• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirime hakim olamiyorum kendimi zor tutuyorum ilkdefa aldatildim

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
27
Dunki konum bu tekrar konu açmak istedim cunku dün kendimi açıklayamadım .
Bu adam annesini kiz kardesini benimle tanistirdi annesi boyle kayinvalide havalarina bile girdi babasi da biliyodu babasi benim arkadasima soylemis gorusuyolar ama bakalim hayirlisi evlilik icin biraz bekliyoruz fln . Benim is yerime girip cikan bi bakiyorum çıkışta arabasiyla yanima gelmis . Bi bakiyorum ariyo cay koy yanina ugruycam saatlerce vakit gecirmeler , araba surerken bile elimi tutup surerdi bi taraftan sarilirdi cok kiskanirdi . Ama bi turlu de anlasamiyoduk ben bunu karakter farkliligima bagliyodum . Eski sevgilisini gizli numaraya anlatan adam annesine babasina anlatmaZ mi onlarda oynamislar resmen topluca beni salak yerine koymuslar . Biz sevgiliyken babasi gidip oglum evlencekmisiniz diye sordugunda " baba benim bekledigim var " niye demedi madem oyle .cok sinirliyim bisey yapmamak icin zor tutuyorum kendimi .ve hala utanmadan arayip senmisin benim cevremde senden baska kiz yok diyo inanamiyorum ya insanlar ne kadar karaktersiz nasil geccek bu sinirim ?

Dün ki konuyu biliyorum , sizin gerçekten işiniz yok mu bu kişiyle uğraşmaktan başka .
Boşverin bence ne yaptı kimi düşündü yok babası yok danası olayların içine girince çıkamazsınız olmamış işte bosverıp artık enerjinizi mutlu olmak için harcayın

Tabiki isim var ama siz gercekten deger verip sevdiginiz bi insana karsi hayal kırıklığına ugrayinca aman diyip gecebiliyomusunuz gercekten
Dün ki konuyu biliyorum , sizin gerçekten işiniz yok mu bu kişiyle uğraşmaktan başka .
Boşverin bence ne yaptı kimi düşündü yok babası yok danası olayların içine girince çıkamazsınız olmamış işte bosverıp artık enerjinizi mutlu olmak için harcayın
?

Ben sizin yerinizde olsam itiraf edip kandırdın diye çemkirirdim.
Bu mantıklı olmayabilir ama aradan bir süre geçip bana dönmek isterse yaptığı karakter eksikliğinden utansın isterdim.
Siz yapın diyemem çünkü mantıksız bir insan olabiliyorum. :KK70:
Bu konu sıkıntılı

Inanin bende cemkircektim ama biz dün alkolluyduk arkadasim sinirlenip kufur etti oyuzden ben olduğumu bilmemesi lazim ama salak yerine de koyuldum ve bi taraftan da beni sevmeyen bi adam icin yaptigim ufak şeyler bile gurursuzluk olcak
Ben sizin yerinizde olsam itiraf edip kandırdın diye çemkirirdim.
Bu mantıklı olmayabilir ama aradan bir süre geçip bana dönmek isterse yaptığı karakter eksikliğinden utansın isterdim.
Siz yapın diyemem çünkü mantıksız bir insan olabiliyorum. :KK70:
Bu konu sıkıntılı

ya belki ailesinin haberi yoktur belki sizinleyken eski sevdiğini unutacağını düşünmüştür( doğru bişey olmasada).niye seni kurban seçip el birliğiyle kandırdıklarını düşünüyorsun . sonuçta ayrılmışsınız ortada gerçek bir aldatılma bile olmayabilir öylesine söylenmiş sözler olabilir neyse ne bırakın böyle şeyler düşünmeyi kendinizi yıpratmayın.

