Farklı bir nedeni yokta çok yoğun bir yer olsun istemiyoruz ve Karadeniz’de bir yer düşünüyoruz öyle diyeyimBalayi icin sinop populer bir tercih degil sanki tabi farkli bir nedeni varsa o ayri
Sinop Türkiye'nin ennnnn harika şehirlerinden biri, Türkiye'nin en kuzeyinde kaliyor. Fiyortlari bile varMerakdan baktim. Gezilecek guzel yerler varmis.
Gorulecek cok guzel yerler var. Ama dedigin gibi. Kimse alisilmisin disina cikmiyor pek.Sinop Türkiye'nin ennnnn harika şehirlerinden biri, Türkiye'nin en kuzeyinde kaliyor. Fiyortlari bile vardeniz feneri var, Türkiye'nin en mutlu sehri seçilmiş. hatta bir Erfelek şelalesi var, iplerle tirmana tirmana çıkıyorsun en tepeye .
Bizim insanlar alışmış bir Antalya Muğla, başka bir her görme arzusunda değil kimse.
Ama Sinop gidenin asla pişman olmayacağı bir şehir.
Ben her fırsatta giderim kamp yapmaya ,benim canım Sinop'jmtek sıkıntı tüm Karadeniz gibi o da yağmurlu genelde, ve denizine güven olmuyor
Denize giriliyor genelde,çok güzel harika bir kumsalı varGorulecek cok guzel yerler var. Ama dedigin gibi. Kimse alisilmisin disina cikmiyor pek.
Benim baya hosuma gitti. Bence guzel secim
Denize girmeden de balayi/tatil olur
Arkadaşlar merhabalar balayı için Sinop’a gidipte memnun kaldığınız otel var mıydı acaba
Denize giriliyor genelde,çok güzel harika bir kumsalı var
Kilometrelerce...sadece hava muhalefetine dikkat etmek gerekir.
Erfelek şelalesini Elele aşmak da çok romantik bir aktivite.
Bence güzel bir seçim balayı için.
Eki Görüntüle 3239168 Eki Görüntüle 3239169 Eki Görüntüle 3239170
Balayı ne zaman bilmiyorum ama eğer denize girecekseniz Sinop yerine Samsun'u tavsiye ederim. Onun dışında orada otelde kalmadım ama tarihi kültürü güzel, gezilecek yerler bayağı var.
Arkadaşlar merhabalar balayı için Sinop’a gidipte memnun kaldığınız otel var mıydı acaba
Bilmem, bence 2-3 hariç diğerleri zor değildi, hatta insanlar çocuklarıyla tırmandılar.Burası herkese göre değil ben tırmanamadım yürüdüm mesela tepeye