Sinirli ve bunalmış durumdayım

nilg

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2010
112
1
318
arkadaşlar ben son derece sabırlı ve herşeyden mutlu olabilen bi insandım ama inanın bir süredir hiç bişeye tahammülüm kalmadı herşeye çok çabuk sinirleniyorum insanları tersliyorum aileme karşıda böleyim. bi kumandayı isterken bile bağırıyorum birde yetkili serviste çalışıyorum gün boyu binbir çeşit insanla hem telefonda hem yüzyüze muhattab olmak zorundayım ama konuşasım bile gelmiyo gün boyu somurtuyorum hiç mutlu değilim kendime şaşırır oldum bu durumu aşmam lazım ne bileyim bi kitap bi formül sakin olma yolları ya da başka bişey önerilerinize ihtiyacım var delircem yoksa

Bende yetkili servisde çalşıyorum eve ölü gibi gidiyorumm çok zor işimiz.Allay yardım etsin

Ofkeli oldugun anlarda elini yuzunu yika kan dolasimini duzene koyar ayni abdest alir gibi bileklerini falanda soguk suyla yika. Ve nefes egzersizi yap sni daha sakin yapacaktir. Muhtemelen is stresi yuzunden bu durumdasin is yerinde tahammul edemedigin seyler oodugunda orada bosaltamadigin olumsuz enerjiyi evdekilere gosteriyorsun. Stres yonetimi ile ilgili icinde uygulama olan kitaplar sana fayda saglayabilir.

aynı benim durumdasın canım. bende sekreterlik yapıyorum insanlara laf anlatmak o kadar zor ki eve gidince ufacık ses bile benim sinirimi tepeye çıkartıyo kimseyle konuşmak istemiyorum. işte gezmekti uyumaktı müzik dinlemekti filan beni hiç mi hiç rahatlatmıyo tatil zamanı bile gergin oluyorum

ya aynen canım ya hani düşündüm son zamanlarda biraz fazla çalışmıştım heralde bunun yüzünden biraz gerginim diye düşünüyodum ama yok eve gidiyorum herşey gene aynı yolda yürürken gözüme gelen güneş bile beni delirtiyo kendimden korkar oldum artık

valla ben işe girdiğim günden beri böyleyim küçük bi yerde yaşıyorum para kazanmak zorundayım öğrenim kredisi borcum var nezamandır çalışıyosun canım

valla ben işe girdiğim günden beri böyleyim küçük bi yerde yaşıyorum para kazanmak zorundayım öğrenim kredisi borcum var nezamandır çalışıyosun canım
inşallah bitirirsin borçlarını canım kolay değil ya. benim 1 sene oldu işte ama işimi çok severek yapıyodum zaten halkla ilişkiler mezunuyum bunların farkında olarak başladım ama dediğim gibi son zamanlarda asabi bi insan oldum çıktım

Ayyy bende bu aralar öyleyimm.

Ama sebepler çok işte normal görüyorum halimi..
Tatil yok
Eşim işsiz..
Borç var..
faturalarr
Çocukk
EN İYİ YATIRIM TATİLMİŞ.. ruhen rahat olmak lazımm ruhu dinlendirmekk

İnsan ömrüü aslında nekadar kısa ne çok dert çekiyoz yaa
Bazen eşime diyorum kii çok uzak bi yere gidicem kendimi orda unutucam..

tşk ederim canım. valla aylık aldığım gün bile mutlu olamıyorum ben ruhen alt üst durumdayım bide geçen hafta yıllık izne çıkmıştım bu hafta işe başlamak beni o kadar gerdi ki anlatamam burda çalışanlarıda sevmiyorum sohbetleri filan o kadar saçma sapanki

ay canım en kısa zamanda huzura kavuşun inşallah yazdıklarını okuyunca halime şükrettim çok haklısın allah hepimize gönül ferahlığı versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…