Sinirimden çıldırıyorum!

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Merhabalar öncelikle hayırlı kandiller kk üyeleri.
Dün gece yaşadığım olayı anlatmak istiyorum size; genelde hep açtığım konu olan eski sevgili konusu yine başımda bir sorun oldu . Bana yaptıklarını yeniden anlatmak istiyorum kısaca ; 1 yıllık ilişkide tek bir insanla tanıştırmadı, hiç bir sevgililik ibaremiz yoktu .En az 5 kez ayrıldı hep geri döndü , evinin adresini dahi bir mahkeme kağıdından öğrendim. Bir kaç kez yolda aglıyorken bıraktı bayıldım yanıma dahi gelmedi .. Daha neler neler ama gerçekten çok sevdim ya da çok büyük takıntı yaptım . Normalde kendime değer veren bunları yaptırmayacak biriyim , bu kişide her şey değişti , psıkolojımı alt ust ettı 3 ay yataktan çıkmadım antıdepresanlarla yaşadım ve kalbımde buyuk sorunlar var fiziksel olarak yani damar tıkanıklıgı falan kalp krizleri vs vs. Canım çok yandı yani çok kez intiharı düşündüm yapamadım , hayatta her şeyden bir anda koptum .(bunlar geçen yıl oldu)
Bu yıl ise kendimi toparlamak istedim bir sure basardım ara sıra konusuyor , görüşüyorduk bu kişiyle normaldi oda anlamıştı bir şeyleri , mantığım hiç almasa da hala sevıyordum bılıyordum bu kadar acıya ragmen bu neydi çok dua ettim ama çok canımı yaktı ..
3 haftadır falan cok sık görüşmüyorduk kesildi genelde kendisi yazar eder sonrasında ben mesaj attım hayatında biri varsa vs soyle konusmayalım hissetmiştim. Evet hayatımda biri var dedi . Dondum o an tüm duygularım hislerim yerle bir oldu . Emeklerim vs sevgiden mi bilmiyorum takıntı mı bilmiyorum bana yaşattıkları bana özel mi yoksa onada mı bunu yapacak ? Ben burda neydim . Evet bitmiş sen neyın derdindesin diyeceksınız . Bilmiyorum kurtulduguma sevınmem gereken biri var hala acı çekıyorum .
Çok dua ettim yaptıkları yanına kalmasın diye çok canımı yaktı gerçekten benim . Neden hala onu düşünüyorum ben ? Kafam da neyı atlatamıyorum bilmiyorum canım çok yanıyor..

Sen bu ilişkide bir hiçsin. Benliğini kişiliğini kaybetmişsin. Gurur vs. Hiç mi birşey kalmadı. Kendini bu kadar kaybedecek kadar sevmek niye? Bayılmak , ortada bırakılmak . Merhameti bile olmayan bataklık misali kara camura bulanmış bir adamı sevmek niye ? Düşün bunları bakalım. Damarında kan değil sonuçta.

hiç normal değilsin. ikinci kadınolmayı kabullencek bi zihniyet gördüm şu an. bu nasıl takıntı ya.

Ben burda neydim . Evet bitmiş sen neyın derdindesin diyeceksınız
Sevilip saygı duyulduğunu inatla görmek istiyorsun,ama sevmiyor da saygı da duymuyor.
Bunlar senin için acı gerçek olmasa gerek.Biliyordun zaten,bile bile de devam ediyordun.
Adamın gram suçu yok,hepsine izin veren sensin.

Dünyada başka erkek yok mu, neden bu takıntı, bence kendinize zerre kadar değer vermiyorsunuz. Destek almalısınız!

sende yeni birini bul. hayallerin bu adam da karsilik bulmaz. kendi kendini hasta etmissin.

Gözünüzde o kdr çok büyütmüşsünüz ki,bu insanla birlikte olsanızda yaşadıklarınızı düşünüp siz terk edersiniz. İyisimi kendinizi bu kdr yormanın anlamı Yok, kendinize meşgul olacağınız birşeyler bulun.sevgiler...

Bitmiş,size acı veren bir ilişkiden sonra neden dostça bile olsa görüşüyorsunuz. Hiç görüşmeseniz acınız şuan dinmişti,yeni hayatınıza alışmıştınız. Neyse zararın neresinden dönseniz kârdır. Yeni bir hat alıp yeni bir hayata Merhaba diyerek başlangıç yapın

hiç normal değilsin. ikinci kadınolmayı kabullencek bi zihniyet gördüm şu an. bu nasıl takıntı ya.
İkinci kadın tabi ki olmak degıl derdim . Benimde anlamadıgım konu o zaten neden hala düşünüyorum neden nefret etmiyorum ve hayatıma odaklanmıyorum.

Dost olarak görüşmek değildi bizimki sanırım katil öldürdüğünü görmek ister hesabı , bilmiyorum kendime cok kızıyorum..

Haklısınız bir yanım nefret ederken bazen sanırım ulasamamaktan hıc bı zaman benım olamamasından dolayı aşıgım sanıyorum . durumu tanımlayamıyorum dahi

İkinci kadın tabi ki olmak degıl derdim . Benimde anlamadıgım konu o zaten neden hala düşünüyorum neden nefret etmiyorum ve hayatıma odaklanmıyorum.
e hala görüşmeye devam ediyosun ondan olabilir mi acaba?

Sevilip saygı duyulduğunu inatla görmek istiyorsun,ama sevmiyor da saygı da duymuyor.
Bunlar senin için acı gerçek olmasa gerek.Biliyordun zaten,bile bile de devam ediyordun.
Adamın gram suçu yok,hepsine izin veren sensin.
Evet sanırım en doğrusu buydu sevgiyi geçtim saygı dahi duymuyordu.

Bayıldığında dönüp bakmamasına kopmadı da görüştüğüm biri var diyince koptu hee içindeki şey. Kendine eziyet etmeyi seviyorsun bence, başka birley yazacaktım ama banlanmak istemiyorum
Haklısınız gercekten kendimi su hale düşürmekten kendimden tiksiniyorum..

Evet bunlrı bılıyorum ve anlamadıgım konuda neden hala düşünüyorum neden bunu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…