Sinirlerim bozuk ne yapmaliyim bilemiyorum

Gece gece nasil mesaj o ya
Bosandigimda napicam nere gidicem ne gelirim var ne baska bisey iki cocukla nere sigicam bi de kayinvalidemlere guvenmiyorum alirlarsa cocugumu onu da gectim su an hosansam herkes aaa gul gibi adam kadin da sikinti diyecek hele kimse o adamin birini vurduguna kufur ettigine inanmaz ben kotuyumdur
Bazen keske erkek doğsaydım diyorum. O adamı ağzı burnu dağılana kadar döverdim :KK34: Allahin cezalari ya. Birde utanmadan adamim diye ortalikta gezerler

Bende merak ediyorum annesine soylesem ne yapar ne der desem kaldiramiyorum artik diye .. evt ayni sekilde bende omzumdan yedim ama offfff bosanmak istemiyorum beni sevsin merak etsin istiyorum yani su an dusunuyorumda baska kadinla evlense sevse onu 4*4 luk koca bizimki gorucu usuku sevmedi galiba

Bosanirsan elalem sucu vende bulur asagilar dedim ya kendime cevap verdim o sekilde bosanmasam da ben yapmisim kendime yapacagimi ..
Bir laf var elalemin ağzı torba değil ki büzesin.

Seven insan zaten belli eder kendini canım gerçekten seni geçtim evlatlarına çok üzüldüm baba ilgisi sevgisinden yoksun büyüyorlar :( cidden çok yazık ileri de inşaAllah çocuklarınız da babalarına bakmaz ne diyeyim belki başını taşlara vurur.

Eşim cok yorgun olsada eve gelir kızımla oynar ilgilenir yemeğini yedirir. Adam kendi canından kanından olanları sevmiyor ki maalesef sizi de seveceğini pek sanmıyorum.

Elalemi boş verin bu hayat sizin. Kendiniz için evlatlarınız için boşanmayı düşünün gerçekten. Eşiniz umutsuz vaka.

Annesine söylemek ise yararsa söyleyin son bir şansınızı deneyin.

Bosey merak ediyorum.bunlari yazanlar hic esiniz cok hafifte olsa fiske vurmadi mi hic kufretmedi mi size ben ne hale gelmisim yaaa kufur kabul edilmez geliyor ama hafif vurunca affediyorum canim acimadindiye elalemin beni asagilamasina gerek yok ki ben kendimi yerin dibine koymusum zaten

Allah aşkına normalleştirmeyin şu davranışları. Ne kendiniz için ne toplum için.

Bence 1) bütün bunlardan dolayı kendinizi suçlamayın ne anneniz ne kocanız sizin suçunuz 2) elalem ne der diye yaşamayın, siz yumruğu yerken elalemin umrunda bile değil 3) şiddet önleme merkeziyle iletişime geçin -kalacak yer, avukat, psikolog konusunda yardımcı olurlar. Çocuklarınıza çok yazık ediyorsunuz, şiddete tanık büyüyen çocuklar potansiyel şiddet yanlısı olur.

Bende merak ediyorum annesine soylesem ne yapar ne der desem kaldiramiyorum artik diye .. evt ayni sekilde bende omzumdan yedim ama offfff bosanmak istemiyorum beni sevsin merak etsin istiyorum yani su an dusunuyorumda baska kadinla evlense sevse onu 4*4 luk koca bizimki gorucu usuku sevmedi galiba

Bosanirsan elalem sucu vende bulur asagilar dedim ya kendime cevap verdim o sekilde bosanmasam da ben yapmisim kendime yapacagimi ..

Kızmayın ama asıl sorun burada, sizin psikolojinizin iyi olduğunu düşünmüyorum, yardım alabilirseniz alın derim. Pardon böyle bir adam sizi sevse merak etse nolur?! Siz sadece sevilmek istiyorsunuz..

Gece gece nasil mesaj o ya
Bosandigimda napicam nere gidicem ne gelirim var ne baska bisey iki cocukla nere sigicam bi de kayinvalidemlere guvenmiyorum alirlarsa cocugumu onu da gectim su an hosansam herkes aaa gul gibi adam kadin da sikinti diyecek hele kimse o adamin birini vurduguna kufur ettigine inanmaz ben kotuyumdur
Elalem inanmaz mı? Siz hayal mi gördünüz hanimefendi sizi dövmedi mi bu adam?
Üstüme iyilik sağlık, gidin darp raporu alın.
Sizin ayrılasınız yok ki boşuna niye buraya yazıyorsunuz cidden anlamadım.

