- Konu Sahibi Mevsimsiz_kar
-
cocuklarinda belli dönemleri oluyor.onlarin da kendince problemleri olabiliyor. sunu untumayin ki o cocuk size tertemiz bi sekilde verildi ve siz onu yetistiriyorsunuz ektiginizi biceceksiniz. yanlis anlamayin ancak bence siz önce kendinizde bazi seyleri degistirin ise kendinizle baslayin onun annesi olabilirsiniz ancak size Alahin emaneti hesebini veremeyeceginiz seyler yapmayin. haa birde belki isinize yarar aile rehberi ve simdi ne yapmali diye programlar var bilirsiniz belki. onlari izleyin gerekten cok yardimci olunuyor her konuda.Benim kızım altı yasında birinci sinifa başladı özellikle bu sene daha cok zitlasiyor çok konuştum sürekli de konuşuyorum acaba sorun onda değilde bende mi benim bi psikolog flnmi gitmem gerekiyor
Benim esimde böyle düşünüyor ne yazıkki :). Para ve zaman kaybiymiş insan kendi kendini tedavi edermiş. Siz iyi bir araştırma yapın ve siz duzelirseniz eşiniz de duzelebilir bence. Hem siz psikologun söylediklerini sanki kendi dusuncenizmis gibi söylerseniz dinler belki.Esim psikologların faydalı olmadığını insanin kendi kendine tedavi göreceğini inananlardan bir zaman tek seans evlilik danışmanına gitmiştir ve bunun zaman ve para kaybından başka bir şey olmadığını söyledi ve bir daha da gidemedik bu şekilde düşünen birini nasıl ikna etmek gerekir
Benim kızım zaten iki tarafın tekntorunuyEvde sizi sinirlendiren geren insanlar var mi
Ben de soyle.bi durum var mesela. Memlekete gittigimde daha gergin oluyorum çünkü babam oglumu.ozellikle cok kiskirtiyor severken. 4 yasinda cocuga senin araban konusmuyor benimki konusuyor diyor.oglum basliyor aglamaya. Bu sefer de sen bebek misjn muhabbeti basliyor. Oglumun bu muameleye karsilasmamasi icin bir araya cok geyirmemeye calisiyorum. Bi araya geldiklerinde de.geriliyorum
Evde sizi sinirlendiren geren insanlar var mi
Ben de soyle.bi durum var mesela. Memlekete gittigimde daha gergin oluyorum çünkü babam oglumu.ozellikle cok kiskirtiyor severken. 4 yasinda cocuga senin araban konusmuyor benimki konusuyor diyor.oglum basliyor aglamaya. Bu sefer de sen bebek misjn muhabbeti basliyor. Oglumun bu muameleye karsilasmamasi icin bir araya cok geyirmemeye calisiyorum. Bi araya geldiklerinde de.geriliyorum
Benim kızım iki tarafın tek torunu biraz şımartılmış kayınvalide alt katimda ailem uç beş sokak otemde oturuyor eşim derseniz bugüne kadar olumsuz olan herşey için beni suçlayıp durdu hicbir zaman destek olmadi. Kızımı herkes hem kizdiriyorlar hem destek veriyorlar hem simartiyorlar bin yandanda bi hatası olduğunda hepsi bana şikayet ediyor atiyorum annemle bırakıyorum annem ertesi gün gittiğimde bana bir sürü şikayet ediyor bize çok bağırdı yemek yemedi fln gorumcelerimin yanina bırakıyorum yarim saat sonra beni arıyorlar şikayet ediyorlar yemek yemiyo durmuyor ben telefonda kızımı uyarmak zorunda kaliyorum . şuan bi yasanan olayda herkes melek ortada tek yanlış yapan benmisim gibi herkes bana tavırlı benimle surat yaparak konuşuyorlar ve bu kendimi daha kötü hissetmesi sağlıyor..Benim kızım zaten iki tarafın tekntorunuy
Benim kızım iki tarafın tek torunu biraz şımartılmış kayınvalide alt katimda ailem uç beş sokak otemde oturuyor eşim derseniz bugüne kadar olumsuz olan herşey için beni suçlayıp durdu hicbir zaman destek olmadi. Kızımı herkes hem kizdiriyorlar hem destek veriyorlar hem simartiyorlar bin yandanda bi hatası olduğunda hepsi bana şikayet ediyor atiyorum annemle bırakıyorum annem ertesi gün gittiğimde bana bir sürü şikayet ediyor bize çok bağırdı yemek yemedi fln gorumcelerimin yanina bırakıyorum yarim saat sonra beni arıyorlar şikayet ediyorlar yemek yemiyo durmuyor ben telefonda kızımı uyarmak zorunda kaliyorum . şuan bi yasanan olayda herkes melek ortada tek yanlış yapan benmisim gibi herkes bana tavırlı benimle surat yaparak konuşuyorlar ve bu kendimi daha kötü hissetmesi sağlıyor..
