• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.206
1.199
373
Merhaba Meltem hanım ergenliğimi yeni atlattım 18 yaşındayım.Çok ani tepkiler veriyorum tepkilerimi kontrol edemiyorum yaptıklarımdan hemen pişman oluyorum gereksiz yere sesimi yükseltiyorum bazen kendimden bağımsız hareket ediyor sözcüklerim.ygsye hazırlanıyorum onun stresi var tabi ama ondan öncede böyleydi.sakin bir insan olmak istiyorum çevremde dişli asi biri olarak tanınıyorum insanlar bana yaklaşamıyorlar hissediyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Meltem hanım ergenliğimi yeni atlattım 18 yaşındayım.Çok ani tepkiler veriyorum tepkilerimi kontrol edemiyorum yaptıklarımdan hemen pişman oluyorum gereksiz yere sesimi yükseltiyorum bazen kendimden bağımsız hareket ediyor sözcüklerim.ygsye hazırlanıyorum onun stresi var tabi ama ondan öncede böyleydi.sakin bir insan olmak istiyorum çevremde dişli asi biri olarak tanınıyorum insanlar bana yaklaşamıyorlar hissediyorum.Yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Minuscule, ergenlik henüz tam atlamamıştır, ama artık sonlarına gelmişsinizdir. Bu ani tepkileri yönetmek için kısa süreli bir uzman desteği almanız doğru olur. Bu ani tepkileri hangi birincil duygularınızın tetiklenip verdiğinizi, bu ani tepkileri nasıl yöneteceğinizi, çevreyi ve olayları nasıl sürekli tehdit görmeyeceğinizi psikoterapi ile öğrenirsiniz. Bunu kendiniz için yapın, yakınınızda bulunan bir meslektaşıma başvurun.

Back