Erkeklerin çoğu her işi kadından bekliyor malesef çocuklara bak eve bak kocaya bak o ne yapıyor sadece işe gidiyor oh ne ala memleket üstüne çocuğa bişey olunca sana vuruyor gücün yetmeyen bir adam olsa karşındaki cirmala gitsin ama vurduğu canını bile yakmayan sinameki bir adam karşındaki Allah ne verdiyse giriş görsün anyayi konyayi bir cinnete bakar bazen mum olur dene bunu

Bir laf var elalemin ağzı torba değil ki büzesin.

Seven insan zaten belli eder kendini canım gerçekten seni geçtim evlatlarına çok üzüldüm baba ilgisi sevgisinden yoksun büyüyorlar :( cidden çok yazık ileri de inşaAllah çocuklarınız da babalarına bakmaz ne diyeyim belki başını taşlara vurur.

Eşim cok yorgun olsada eve gelir kızımla oynar ilgilenir yemeğini yedirir. Adam kendi canından kanından olanları sevmiyor ki maalesef sizi de seveceğini pek sanmıyorum.

Elalemi boş verin bu hayat sizin. Kendiniz için evlatlarınız için boşanmayı düşünün gerçekten. Eşiniz umutsuz vaka.

Annesine söylemek ise yararsa söyleyin son bir şansınızı deneyin.

Elalem inanmaz mı? Siz hayal mi gördünüz hanimefendi sizi dövmedi mi bu adam?
Üstüme iyilik sağlık, gidin darp raporu alın.
Sizin ayrılasınız yok ki boşuna niye buraya yazıyorsunuz cidden anlamadım.

Erkeklerin çoğu her işi kadından bekliyor malesef çocuklara bak eve bak kocaya bak o ne yapıyor sadece işe gidiyor oh ne ala memleket üstüne çocuğa bişey olunca sana vuruyor gücün yetmeyen bir adam olsa karşındaki cirmala gitsin ama vurduğu canını bile yakmayan sinameki bir adam karşındaki Allah ne verdiyse giriş görsün anyayi konyayi bir cinnete bakar bazen mum olur dene bunu

Adam darp etmedi ki yanlis anlattim galiba yanindarp raporu icin gitsem gulerler bana cunku canimi acitmak zaar vermek degil mesele mesele kendimi asagilanmis hissediyorum yoksa ne izi ne agrisi

Ama ayni sekilde ona davranmak aklima gelmedi degil belki bi kadindan dayak yiyince ne hissettigimi anlar

Hic yapmadigim biseye karar verdim odalari ayiricam eger silkinipnkendine gelmezse dusunuruz bosanmayi .. bende de hata her kufur ettiginde sadece agladim sonra canim cici dedim

Yok öyle canım cicim ağır ol tavrını koy kişiliksiz gibi görünme şu adamı bir hirpala nasıl hırpalanilir anlasin bas yaygarayi ne demişler bir haksızlığa engel olamiyorsan onu herkese duyur utansın birdaha teşebbüs bile etmesin...

Yok öyle canım cicim ağır ol tavrını koy kişiliksiz gibi görünme şu adamı bir hirpala nasıl hırpalanilir anlasin bas yaygarayi ne demişler bir haksızlığa engel olamiyorsan onu herkese duyur utansın birdaha teşebbüs bile etmesin...
Evt bende oyle yapicam once odalari ayiricam sonra da ailesine soylicem

Bosey merak ediyorum.bunlari yazanlar hic esiniz cok hafifte olsa fiske vurmadi mi hic kufretmedi mi size ben ne hale gelmisim yaaa kufur kabul edilmez geliyor ama hafif vurunca affediyorum canim acimadindiye elalemin beni asagilamasina gerek yok ki ben kendimi yerin dibine koymusum zaten
Sen kendine değer vermezsen kimse vermez.

Öffff 2 çocuğun önünde dayağı ye, Aşağılan, hâlâ beni sevsin istiyorum de. Olayların gidiaştı ve beklenti bu kadar mı zıt olur?
Gece gece konunu okumasaydım da sinirlenmeseydim keşke. Kocişçi kadınların elinde çoluk çocuk böyle harcanıyor işte. Sonra o çocuklar hakaretle büyüdüğünden aynı şeyler kendi çocukları ve hayatlarında devam ediyor. Eşinin ailesinde mutlaka hakaret, küfür, şiddet öyküsü vardır. Senin çocuklarında da olacak böyle giderse.

Son düzenleme:
Back
X