Esinizde de sıkıntı var. Bakın bende aynı durumdayım insan bazen kendini kaybedebiliyir ama arada kafa dinlemek gerek çocuklardan bı saat bile uzaklaşınca insan daha mantıklı düşünebiliyor annenize veya kayinvalidenize gönderin arada emin olun iyi gelecek kendinizi bu kadar kötü hissedip aşırı üstüne düşerseniz eskisinden daha simarir çokta kızınıza belli etmemeye çalışarak usuntunuzu yaşayın o vicdan azabıyla bütün sınırları kaldırırsanız tekrar başa donersinizMerhabalar bayanlar,
Bu yazımı yazarken çok düşündüm ama birileriyle paylaşmaya ve icimdekileri dökmeye ihtiyacım var. Benim her konuda çok zor bir çocuğum var yemek konusunda ders konusunda aklınıza ne gelirse iste her konuda benimle zitlasan mesela ellerini yıka dediğim de ooff hep elmi yikamaliyim diyen bir kızim var. Bastan bunu söyleyeyim kızımı bu dünyadaki herkesten her şeyden çok seviyorum. Dun annem ve babam bizdeydi beraber yemek yiyecektik. Kizim herzamnki gibi yemeğini yemek istemedi ve tabağını eline alıp herkese göstermeye başladı yeter mi yeter mi diye ben belki kirk defa uyardim yerine otur yemeğini te diye ama yapmadı bide benim uyarilarima rağmen benimle terslesmeye devam etti bende en sonunda sinirlerime yenik düştüm çekiştirerek odasina goturdum o çekiştirdiğim için avaz avaz bağırıyordu o bagirdikca ben daha sinirleniyodum odada sus sus dedik yine susmayinca koluna vurdum ve saçını çektim daha çok bağırınca da ağzını tuttum en sonunda kaldırdım yerinden yatağının üstüne koymak için yatağının kenarında da korumalık var dusmesin diye oraya koyarken o sinirle gözünün kenarı yatağın korumalığını geldi ve gözü morardi o an dünya basıma yıkıldı sanki hemen kostum buz getirdim gözüne tuttum tabi o arada eşim öyle gözünü görünce bana tokat attı tokat atınca kızım daha korktu annem babam bana kizmaya başladılar. Neyse olayın özeti şuan çok pismanim ve kızımın gözünü o şekilde gördükçe ölmek istiyorum. Yaşadığım bu olay benim hayatımın en büyük pişmanlığı en büyük çaresizliği gece boyunca hic uyumadim sabaha kadar kizima sarildim ağladım halada ayni durumdayım şuan kızımın gözü biraz mor ve ben ona baktıkça kahroluyorum simdi belki beni elsetirenleriniz olacak haklisiniz benim şuan o üvey anneden bi farkim kalmadı kızımı biri daha görupte bu kadın bu çocuğu ne hale getirmiş boyle diyecekler diye çok korkuyorum korku değil aslında utanç çünkü ben çocuğuna bunu yapabilecek biri değilim ne kadar isteyerek yapmasamda sinirlerime hakim olmaliydim ve ona o şekilde davranmamaliydim elimde tek bir günü geri çevirmek gibi bir şansım olsa oda dun geceye dönmek isterdim. Ne olursunuz sizlerde çocuklarınıza yaklaşırken daha anlayışlı ve daha sevgi dolu olun yoksa benim gibi vijdan azabından kahrolursunuz
2016'da olmuş olayEsinizde de sıkıntı var. Bakın bende aynı durumdayım insan bazen kendini kaybedebiliyir ama arada kafa dinlemek gerek çocuklardan bı saat bile uzaklaşınca insan daha mantıklı düşünebiliyor annenize veya kayinvalidenize gönderin arada emin olun iyi gelecek kendinizi bu kadar kötü hissedip aşırı üstüne düşerseniz eskisinden daha simarir çokta kızınıza belli etmemeye çalışarak usuntunuzu yaşayın o vicdan azabıyla bütün sınırları kaldırırsanız tekrar başa donersiniz
2016 konusuYine hortlayan bir konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?