Inanin bende cemkircektim ama biz dün alkolluyduk arkadasim sinirlenip kufur etti oyuzden ben olduğumu bilmemesi lazim ama salak yerine de koyuldum ve bi taraftan da beni sevmeyen bi adam icin yaptigim ufak şeyler bile gurursuzluk olcak

Herkes herkesi sevmek zorunda değil bu 1.
Ama sevmiyor diye hesap sormakta gurursuzluk değil buda 2.
Neden gurursuzluk olsun bence değil.
Hak denilen birşey var.
Geçen zamanınız var. Kandırılma durumu var.
Sormakta en doğal hakkınız bence.
O küfürü niye etti ya o olmasa daha iyi olabilirdi ama alkollüydük dersin.
Ya da seninle birşey konuşmak istiyorum çok kısa müsait olduğunda bana dönebilir misin fazla vaktini almicam diyip bekleyin.
Sonra kibarca konuşun.
Bilmek daha iyidir.
Siz kandirildiniz ama kandırmayın.

yani cok üzüldüm ben arkasasimda şok oldu cunku beni böyle bir iki aya nisanimiz olur düşüncelerine sokmustu ama biranda bisey oluyodu bi sogukluk giriyodu sonra beb boyleyim karakterim bu diyodu ben zaten bisey seziyodum ama bu kizin adi bile gecmedi hep ilk ve uzun iliskisinden bahsettik bu kiz icin 5 ay surdu ama seninle yan yana geldigimiz gibi yanyana bile gelmedik değersiz bisey di dedi . Annesine küfür etti benim dersem cok sinirlenir hesap soramam ki
Herkes herkesi sevmek zorunda değil bu 1.
Ama sevmiyor diye hesap sormakta gurursuzluk değil buda 2.
Neden gurursuzluk olsun bence değil.
Hak denilen birşey var.
Geçen zamanınız var. Kandırılma durumu var.
Sormakta en doğal hakkınız bence.
O küfürü niye etti ya o olmasa daha iyi olabilirdi ama alkollüydük dersin.
Ya da seninle birşey konuşmak istiyorum çok kısa müsait olduğunda bana dönebilir misin fazla vaktini almicam diyip bekleyin.
Sonra kibarca konuşun.
Bilmek daha iyidir.
Siz kandirildiniz ama kandırmayın.

Annesine herseyini anlatir annesi beni cok seviyodu zaten buyuk ihtimalle annesi surekli benle olmasi icin israr etti
ya belki ailesinin haberi yoktur belki sizinleyken eski sevdiğini unutacağını düşünmüştür( doğru bişey olmasada).niye seni kurban seçip el birliğiyle kandırdıklarını düşünüyorsun . sonuçta ayrılmışsınız ortada gerçek bir aldatılma bile olmayabilir öylesine söylenmiş sözler olabilir neyse ne bırakın böyle şeyler düşünmeyi kendinizi yıpratmayın.

yani cok üzüldüm ben arkasasimda şok oldu cunku beni böyle bir iki aya nisanimiz olur düşüncelerine sokmustu ama biranda bisey oluyodu bi sogukluk giriyodu sonra beb boyleyim karakterim bu diyodu ben zaten bisey seziyodum ama bu kizin adi bile gecmedi hep ilk ve uzun iliskisinden bahsettik bu kiz icin 5 ay surdu ama seninle yan yana geldigimiz gibi yanyana bile gelmedik değersiz bisey di dedi . Annesine küfür etti benim dersem cok sinirlenir hesap soramam ki

Sanırım ben fazla huysuz biriyim.
Bende eski sevgili konusunda çok çekmiştim 5 aydı oda.
Yıllarca kızla kızın haberi yokken mücadele ettim.
Adını görünce donup kalmaları mı dersin ?
Neler neler çok ifşa olmasın şimdi.
Yıllarca ağladım sızladım ama her zaman da hesap sordum.
Hakkım diye gördüm yani.
Sinirlenirse de siz haklısınız.
Kandırılmak sinir bozucu değilde aramak mi sinir bozucu.
Çok saçma

