Sinir ustune sinir

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
30
evet arkadas sinirinden sonra bi sinir daha kayinvalidemden bahsetmistim evine gidince suratima bakmaz beni istemez bosanalimda oglunu istedigi kizla evlensin diye elinden geleni yapar kisaca ozet gectim bilmeyenlere sabahtan beri aramis oglunu hic gelmiyosun diye agliyo git dedim esime niye gitmiyosun oda tutturdu sende geliceksin gelmezsen mutlu olamam diye napti etti geldim kadin suratima bakmiyo cay dolduruyo herkese getiriyo ben haric herkese yemek koymus sofraya bana tabak yok nezaketen selam verdim ses yok o istedigi kizin fotografini acmis kucuk ogluna gosteriyo bak senem ablana ne guzel cikmis diye dis gorunusum su an cok sakin ama icimde sinir firtinasi

Allah bildigi gibi yapsin boyle insanlari yaa

artik birine sen cok kotusun yerine sen cok kaynanasin demeye baslayacagim
kaynana ve kotu kelimeleri ayni oldu benim icin ..

Yapma Bilgece böylelerini uzay boşluğundan sallandırmalı ibreti alem için :))
Yaptıkça tepene çıkarlar.

Ya tamam oyle yapsa da ben oturup kaynanam bana hizmet etse rahat edemem mumkun degil yani . Ha bi daha gitmesin olsun. Ya da boyle yapma desin kaynanasina..

Esin de biblo gibi kenarda mi durdu yani? Hic sormadi mi anne neden boyle yapiyorsun diye? Ben boyle kocanin hatrini falan dinlemem valla.

Sana tabak konmamış sofrayi görünce esin ne yaptı?

Adam gibi adam oracıkta eşimi istemiyorsan söyle anne gelmeyiz.
Beni istiyorsan karima da değer ver. Görmemiş olayım diyemedi mi?

Valla söyle koca bulsam çok süper bir hatun olurdum ona! ( benimki duymasın ya da duysun belki iyi olur )

Esin sana yapilanlarin farkinda mi? Eger farkindaysa seni neden zorla goturuyor? Annesine tepki vermiyor mu?

Ben olsam gider kendi tabağımı masaya koyar inadına yerdim o yemeği. Yemekten sonra da hiç konuşmadan kalkıp giderdim...

Benim de anlamadigim erkeklerin neden evlendikten sonra heryere sen de gel diye tutturmasi...ben annemlere giderken yalniz gitmekten hoslaniyorum mesela...o da kendi gitsin anasina...bizimki de tutturdu yine sen de gel inatla gitmicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…