• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinir stres Kulunç fibromiyalji

Benim fibromiyaljiye ek olarak panık atağımda var ilaç kullanmıyorum psıkoloğa gidiyorum
Benimde çaresizlik anında ortaya çıkan atağım var malesef. Nefesim yetmiyor gibi oluyor sakaklarimda ki damarlar patlarcasina atiyor.
Psikiyatri ilaç yazmıştı çok küçük olduğum için kullanmamıştım. Nefes duzenlemeye çalışırak geçirmeye çalışıyorum atak zamanlarını.
Psikolog bana çok verimli gelmiyor ben zaten yönlendirme yapacağı şeylerin farkındayım hayata geçirmek benim sorunum.
100 kisisel kitap bitirsen de fayda yok yanda seni uyusturan sakinlestiren bir ilaç almayınca bana.
Bir ara psikiyatri ilacı kullandım. Pammuk gibiydim. Aglamak istiyordum aglayamiyordum her şeye gülüyordum. 1 hafta sonra vücut alıştı tabi 😃
Ama çok güzel gunlerdi. Kafa bomboş oh miss😃

Kızlar Fibromiyali ve kas ağrıları hep değersizlik, sucluluk ve başarısızlık duygularından kaynaklı. Barış Musluya göre bunlar psikolojik ağrılar. Son 1-2 yılda mutlaka yaşadığınız böyle bir travma var mı? Mesela ben en son yakın dostlarımdan büyük bir kazık yiyince iyileşen boyun ağrılarım tekrar Nüksetti.
travmalarınızla yüzlesin sizi kimsenin sinir etmesine üzmesine laf söylemesine izin vermeyin Ya da cok içerlememeye takmamaya çalışın. Zaten hep takıntılı insanların vücudu ağrı yapar ...

Kızlar Fibromiyali ve kas ağrıları hep değersizlik, sucluluk ve başarısızlık duygularından kaynaklı. Barış Musluya göre bunlar psikolojik ağrılar. Son 1-2 yılda mutlaka yaşadığınız böyle bir travma var mı? Mesela ben en son yakın dostlarımdan büyük bir kazık yiyince iyileşen boyun ağrılarım tekrar Nüksetti.
travmalarınızla yüzlesin sizi kimsenin sinir etmesine üzmesine laf söylemesine izin vermeyin Ya da cok içerlememeye takmamaya çalışın. Zaten hep takıntılı insanların vücudu ağrı yapar ...
Bende de tüp bebek tedavisi ile başladı diyebilirim en son 2.ci bebeğimi kaybettim tavan yaptı ağrılar düşünürsem ağrılar tetikleniyor ama bunun neyi ile yüzleşecem nasıl aşılacak ki

Kızlar uzun zamandır omzumda ağrı var aslında her yerimde ağrı var. Tüm kas sistemim ağrıyor sanki. Ama en çok omzum.
Önce boyunda yeni başlamış fıtık sonra birazcık düzleşme olduğunu öğrendim mr la ama onlar bu kadar ağrı yapmaz dediler.
Sonra kulunç olduğu ve fibromiyalji olduğum söylendi. Var mı bu durumdan muzdarip ne yapıyorsunuz bunun için?
Bir masaj aleti, yağ bir şeyler önerin kızlar.
Fizik tedavi işe yaramadı gittim
malesef kesin çözümü yok güçlü antidepresnlar veriyorlar ama onlarda bağımlılık yapıyor hiç önermem .
düzenli spor yaparak hafifletebilirsiniz ağrıları plates çok uygun

Bende de tüp bebek tedavisi ile başladı diyebilirim en son 2.ci bebeğimi kaybettim tavan yaptı ağrılar düşünürsem ağrılar tetikleniyor ama bunun neyi ile yüzleşecem nasıl aşılacak ki

anladim gecmis olsun zor bir durum biliyorum :/
mesela ben neden anne olamiyorum, haketmeyen insanlarin bile cocugu var millet dogurup sokaga atiyor keske benim bir tane olsa gibi o negatif duyguyu öyle tetikleyin ki kendinizi aglayacak duruma getirip köprücük kemiginizin baslangic noktasi ve kafanizin tepesine hafif vuruslar yapin iyice kizginliginizi üzüntünüzü icinizi döktükten sonra olumlamalara gecin yani bunda da vardir bir hayir, ben bu durumu kabul ediyorum bu duruma teslim oluyorum kalbimdeki karnimdaki beynimdeki sicak soguk bütün duygulari serbest birakiyorum deyip bitirin :)

anladim gecmis olsun zor bir durum biliyorum :/
mesela ben neden anne olamiyorum, haketmeyen insanlarin bile cocugu var millet dogurup sokaga atiyor keske benim bir tane olsa gibi o negatif duyguyu öyle tetikleyin ki kendinizi aglayacak duruma getirip köprücük kemiginizin baslangic noktasi ve kafanizin tepesine hafif vuruslar yapin iyice kizginliginizi üzüntünüzü icinizi döktükten sonra olumlamalara gecin yani bunda da vardir bir hayir, ben bu durumu kabul ediyorum bu duruma teslim oluyorum kalbimdeki karnimdaki beynimdeki sicak soguk bütün duygulari serbest birakiyorum deyip bitirin :)
Çok aydınlatıcı mutlaka deneyecem .
Sınav kaygısı içinde bir yöntemin var mı
Bayağı bilgilisin gibi tebrik ederim

Merhaba
Size başımdan geçen bir takım sıkıntılardan bahsedeceğim. Belki bana bir fikir verebilirsiniz. Bundan 5 ay önce zona geçirdim . Ilk başta anlayamadım agrilardan acaba meme mi , koltuk altında mı diye kendimi yedim bitirdim. Meme muayenesi sonucu temiz çıktı . Ardından babamın kolunda oluşan bi ağrı sebebiyle gitmediğimiz bölüm kalmadı. Bunların akabinde önce sol kolumda şiddetli ağrım oldu. Ortopediye gittim ilerlemiş boyun duzleşmesi var dedi. Ağrı sol bacağıma indi ve sürekli geziyor . Dizde bilekte baldirda. Gün içinde bile yer değiştiriyor kolum arada bi hala ağrıyor ve o da geziyor. Fizik tedaviye gittiğimde kan tahlilleri temiz çıktı. Ortopediye dizlerim için gittiğimde rontgende birşey yok dedi. Soltarafta baskın olan ağrılarım var , Sağ da daha az daha nadir. Gece uyku sorunu yaşıyorum sürekli uyanıyorum . Azıcık egzersiz yapsam belim ortadan kopuyor sanki. Eşim hastalık hastası oldun diyor . Is yapmak canım istemiyor. Benim bu halim, sorunum nedir bilmiyorum. Sürekli birşeyim mi var düşüncesi yoruyor, Psikolojim iyice bozuluyor. Şu baciniza bi fikir verin

Suan kolum iptal gibi. 🙁
Psikiyatriye gittniz mi ise yaramadi mi kekik yağı nane yagi ile masaj yapın diyorlar ya da psikiyatri ilacı kullanin diyorlar. Ama ise yariyor mu bilmiyorum. Midem delinecek kas gevşetici icmekten
Arkadaşlar 1 yıldır çene eklemi ile uğraşıyorum şuan yüzümde bozulmalar başladı ne yaptınız son durumlarınız hakkında bilgi verir misiniz lütfen :(

Back