Her defasinda ona sordum bak sanki biri var o geliyo gidiyo kafan karisiyo dedim . Ben mi seni aldatcam benim çevremde kiz mi vae bilmiyomusun ben basina buyruk bi adamim ama asla aldatmam .Benim tek asamadigim konu sensin senin giyimin senin cevren senin gecmis iliskilerin djye diye beni sucladi hatta namusuma kadar konu geldi ama asil sebep beyfendinin bekledigi kizmis . Hani gelse dese ki yapamiyorum kardesim sevdigim var ama sirf vicdanini rahatlatmak icin namusuma kadar laf edip kandirmaya gerek varmiydi annesine kufur etmese şu dk ariycam ama neyle karsilascagimi bilmiyorum
Sanırım ben fazla huysuz biriyim.
Bende eski sevgili konusunda çok çekmiştim 5 aydı oda.
Yıllarca kızla kızın haberi yokken mücadele ettim.
Adını görünce donup kalmaları mı dersin ?
Neler neler çok ifşa olmasın şimdi.
Yıllarca ağladım sızladım ama her zaman da hesap sordum.
Hakkım diye gördüm yani.
Sinirlenirse de siz haklısınız.
Kandırılmak sinir bozucu değilde aramak mi sinir bozucu.
Çok saçma

Annesine herseyini anlatir annesi beni cok seviyodu zaten buyuk ihtimalle annesi surekli benle olmasi icin israr etti
olabilir .oda sizinle mutlu olabileceğini düşünmüştür.ama olmamış anlaşamamışsınız bitmiş.elbette üzüleceksiniz kolay bişey değil anlıyorum sizi ama bu kadar üstüne düşmeyin.mesela ben değmeyen bir insan için en fazla 3 gün üzülürüm 3 gün sonra kendi hayatıma bakarım.kendimi yiyip bitirmem

Tabiki isim var ama siz gercekten deger verip sevdiginiz bi insana karsi hayal kırıklığına ugrayinca aman diyip gecebiliyomusunuz gercekten
?
Belli ki sıkıntılı bir insan bu kişi , ben kendinizi daha fazla düşünerek üzmeyin diye söyledim bunu kızgınsınız haliyle ama açık açık konusmanında faydası olmayacak kı sızı boyle kandıran ınsanla ne konusacaksınız
sız evet ben aradım desenız oda dıyecek kı ben senın oldugunu bılıyordum o yuzden boyle dedım senı denedım , kıvırma sansı olacak yanı

Her defasinda ona sordum bak sanki biri var o geliyo gidiyo kafan karisiyo dedim . Ben mi seni aldatcam benim çevremde kiz mi vae bilmiyomusun ben basina buyruk bi adamim ama asla aldatmam .Benim tek asamadigim konu sensin senin giyimin senin cevren senin gecmis iliskilerin djye diye beni sucladi hatta namusuma kadar konu geldi ama asil sebep beyfendinin bekledigi kizmis . Hani gelse dese ki yapamiyorum kardesim sevdigim var ama sirf vicdanini rahatlatmak icin namusuma kadar laf edip kandirmaya gerek varmiydi annesine kufur etmese şu dk ariycam ama neyle karsilascagimi bilmiyorum

Aynı kişiyi hayatımızda barındırdığımızı düşündüm resmen.
Sesten tanimasin diye arkadaşınız küfür etmiş.
Ay ben duramam

Ne yapardin benim yerimde olsan
Dun beni " beni gizliden arayan senmiydin küfür etti yakinda bulurum kim oldugunu" dedi arayip
Aynı kişiyi hayatımızda barındırdığımızı düşündüm resmen.
Sesten tanimasin diye arkadaşınız küfür etmiş.
Ay ben duramam

Belki kivircak belki de evet onu seviyorum ben sana umut verdim mi ayrildik bitti iste diycek daha cok canim yancak
Belli ki sıkıntılı bir insan bu kişi , ben kendinizi daha fazla düşünerek üzmeyin diye söyledim bunu kızgınsınız haliyle ama açık açık konusmanında faydası olmayacak kı sızı boyle kandıran ınsanla ne konusacaksınız
sız evet ben aradım desenız oda dıyecek kı ben senın oldugunu bılıyordum o yuzden boyle dedım senı denedım , kıvırma sansı olacak yanı

Ne yapardin benim yerimde olsan
Dun beni " beni gizliden arayan senmiydin küfür etti yakinda bulurum kim oldugunu" dedi arayip

Bulamaz o ağzını aramış. Zaten seni kandıran biri küfrü haketmiş bence o ayrı da. Nasıl biri ? Eğer başına bela olacak biriyse hic konuşma bendim diye. Çünkü annesine küfür etmiş arkadaşın. Ama bela olmayacak biriyse içinden gecenleri soyle.

