Sinir stres Kulunç fibromiyalji

Trombostik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2020
182
360
18
29
Kızlar uzun zamandır omzumda ağrı var aslında her yerimde ağrı var. Tüm kas sistemim ağrıyor sanki. Ama en çok omzum.
Önce boyunda yeni başlamış fıtık sonra birazcık düzleşme olduğunu öğrendim mr la ama onlar bu kadar ağrı yapmaz dediler.
Sonra kulunç olduğu ve fibromiyalji olduğum söylendi. Var mı bu durumdan muzdarip ne yapıyorsunuz bunun için?
Bir masaj aleti, yağ bir şeyler önerin kızlar.
Fizik tedavi işe yaramadı gittim

Son düzenleme:
Sıcak tut bende de var fizyoterapiste gidicem inşallah...bende masaj aleti var yapıyorum ama yok yakı bantladin mi?

10 yıldır çekiyorum bende kas romatizmasi yani fibromiyalji fitik duzleşme kireçleme ayrıca ailevi akdeniz ateşi hastalığımda eklem ağrısı yapıyor....
Çene eklemimdeki kasta aşınmış yas 34 ben sanki 80 yaşındayım yapmadigim kalmadi en son fizik tedavi doktorum geleneksel ve tamamlayıcı tipa yonlendirdi 15 gün önce 9 yerimden hacamat yaptırdım kafamin arkasına kadar biraz faydasinı gördüm...

Ama benim gibi yorucu ve stresli bir hayatın varsa geçmiyor be canım hafifler gibi oluyor sonra başa sarıyor malesef.

Çok geçmiş olsun.
Benim yaş daha küçük
80 lik nine gibi omzum yerinden çıkacak sanki öyle bir ağrı bir de sinir yapıyor agirdikca.
Çene eklemim benimde kıtırdiyor. Sabah kalkarım her yerim ağrıyor. Sanki uyumamisim akşam üstümden tır geçmiş. Nasıl bir hastalıkmis bu böyle.
Kas gevşetici ağrı kesici fizik terapi sakinleştirici çay bilmem neler kullandim gram fayda yok. Anlık iyi sonra aynı.
Psikiyatriye gidin diyor kimisi kaslar gevsesin diye. Hem stresten oluyor diye.
Çok stresli hayatım yok ama bazı yaşadığım cok stres yaptigim zamanlar oldu. Şuanda bazi problemlerim var ama milletin neleri var olmuyor yine bu fibo.
Bardak çektirdim o fayda etmedi. Hacamattan korkuyorum biraz fayda içinde olur mu ki

Kizlar bende düzleşme ve fıtık var ama çene ne alaka bende çok kutletiyorum. Ama bu dişleri sıkmayla alakalı ...fibroyla alakası ne?

Kizlar bende düzleşme ve fıtık var ama çene ne alaka bende çok kutletiyorum. Ama bu dişleri sıkmayla alakalı ...fibroyla alakası ne?
Çene sikma ile ilgili evet ama hepsi birbirini tetikliyor zaten. Fibro da stresten genel olarak cene sıkmada stresten. Hepsi yüksek düzeyde psikolojik hastalık. Yumuşak doku romatizmasi olduğu icinde tüm vucut etkileniyor her yerin.
Her fıtık ve duzlesme olan fibromiyalji olmuyor kuzum belki sende yoktur

Ya sana teşhisi kim koydu? Yaşlar erken çünkü... Tanı neye göre koyuluyor?

Bendede strese bağlı fibromialji uzun senelerdir var zaman zaman dahada şiddetlenen hatta felçli gibi yatıran benım deneyimlerim sonucu spor egzersiz tempolu yürüyüş çok iyi geliyo ..Allah herkeze şifa versin sevgiler

Ya sana teşhisi kim koydu? Yaşlar erken çünkü... Tanı neye göre koyuluyor?
Bu hastalık 20 ile 45 te en çok görülüyormus.
Bana özel hastanede doktor koydu canım.
Fitik ve duzlesmem bu kadar ağrı yapmaz diyerek ve elle muayne ederek. Halk dili kulunç. Kirt kirt ediyor orayi ovunca.
Am tüm vucudu da etkiliyor. Bak belirtilerne bakalim internette bir benim aynısı orada yazanlar ile

