- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
Eski sevgilimin aklın da baskasi varmis kandirilmisim ?
Anlamis sen olduğunu.. anlamasa bile bi umut belki diger kiz aratiyosa bi şansım olur bana döner diye dusunmus bence. Uzülme hic değmez.. arayan sensen de ondan vazgec diye acik acik diger kizi anlatmis. Seni sevseydi zaten salaga yatip senin oldugunu anlamamis gibi yapip seni anlatirdi dön diye...
www.kadinlarkulubu.com
Bu adam annesini kiz kardesini benimle tanistirdi annesi boyle kayinvalide havalarina bile girdi babasi da biliyodu babasi benim arkadasima soylemis gorusuyolar ama bakalim hayirlisi evlilik icin biraz bekliyoruz fln . Benim is yerime girip cikan bi bakiyorum çıkışta arabasiyla yanima gelmis . Bi bakiyorum ariyo cay koy yanina ugruycam saatlerce vakit gecirmeler , araba surerken bile elimi tutup surerdi bi taraftan sarilirdi cok kiskanirdi . Ama bi turlu de anlasamiyoduk ben bunu karakter farkliligima bagliyodum . Eski sevgilisini gizli numaraya anlatan adam annesine babasina anlatmaZ mi onlarda oynamislar resmen topluca beni salak yerine koymuslar . Biz sevgiliyken babasi gidip oglum evlencekmisiniz diye sordugunda " baba benim bekledigim var " niye demedi madem oyle .cok sinirliyim bisey yapmamak icin zor tutuyorum kendimi .ve hala utanmadan arayip senmisin benim cevremde senden baska kiz yok diyo inanamiyorum ya insanlar ne kadar karaktersiz nasil geccek bu sinirim ?