Sinirimden çıldırıyorum!

Gerçekten çok garipsiniz hala ne konusuyodunuz. Biraz kendinizi sevin çok değil biraz.
İnanın böyle degıldım burdaki arkadasların hepsının dedıklerıne katılıyorum 4 yıllık ılıskımı ki hıc duzgun sorun olmamasına ragmen ufak bır hatasında silen biriydım kendımı tanıyamıyorum.

Bu tip konulara daha bir ayrı sinirleniyorum.
Acizliğin de bir sınırı olmalı, insan kendisini bu kadar düşürmemeli.
Çok itici bir konu.

Kesinlikle takinti etmissin adam senle resmen oynamis değer vermemis ve sen hala onu düşünüyorsun bunu dünyanin sonuymuş gibi görüyorsun yazik sana doktora git ve kurtul bu takintidan ben o kişiyi sevdiğini duşünmüyorum

Gerçekten psikolojik yardıma ihtiyacın var bence.
Sana bu kadar kötülük yapan adamı hala düşündüğüne göre belli ki iyi değilsin.
Kendi kendime işin içinden çıkamadıgım zaten aşikar , denedım onuda ama sonuc yıne bu oldu kendımden tıksınıyorum.

sen ayrılık sanıyorsun ama Allah seni kurtarmış

Evet resmen oynadı benımle dedığınız gıbı . Gittim zaten bu dedıgım gıbı bana korku , guvenmeme , degersızlık ve kendımden nefret etme hıslerını bıraktı.

Bu tip konulara daha bir ayrı sinirleniyorum.
Acizliğin de bir sınırı olmalı, insan kendisini bu kadar düşürmemeli.
Çok itici bir konu.
Çok haklısınız bence de biri bunu yazsa bende bunu derdim gerçekten acizim .

Acı sevici olmuşsun canım. Sana hiç bir şekilde değer vermeyen bir yaratığa halen aşığım seviyorum vs diyebiliyorsan helal olsun. Unutacaksın çevrende hiç adam yok mu senin bi etrafına bak arkadaş edin kendine gez toz hayatına bak numaranı iletişimini kes. Bu arada hiçbir şekilde ev adresi vs bilmiyorsan bence adam yüksek ihtimal evlidir canım. Bak kandil diyorsun ya evet şu mübarek günde bol bol dua et iç huzurun icin

Evet kesinlikle yapamıyorum . Sanırım patalojık oldu bu durum benım ıcın..
hersey sende bitiyor. akilli ol. egitim ise egitimini tamamla is ise isine ver kendini.
yaslarda genc , tecrube sifir...
sevgilik nedir? bugun seni sevebilirim, elele tutup gezebiliriz ama yarin ayrilabiliriz, baskasi ilgimi dikk. cebilir demektir.
iyi vakit gecirirsin, baktin iyi vakit gecmior gunler zindan oluyor. ayrilirsin.
bir insan kendine senin bu yaptigini yapmamali...

he hirs yaptm. evlenecektim, opusecektim, sunlari bunlari hayal ettim bunlari bu cocukla yapacaktim ve YaPaCagim! intikam da alicam diyip iliskiyi uzatip sacma hallere girip (hastalandim benim.icin uzulmedi vs) ve bu planin da tutmayip gene sen beter olduysan. tek diyecegim eh hak etmissin...yasadin ve gordun. daha uzatma ileriye bak ileriye..

Birini takinti yap veya sev bizlerin en buyuk hatasi kendimizi unutuyoruz ama biz daha degerliyiz neden onlari on plana cikariyoruz kendimizi sevmeyi birakip tum benligimizi onlara bagisliyoruz psikolojik destek al cok faydali oluyor bende gectim sayilir bu donemlerden en guzel cozum..

Evet çok dua ediyorum zaten , etrafımda tabi ki var üniversite mezunuyum zaten işim de vardı ama ayrıldım aklım allak bullaktı .

Herseyı her denılenı kabul ediyorum ama hastalıgı bunun ıcın kullancak bı vıcdansız degılım plan falan yapmadım yani.

Gittim onada psıkologa da gittim ama sadece dinledi ondan dolayı bir çözüme malesef ulaşamadım. Kimseye değil kendime öfkem.

Çok kızıyorum şu an da bile ama dedıgım gıbı neden bu kendime deger vermemem hıc bı sekılde
buda geçer sürekli bişeylerle meşgul et kendini mümkün olduğunca düşünmemeye çalış
aklına onunla ilgili kötü şeyleri getir hep illa düşüneceksen

Herseyı her denılenı kabul ediyorum ama hastalıgı bunun ıcın kullancak bı vıcdansız degılım plan falan yapmadım yani.
taman hastaligi plan yapmamis olabilirsin. o zaman kaldiramayacagin yukun altina girip isin icinden cikanayip kendini bilerek isteyerek dibe cekmissin. ve hala kurtulmaya calismior adamin dediklerine onem verip uzuluyirsun .
silkelen..

buda geçer sürekli bişeylerle meşgul et kendini mümkün olduğunca düşünmemeye çalış
aklına onunla ilgili kötü şeyleri getir hep illa düşüneceksen
Zaten mutlu olduğum gün sayısı yok denecek kadar azdı. Onu düşünmek zaten getirisi olmayan benden hep bir şeyler çalan bir olgu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…