop'luyum.Çok özledim ya.ufff.Yazın gelmesini sabırsızlıkla bekleyeceğim.Canım memleketim benim.Bütün Sinop'lu hemşehrilerimi öpüyorum.opuyorumnanaktan

bende sinopluyum kızlar.resimler çok güzel,özellikle nokula bayıldım.
sinop insanda bağımlılık yapıyor,özellikle denizi.

aslen sinoplu degilim ama esim sinoplu yazın kısmetse gidicem.. ama köyde zaman gecirmek istemiyoruz. biz denize girmek istiyoruz kızlar sizce nerelere gitmliyiz.. sinoplu yada sinopu iyi bilenler yardımlarınızı bekliyorumm

sahili en fazla olan yer sinoptur türkiyede.
Karakum var buranın kumu siyahtır.şifalıdır.romatizmalara iyi gelir derler,ama daha hiç kuma gömülmedim.buradı plaj,duş,yemek,kola gibi şeyler mevcut.ama çok kalabalık olur.özellikle turistler burayı tercih eder.
öztürkler var,burası da plajdır,benim çok hoşuma gitmez,çünkü çok kalabalıktır.her cins indsan vardır.
beyaz evin olduğu yer var.burası da plajdır.çok güzeldir.rahat ve temizdir.
ordu köyünün sahili var,denize çok rahat girersin,kumu çok güzeldir sakindir,ama duş yok tabii,çünkü plaj değil.
akliman var burası pek tercih edilmez kuzeydeki deniz olmasından dolayı.denizin içinde girdap olabiliyor.ne kadar iyi yüzücü olsan da içine çeker.ama en fazla oksijen ve en az kalabalık burada vardır.piknik için idealdir.denizi dalgalıdır genellikle.
bir de doğal plaj vardır,çıkışta yolun alt kısmında,eskiden cezaevinin kapısının olduğu yer oluyor,burayı sadece tepeden gördüm,hiç gitmedim.
bir de kiraztepede var,buraya da, orada oturan insanlar,tatilciler rağbet ediyor,kumu çok fazla yok.
orman kampı deniliyor.burası da çok güzeldir.şehrin içinde ama ormanlık bir yer,plajı olan güzel bir yerdir.piknik alanları var.herkes giremediği için insanlar da zararsızdır.
aklıma gelenler bu kadar.
ama biz pek bilmiyoruz rahat rahat girmek istiyoruz derseniz karakumu tercih edin,yok sakin tenha olsun derseniz,ordu köyü ya da kiraztepe civarları iyidir.

geçen yaz 4 kız bir hafta tatil yaptık sinopta , süperdi valla. sabahlara kadar sokaklardaydık sahildeydik ama çok rahattık.nebir laf atan, ne sarkıntılık eden ....olmadı. burdan sinop halkına teşekkür eder bu senede seve seve gideceğimizi bildiririm :))

merhaba arkadasalr bende sinopluyum gercekten cok ozledim memleketimi kismet olursa yazi bekliyorum bekle sinop ben geliyorummmmmmmmm

Kızlar haftaya sinopa gitmeyi planlıyoruz kuzenimle öncelikle kalacak otel arıyorum önebileceğiniz temiz ve plajı olan bir otel var mı. Aynı zamanda gitmişken erfelek şelaleri ve hamsilosa da gitmek istiyoruz arabayla gidemiycez.O yüzden buraları nasıl gezebiliriz. Hamsilosda kalacak otel bulabilirmiyiz.Merkezde mi yoksa şehre uzak bi otel mi önerirsiniz.
Cevaplayanlara şimdiden tşklerrrr a.s.

benim cocuklugumgecti sinopda.daha sonra ben universitedeyken babamin tayini tekrar oraya cikti tekrar gittik.cok severim sinopu.denizi cok guzeldir gerci haziran sonundan once pek girilmez ama cok temiz mis gibi bir denizi vardir.dogasi da harikadir.zaten karadenizin yesilini baka biyerde bulamazsiniz.

giderseniz sahilde balik yemeyi.fırından nokul almayi birde eahsap gemi yapan dukkanlardan ahsap gemilerden almayi unutmayiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…