Ama mantıklı olan kendine zaman vermendir. Herşey unutuluyor. Aldatilmanin babasını yaşadım. Açını küçümsemiyorum ama keşke bu başıma gelseydi diyeyim sana sen anla.
Içinden ona söylemek istediğin ne varsa bir kâğıda yaz ve kağıdı yak. Bunu ara ara yap. Meditasyonlar falan dinle sakinleştirir.

Haklisin aslinda cok isaret vardi da ben gormek istemedim aslinda ben uzun bi iliskisi vardi onu unutamadi sandim . Başıma bela olmaz ama onunla tartismaya girecek gücum yok yüzsüz olmasa beni aramaz sen miydin diye
Üzüldügüm tek sey her seferinde acaba olur mu bu sefer oldu diye ufacik bi sevgi icin cirpinirken onun her defasinda beni suçlayarak bana vicdan yaptirmasi oldu .
Bu adam bana defalarca kez gelip giden bi adam bu kez de eger gelirse ki sevdiginden degil cani sikildigindan artik biliyorum ozaman agzima geleni sayip ya da " ben eski sevgilimi unutamadim onu bekliyorum benim aklim kalbim onda" diyerek gereken cevabi verebilecegimi dusunuyorum
Bulamaz o ağzını aramış. Zaten seni kandıran biri küfrü haketmiş bence o ayrı da. Nasıl biri ? Eğer başına bela olacak biriyse hic konuşma bendim diye. Çünkü annesine küfür etmiş arkadaşın. Ama bela olmayacak biriyse içinden gecenleri soyle.

Ama mantıklı olan kendine zaman vermendir. Herşey unutuluyor. Aldatilmanin babasını yaşadım. Açını küçümsemiyorum ama keşke bu başıma gelseydi diyeyim sana sen anla.
Içinden ona söylemek istediğin ne varsa bir kâğıda yaz ve kağıdı yak. Bunu ara ara yap. Meditasyonlar falan dinle sakinleştirir.

Haklisin aslinda cok isaret vardi da ben gormek istemedim aslinda ben uzun bi iliskisi vardi onu unutamadi sandim . Başıma bela olmaz ama onunla tartismaya girecek gücum yok yüzsüz olmasa beni aramaz sen miydin diye
Üzüldügüm tek sey her seferinde acaba olur mu bu sefer oldu diye ufacik bi sevgi icin cirpinirken onun her defasinda beni suçlayarak bana vicdan yaptirmasi oldu .
Bu adam bana defalarca kez gelip giden bi adam bu kez de eger gelirse ki sevdiginden degil cani sikildigindan artik biliyorum ozaman agzima geleni sayip ya da " ben eski sevgilimi unutamadim onu bekliyorum benim aklim kalbim onda" diyerek gereken cevabi verebilecegimi dusunuyorum

Defalarca gelip gittiğini okumamıştım. Öyleyse hiiiç muhattap olma. Kesin döner yuzsuz. Ya zaten öyle adamlardan kimseye hayır gelmez dengesiz kişilik bozuklukları olan kişiler genelde öyle oluyor. Evlenseler de yürütemiyorler. Sıkılgan ilişkiye adapte olamayan kişiler.
Annesiyle erkeklerin tanıstirmasina çok bel baglama derim. Eski sevgilimin abisi her kız arkadaşını eve annesiyle kahve içmeye görüyordu ve heps1 ay falan sürüyordu.
O değil eskiden fala sarmiştim. Bir falci demişti ki erkekler artık ciddi niyetine anneleriyle bir çay kahve içirip yatıp bırakıyorlar. Kızlar gelip burada ağlıyor ama beni annesiyle tanıştırdi evleneceğiz dedi diye.
Her erkek böyle degil ama böyle karaktersizlerde var malesef canım :(
Bence sana yazdığında ilişkim var rahatsız etme beni bir daha numaramı sil de.

Back