bide arkadaşlar bana şunu bi söylermisiniz.benım bebeğim biraz yeme konusunda sıkıntılı.isteksiz yiyor ve yemek seçıyo.damak zevkıne düşkün biraz.Allah ınızı seversenız bebeği benım gibi bakıcı yada annesi tarafından bakılan arkadaşlar bebeğiniz yaptığınız şeyi yemeyince anneniz yada bakıcınız başka şey yapmıyormu.yanı beslemek için değişik altarnatifler denemıyomu.ya sınır oluyorum.yemedı deyıp bırakıyo.ya sütün içine ekmek doğrayıp veriyo.böyle öğünmü olur yaaa
bu yorumdan sonrasını okumadım, ona göre cevap yqazıyorum.
başkasının baktığı hiçbir zaman kendi baktığınız gibi olmuyor malesef. anneanne de olsa babanne de olsa öyle.
benim kızım da çok yemek seçer.neyse ki babannesinde sadece kahvaltı yapıyor, ben erken çıkıyorum işten, öğlen alıyorum.
ama bazen kalması gerektiği de oluyor.
o zamanlarda yemeğini kendim gönderiyorum, çünkü babannesi sevdiği yemekleri bildiği halde onlar evde varsa yediriyor,
yoksa ne varsa onu yedirmeye çalışıyor.
haliyle çocuk yemiyor.
geçenlerde kahvaltıdan sonra öğle yemeğinde sadece bir bardak ayran içmiş, onunla akşam 6 ya kadar durmuş.
evde ben doyurdum.
hayır çok zor değil bir tas çorba kaynatıp içirmek ama yapmayan yapmıyor işte.
arada yaptığı da oluyor tabi ama ben elalemin çocuğu olsa kıyamam, doyurmak için elimden geleni yaparım,ama o bir ayranla günü bitiriyor.
o yüzden şansa bırakmamak adına kendim yapıp yolluyorum yemekleri.
kapris kısmına gelince de yapacak bir şey yok, ya çekeceksiniz ya da baktırmayacaksınız.