E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
her ne cacıksa.. sinir oluyorum :1closedeyes: şimdiki bayramlar da güzemiş de torunlar arıyomuş da.. biz de yedik
torunlardamı dio:uhm:başka reklamda değilmio:sm_confused:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her ne cacıksa.. sinir oluyorum :1closedeyes: şimdiki bayramlar da güzemiş de torunlar arıyomuş da.. biz de yedik
harf boyutunu normalin 3 katı yapıp görüntü kirliliği veren üyelerde çok anti'pati'k hihoyyyt
bu topikte ne yediğine kadar herşeyi anlatan hava atmaya bayılan üyelere gıcık oluyorum lülülülülülü
vodofon ama yaşlı adamn oynadıgı knka yerimseniben
okan bayülgenin ekürisi adam kimdi onun olduğu reklam.. git eve mendille şeker dağıt amca en işin var reklamda şebek olmuşsun
anladım erinono ben tugay kerimoğlunun oynadığı vodofon reklamı sandımyerimseniben
ordada dedecimm dedecimm dio,oda cannnımm torunum falan-tatlicadiarzu-anladım hangisi olduğunuhihoyyyt
isim ver pati:jeyyar::roflol:
:roflol:miçşekerim kim oldugu belli degl mi zaten hihoyyyt :jeyyar:
au hidayet turkoglunun yeni reklami var ya
her lafinin sonunu nuri ile bitiriyo
aman allahim nuriyi kafasina atasim geliyo
ciktigi an kanali degistiyorum
acilen su merak etmiyormusun baslikli 3g reklamlarini kaldirmalilar
abla kardesin reklami de feciydi..
twilighttaki edward a gıcık oluyorumm.bana göre çok itici bi tipp ama nedense herkes bu adamaa hastaaaaaa.kk da gördükçeee şu adamın etiketlerini sinir oluyorum cidden.bi dee kolbastıya ve kolbastının şarkısınaa sinir ötesiiiii bi boyuttayımm anlatamamm görünce kanal değiştiriyorum ve tiksiniyorum.senelerdir kültürde olan bi oyun bi dandikk saçma mı saçmaa yemkteyiz programınlaaa a dan z ye her yerde karşıma çıktıgı içindeeeeeeeeeeee çokkkkkkkk sinir oluorum.yaa insafff anaokulundaki kuzenimin gösterisinde bile bu oyunu oynatmışlarrr.eğitimciler sizee sesleniyorummmm başka bişe mi bulamadınızz yahuu
merak,şu edwardmıdır nedir bende tanımıyom la onu:umursamaz:cahal kaldımzemuszemuspati onun bi vampir oldunu ve hasta oldunu söyliyene kadar hiç bi fikrim yoktu:roflol:bakıp bakıp bu kim ya diyodum:uhm: