Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sinop sahil kasabası gibi küçük. Çok doğal, çok güzel ama ada olduğu için ev az ve pahalı. Büyük şehirdeki hiçbir imkan yok. Sadece her an deniz kenarında yürüme lüksü var. Samsun çok daha mantıklıArkadaşlar 3 ay önce boşandım
Memurum
İl değişikliği yapmak istiyorum
Sinop yada ordu ili hak.yaşam şartları,pahalılık,
İnsan ilşkisi kiralık evler vs bilgi verebilirmisiniz?
Bende de kesinlikle yaşanacak yer beden çünkü Ordu'luyumOrdu bence her türlü yaşanır bir şehir.
Bende de kesinlikle yaşanacak yer beden çünkü Ordu'luyum
Bir arkadaşım evlenip Ordu'ya taşındı. 15 yıldır orda çok memnun ve de mutlu
İşte ben Ordu'nun deniz olmayan yerindeyim denizi görmek için 1 saat yol gitmem lazom arabaylaAha bilmiyordum hiç..
Valla hem modern hem ist a göre tabi ucuz. Plajları çok güzel ha karadenizin havasına güven olmaz ayrı deniz istemeyen dağlara yaylalara çıksın.
Büyük şehir beklentim yok denizi olan insanları iyi olanİkisine de gittim gezdim, oyumu Sinopt'an yana kullanıyorum...
Ben de ordunun deniz görmeyen yerindeyim ve deniz görebilmem için 1 saat yol gitmem gerekiyor. Sadece deniz de değil medeniyete ulaşmam için 1 saat yol gitmem gerekiyorİşte ben Ordu'nun deniz olmayan yerindeyim denizi görmek için 1 saat yol gitmem lazom arabayla