Sinirlerime hakim olamiyorum ve çocuğuma istemediğimi şeyleri yapıyorum

6 7 yaşlarında diye tahmin ediyorum aynı durumlar bizdede mevcut.
Elinde tabak yetermi yetermi diye dolaşmalar, zıtlaşmalae bir şey söyleyince duymamazlıktan gelmeler, yapma dedigimiz aeyleri tekrar tekrar yapıp birşey soyledigimizde unuttum demeler unutmuyor tabiki umursamıyor.
bu yaş böyle heralde ama bende de sinir sistemi diye bir şey kalmadı dişlerimi sıkıyorum hafif sakinleştirici kullaniyorum istemedigim seyler bir anda olmasın diye cidden çok zor.

Normal karşılandı demekki, şimdi herkesin psikolojisi düzgün. Mükemmel

Terlikle ,dayakla büyüyen bir kuşak olduğumuz için normal gelmiştir.Ayrıca konu sahibinin kendine tepkisi bana aşırı geldi.
Normal değil kesinlikle. Ama sert sert çıkışmak yerine akıl verir gibi konuşmak daha güzelmiş evet. Umarım şimdi çok güzel bi anne kız ilişkileri vardır

Kızın gözündeki morluğu görünce adam da tokat atmış... Orda yok artık dedim. Konu sahibinin babası, sen de kızıma vuramazsın deyip bir tane yapıştırabilirmiş halbuki...

Çocuk şimdi 14 yaşındadır. Nasıl bir ergen olduğunu merak ediyorum. Umarım sorunlarınız çözülmüştür.

Eline saglik enistenin. Keske 2 tokatta babaniz atsaymis.

Konu eskiymis öf

Hafifleterek yazmışsınız. Kızınızı alıp yatağa fırlatırken kızın gözü korumalığa çarptı,olay bu. Bence acilen yardım almalısınız.

Ama en çok şaşırdığım kimse olumsuz yorum yapmamış. Şimdi olsa yerden yere çalınmıştı anne
E olması gereken bu.

Terlikle ,dayakla büyüyen bir kuşak olduğumuz için normal gelmiştir.Ayrıca konu sahibinin kendine tepkisi bana aşırı geldi.

Ne diyelim haklısın mı diyelim. Bunların yapıldığı çocuk 6 yaşındaymış. Koca kadin 6 yaşındaki kızının saçını ceker mi en basitinden?
Tabi ki yüklensin kendine sanki kadın kadına kavga ediyor manyak

Ay bende okuyorum konu acıldıgında kendım ergen sayılırdım 2016 nedir yaa..Eski konular keske yorumlara kapatılsa...

Umarım bu düşün Enis devam eder.. gerçek şu ki çocuk anne ve babanın eseri .. bir tek akrabaları suçlamakta haksızsınız .. onları ne kadar görüyor ki zaten .. kendinizi üzmeyin ama bir daha tekrarlamayın lütfen .

Tamam anne desteksiz,anne yalnız da tüm bunlar o çocuğun suçu değil.

Ben çok üzüldüm gerçekten.

Yanlış anlaşılmasın ben kadına hak falan vermedim zaten. Bende yeni konu olsa olumlu bir yorumda bulunmazdım. Ama eski üyeler ve şimdikilerin yorum tarzı dikkatimi çekti sadece.

Eşiniz size vurmuş bunu nasıl çözeceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…