• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirliyim

Bir akraba diyelim. Daha çok soğumak istemiyorum kişilerden, sadece rahatlamak için açtım konuyu. Ama aklım beynim hiçbir yerim almıyor. Yaşadığım en berbat gün, duyduğum en kötü teklif...
Bebegimu akir o akrabayida arabaya kilitleyip yavrumla guzel bi yemek yerdim. Dangalaga bak sen. Bi daha da asla gorusmezdim

Bunu soran cok mu saf nedir? Asla birakilmaz ya ne demek. valla ben okuyunca sinirden catladim burda!! acliktan olsem de birakmam!!

Kotu niyetli degiller mi?? Daha ne soylemesi lazim kotu niyet icin Şaka gibi
Ben kibarca " düşünememekten" olduğunu düşünüyorum. Atlanmaması gereken bir konu o ayrı. Zaten bu yüzden çok çok sinirliyim hala. Ki bu olay olalı saatler oldu. Ama dişlerimi sıkmışım gün boyu farketmeden. Güvensizlik girdi mi bir kere çıkmaz zaten.

konuyu ve ısrarını bilmiyorum ama boşluğuna gelmiştir belki. yani o an mantıklı düşünememiştir. ağız torba değil ki büzesin. bırakılmaz elbet. ama bırakanlarda ölceğini düşünüp bırakmıyordur. ha çocuk yanlız bir yerde asla bırakılmaz ama işte onda cahillik diyoruz. canım birde bu yandan bak belki karşındaki insan bu konularda cahil

Cahilliginden teklif etmistir. Kimi insanlarin elinde cocuklar Allah'a emanet, tesadufen buyuyor. Buna ben ve kardesim de dahiliz. Annem kucukken bizi evde birakip alisverise gidermis. Kucuk dedigim bebeklik-okul oncesi yaslar arasi. Pekala kapidan, pencereden sarkabilecegimiz yaslar.

K
konuyu ve ısrarını bilmiyorum ama boşluğuna gelmiştir belki. yani o an mantıklı düşünememiştir. ağız torba değil ki büzesin. bırakılmaz elbet. ama bırakanlarda ölceğini düşünüp bırakmıyordur. ha çocuk yanlız bir yerde asla bırakılmaz ama işte onda cahillik diyoruz. canım birde bu yandan bak belki karşındaki insan bu konularda cahil
Kötü niyet aramıyorum zaten, aynen dediğiniz gibi. Ama o da olmamalı... Benim tepkimden sonra ısrar söz konusu bile olmadı bu arada.

arabada bebegimi bırakıp yemek yemeye gitmem
yemek arabaya gelir bebek arabada uyur bende yemegimi arabada yerim çok açsam eger

bu lafı eden ,hatta sz olmasanız ,eyleme dökecek kişi,çocuğunuza bakmıyor öyle değil mi? yani bakıcılığını yapmıyor,siz olmadan bebeğinizle başbaşa kalmıyor?

söyleyen değil de "olur mu hiç öyle şey" demek yerine arabadan inen bayan :)

Valla böyle kişilikte bir insana bundan sonra ne malını ne canını emanet edebilirsin.Çocuğu asla! 5 dk bak geliyorum bile diyemem böylelerine..

yazıp yazıp sildim olayı ama kısaca yemek molası vermek için bir bebeğin uyuyor nasıl olsa diye arabada bırakılması teklif edilir mi TEK BAŞINA!
Ay bi dingil daha afedersin.yuh artık.onu bıraksalar koskoca haliyle bozulur,minicik bebeği.Te Allaam yaa

Back
X