Suan kolum iptal gibi.
Psikiyatriye gittniz mi ise yaramadi mi kekik yağı nane yagi ile masaj yapın diyorlar ya da psikiyatri ilacı kullanin diyorlar. Ama ise yariyor mu bilmiyorum. Midem delinecek kas gevşetici icmekten

Ahh yavrum ben ozellere inancımı çok öncelerden bıraktım adet dönemi 3 kez bayıldım diye bana epilepsi tanısı koydu 3 yıl tedavi etti sonunda başka doktor senin bisiyin yok dedi devlet hastanesinde çok yüksek bir doktor..... Bu streslerim o dönemden....

Evet özel bende sevmiyorum ama daha önce devletede gittim o da fıtıgin ve duzlesmen bu kadar ağrı yapmaz dedi gönderdi canım.
En son iki doktora çıktim onlarda bunu söyledi. Tekrar gideceğim ama sanırım. Beyin ve sinire çıkıyorum devlette sen nereye çıkıyorsun?

Bende o bölüme gidiyorum... Masaj aleti; bende onun eski modeli var vurduğu yere titreşim veriyor ya kan dolaşımı hızlanıyor rahatlıyorum. Ama bu modelinde ısı özelliği de varmış. Ben bu tarz aletten memnunum sabah akşam yetiyor .... Çenen istemsiz mi yapıyor ? Yerken falan, yoksa kendin mi? Ben kendim yapmasam kutlemiyor

Üzerinden tır geçmiş hissini iyi bilirim psikiyatri ye bencede git canım fibromiyalji için ilaç yazıyorlar.
Ben psikiyatri ilacı kullanıyorum enazindan sinirim için çünkü sinir stres bu hastalığın baş düşmanı.

Kilo aldırıyor mu ilaçlar? Gitmeyi erteleme sebebim bu malesef. Yoksa tüm belirtiler git diyorr bana da. Kullaninca agrilarin azaldı mi canım ?
Sabah daha dinç kalkiyor musun

Bende sürekli bir dis sıkma var uyurken normal yaşamda sürekli fark edince gevsetiyorum. Çoğu kez yorgun düştüğünden kutletiyorum ama uzun süre kutletmezsem kendi de kütlüyor. Bir keresinde cenem çıktı sandım

Son düzenleme:
Desene hemen hemen aynıyız antidepresan kullanan biri olarak şöyle diyim belli bir süre koppeeekk gibi uyutuyor ve kilo aldırıyor ama 3 aydan sonra yavaş yavaş duzeliyorsun

Desene hemen hemen aynıyız antidepresan kullanan biri olarak şöyle diyim belli bir süre koppeeekk gibi uyutuyor ve kilo aldırıyor ama 3 aydan sonra yavaş yavaş duzeliyorsun
Valla canım suan koppek gibi uyuyorum gece uyanigim gunduz uyuyorum 12 aaat uyusam kalkayim artık demesem kalkmam çünkü vucudumda her nokta ağrıyor. Ellerim kalkiyorum sismis ve zor sıkıyorum misal. Belimi akşam biri söküp takmış gibi ağrıyor.
Uykusuzlukta yapıyor bu lanet şey gece uyuyamiyor gündüz uyanmiyormussun.
Çevremde entidepresan kullanan herkes en az 7 kilo aldi ve hep kalıcı oldu bu kilolar
Ama dayanamıyorum artık yol gözüküyor sanırım psikiyatriye.
Sakinleştirici çayları denedim sonuç sıfır.
Bizim gibi duygusal kisilerin sonu neden hep psikiyatride bitiyor

Maalesef ben 4 senedir içmiyorum ama çok iyi değilim ama bak emin ol vücutla alakalı sen zayifsan hep vücut bı sure sonra oraya donuyor, arkadaşım Gr kilo almadı

Suan kolum iptal gibi.
Psikiyatriye gittniz mi ise yaramadi mi kekik yağı nane yagi ile masaj yapın diyorlar ya da psikiyatri ilacı kullanin diyorlar. Ama ise yariyor mu bilmiyorum. Midem delinecek kas gevşetici icmekten
Benim fibromiyaljiye ek olarak panık atağımda var ilaç kullanmıyorum psıkoloğa gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…