Sinir olurdum şimdi hayret ettim

Pink_blue_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
3.534
4.331
133
Arkadaşım
whatsup tan sürekli durum paylaşırdı keyfinin rahatının yerinde olduğu izlenimi veren fotoğraflar paylaşırdı tabi ben açıp bakmıyordum takip etmiyordum bana böyle paylaşımlar cahilce geliyor nereye gittiysen gittin ne yiyip içtiysen sana kalsın ne diye fotoğrafını çekip paylaşırsın şimdi hanımefendi tatilde denize nazır bi apart tutmuşlar 1 hafta kalıp tatil yapacaklarmış hiç bir paylaşım yapmıyor hayret ettim açıkçası niye bi paylaşım yapmıyor her şeyi paylaşan insan tatil keyfini niye paylaşmıyor hayret doğrusu😂

Son düzenleme:
Görümce hanım whatsup tan sürekli durum paylaşırdı keyfinin rahatının yerinde olduğu izlenimi veren fotoğraflar paylaşırdı tabi ben açıp bakmıyordum takip etmiyordum bana böyle paylaşımlar cahilce geliyor nereye gittiysen gittin ne yiyip içtiysen sana kalsın ne diye fotoğrafını çekip paylaşırsın şimdi hanımefendi tatilde denize nazır bi apart tutmuşlar 1 hafta kalıp tatil yapacaklarmış hiç bir paylaşım yapmıyor hayret ettim açıkçası niye bi paylaşım yapmıyor her şeyi paylaşan insan tatil keyfini niye paylaşmıyor hayret doğrusu😂
Takip etmiyordum diyorsunuz ama bas baya takip etmissiniz sessizce 😂

Görümce hanım whatsup tan sürekli durum paylaşırdı keyfinin rahatının yerinde olduğu izlenimi veren fotoğraflar paylaşırdı tabi ben açıp bakmıyordum takip etmiyordum bana böyle paylaşımlar cahilce geliyor nereye gittiysen gittin ne yiyip içtiysen sana kalsın ne diye fotoğrafını çekip paylaşırsın şimdi hanımefendi tatilde denize nazır bi apart tutmuşlar 1 hafta kalıp tatil yapacaklarmış hiç bir paylaşım yapmıyor hayret ettim açıkçası niye bi paylaşım yapmıyor her şeyi paylaşan insan tatil keyfini niye paylaşmıyor hayret doğrusu😂
Bence o tatile bodrum katina inmistir 😂

Size gizlemis olabilir gelin giybetimi yapmasin die internet cekmiyosa ya da

Bu takip etmemis halinizse ettiginizi dusunemiyorum 😂 sosyal aglar paylasim icin var

Görümcem rahatsızlanmış tatilde Ramazan bayramından önce çocuklarıyla dolaşırken köpekler saldırmış kovalamış ve bu durumdan psikolojisi bozulmuş Ramazan bayramından önce yaşanmış bi olayı şimdi gündeme getiriyor hiç anlamadım Bayram da görüştük gayet iyiydi çok tuhaf bi insan zaten aklım ermedi bu işe tatili yarı da kesip dönmüşler

Görümcem rahatsızlanmış tatilde Ramazan bayramından önce çocuklarıyla dolaşırken köpekler saldırmış kovalamış ve bu durumdan psikolojisi bozulmuş Ramazan bayramından önce yaşanmış bi olayı şimdi gündeme getiriyor hiç anlamadım Bayram da görüştük gayet iyiydi çok tuhaf bi insan zaten aklım ermedi bu işe tatili yarı da kesip dönmüşler
sorunuzu cevabini almissiniz böylece 😄

Back
X