Sinirlenince mide bulantisi kusma

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.922
36.815
548
29
Kizlar basiniza boyle bisi geldimi. Kocaya sinirlendigimde midem bulaniyor kusuyorum. Yani ne alaka mide bulantisi onuda anlamis degilim. Doktorada gitmedim. Cok uzak zaten hastane gidesimde yok acikcasi. Sizde boyle bisi oluyormu?

Benim extra olarak korkunca ve heyecanlanınca da oluyor.
Nabzın yükselmesi sonucu.
Doktorluk bir durum olduğunu hiç düşünmedim.
Hadi ya ilginc. Bnde daha once boyle bisi olmuyordu 1 kac aydir boyle olmaya basladi. Ama bnde korku ve heyecanlaninca olmuyor. Sadece ufak bi sok geçiriyorum hemen geciyo sonra

Sinirlenince elim ayağım titrer ve midem aşırı bulanır korkunç heycanlaninca olur ama ben hep duygularımı uç noktalarda yaşıyorum o yüzden buna bagliyorum kafaya takmiyorum birde çok zayıfim bu da bir sebep

Benim olur, sinirlenince böğürdüğüm için beynimdekileri kusarken, içimdekini de tutamam genelde.
Kontrolsüz nefes, artan nabız, heyecan ve stresle beraber normal aslında.
Bir de öksürürken kusuyorum ciğerlerim çıkıyor o ayrı:))

Aa bak bndede oyle oluyor okrurken :) nasil deliriyorsak artik midede iptal

hepmi böyleydin sonradanmi oldi
Küçükken okula gelen 3 hemşire bir öğretmen tarafından sınıfta tek başıma sıkıştırıldım aşı için ondan beri böyleyim korkarim ama aşırı cesur davranırim midem bulansa da üstüne giderim bulantıyı umursamam herseyin beyinde bittiğini düşünüyorum kendini telkin etmek beynini uyarmak Çok ise yarıyor ağrılar için bile geçerli

Aa bak bndede oyle oluyor okrurken :) nasil deliriyorsak artik midede iptal
Hah demek ki mideniz zaten hop oturup hop kalkan cinsten.
Sinirlenince de aynısı oluyor, kan beyne sıçrama durumu, tuhaf mide sesleri, ağızda acı tat falan.
Benim bunu yaşayanlarda dikkat ettiğim şey, yüksek desibel ve dolu dolu konuşan insanlara oluyor.
Yani azğınızı çok oynatıp tüm harfleri belli eder şekilde konuşma artı yüksek ses, mideyi hateketlendiriyor.
Öğrenmek lazım yeni nesil sadece ‘ı’ sesi harfiyle nasıl dialog kurulduğunu

Tansiyonunuz yükseliyor olmasın aşırı sinirden? Dikkat edin ya sakinleştirici vs kullanın, beyin kanaması vs geçirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…