Sinir küpü oldum artık

Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.

Eğer gorumceniz size böyle bir şey derse
"Asil hanedanınızın soyunu devam ettiremeyeceğimiz için cok üzgünüz, tahta senin oğullarından biri çıksın ." diyebilirsiniz

Bu duruma ben kendimce isim taktım şehzade sendromu diyorum,erkek doğurunca saraya sehzade doğurmuş gibi bir havaya giriyor bazi kadinlar.

Allah akil fikir versin.

Ay bu kadından bıtanede bizde var. Allah çocuğunu ona bağışlasın.whatsaap durumlarında bıle şehzadem yazıyor :110:

Canım böyle insanlardan bende çok sıkıldım
ben 7 seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldım başindan beri hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim
Geçen hafta erkek olduğunu öğrendim
Duyanlar diyoki boşuna sevinme o erkek gibi görünür ama kız çıkar genelde hep öyle oluyor 5 aydan önce doktorlar tam bilemiyor.
Sen kendini alıştırma diyolar inanın 1kişi değil 2 kişi değil bunu söyleyen

Benim icin zaten hiç farketmez ama insanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum

Cahil cühela kesimin laflarıyla neden üzülüyorsunuz ki? Asıl acımanız gerekir onlara..
Benim bir oğlum var ama hiç kız merakım yok. Hatta aynı cinsiyet olursa araları daha iyi bile olur daha çok şey paylaşırlar diye de düşünmüyor değilim.

Ismarlama hamile kalamayacağımıza göre neyin muhabbeti ki bu?

2 farklı cinsiyet büyütünce ne oluyormuş ki? Sizin düşünce biçiminiz de tuhaf aslında ama neyse..
Sizin düşüncenizede saygı duyarım ama evlat bu tatmak başka bişeydir bir kızım olarak kız çocuğuna olmayan merakınızı yorumlarak haddim olmaz aynı şekilde iki cinsiyetide tatmayı istemek farklı yada buda kız tüh vah diye bi konuda açmadım

Bana kızmayın ama ikinci oğlan olsun istiyorum diye yorum yapıp ( sonradan herkes gibi sağlıklı olsun da yorumu bunu değiştirmiyor)insanların cinsiyet yorumu yapmasına sinir küpü olamazsınız sizde o kafadansınız o yüzden sizinle bu şekilde konuşa biliyorlar yoksa ne söylediklerini duymazdınız
O kafadan biri olmam için iki kızı yada iki oğlu olanla karşısına geçip dalga geçmem gerekmiyormu tüh sana vah sana yaparım onlar gibi olsam ;)

Canım böyle insanlardan bende çok sıkıldım
ben 7 seneden sonra 5.tedavimle hamile kaldım başindan beri hakkımda hayırlısı neyse o olsun diye dua ettim
Geçen hafta erkek olduğunu öğrendim
Duyanlar diyoki boşuna sevinme o erkek gibi görünür ama kız çıkar genelde hep öyle oluyor 5 aydan önce doktorlar tam bilemiyor.
Sen kendini alıştırma diyolar inanın 1kişi değil 2 kişi değil bunu söyleyen

Benim icin zaten hiç farketmez ama insanlar neden böyle yapıyor anlamıyorum
Aynen öyle insanın içindeki hevesi neden kırarlar bende anlamıyorum

O kafadan biri olmam için iki kızı yada iki oğlu olanla karşısına geçip dalga geçmem gerekmiyormu tüh sana vah sana yaparım onlar gibi olsam :KK66:
Kızma bana hamilesin üzmek istemem lakin insan hamileyse buna sevinir yorum yaparken bir kızım var buda oğlan istiyorum da diye bilirsin lakin bunu söyleyip insanlar cinsiyetçi diye konu acamazsın o zaman tezatlık oluyor onu söylüyorum

Kız ya da erkek olması insanın elinde mi, Rabbim ne nasip ettiyse o olur.
Erkek doğurmak büyük marifet!
Kendi eliniZde olmayan birşey için hem de başkasının saçma sapan cahilce fikirleri için canınızı niye sıkıyorsunuz, hamileliğinizin tadını çıkarsanıza.
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inş.
Amin çok sağolun haklısın ya bilmiyorum bu hormonlarda biraz insanın kafasını bulandırıyo

Sizin düşüncenizede saygı duyarım ama evlat bu tatmak başka bişeydir bir kızım olarak kız çocuğuna olmayan merakınızı yorumlarak haddim olmaz aynı şekilde iki cinsiyetide tatmayı istemek farklı yada buda kız tüh vah diye bi konuda açmadım

Dediğimi anlamadınız.
Ben evladı kız veya erkek diye ayırmıyorum o yüzden oğlumdan sonra bir de kız olsa keşke diye bir fikrim yok dedim.
İkinciyi istersem "kardeş" fikriyle yaparım. İnşallah şu olur diye değil.

Sahi size göre ne farkı var? Hani benim kızım yokmuş ya bilgilendirsenize beni..
Bazı insanlarda çok görüyorum bu istek halini..
Bir tane kız/erkek vardır "hadi bir de kız/erkek yapın".
İkinci aynı cinsiyet olur "hadi bir de kız/erkek yapın"
Çünkü diğerinin de farklı olacağı kesindir.
Bunun sonu var mı Allah aşkına? :)))

Allah sağlık sıhhat versin de ne olursa olsun demek lazım..

Oğlum da var kızım da vallahi başım göğe ermedi ya da kuyrugum çıkmadı :KK51:
Tek derdim onları iyi , merhametli , vicdanlı insanlar olarak yetiştirmek.
Cinsiyetin önemi yok 10 tane oğlun olur hepsi hayırsız olur , ipsiz sapsız olur napiyim öyle evlâdı.
Görümneniz de çok cahil. Takılmayın.
Hangisi hayirliysa o olsun.

Kızma bana hamilesin üzmek istemem lakin insan hamileyse buna sevinir yorum yaparken bir kızım var buda oğlan istiyorum da diye bilirsin lakin bunu söyleyip insanlar cinsiyetçi diye konu acamazsın o zaman tezatlık oluyor onu söylüyorum
Bakın sizide gerçekten çok iyi anlıyorum nedemek istediğinizi gayet iyi anladım illada erkek olsa keşke diye tuttursam karşımdakilerde bana senin kızın olur oğlun olmaz gibi yaklaşsa evet bu dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben diyorum ki kızım var oğlumda olsa olur sevinirim ama kozomın olmasınada asla üzülmem benim evladım sonuçta çevrenin bu tür cümleleri beni üzdü sadece anlatmak istediğim bu cinsiyetçi değilm olsa sevinirim ama olmazsa üzülürüm diye asla bişey yok kafamda çevrenin o halleri can sıkıcı geldi bilmiyorum anlatabldimmi kendimi ama :(

Dediğimi anlamadınız.
Ben evladı kız veya erkek diye ayırmıyorum o yüzden oğlumdan sonra bir de kız olsa keşke diye bir fikrim yok dedim.
İkinciyi istersem "kardeş" fikriyle yaparım. İnşallah şu olur diye değil.

Sahi size göre ne farkı var? Hani benim kızım yokmuş ya bilgilendirsenize beni..
Bazı insanlarda çok görüyorum bu istek halini..
Bir tane kız/erkek vardır "hadi bir de kız/erkek yapın".
İkinci aynı cinsiyet olur "hadi bir de kız/erkek yapın"
Çünkü diğerinin de farklı olacağı kesindir.
Bunun sonu var mı Allah aşkına? :)))

Allah sağlık sıhhat versin de ne olursa olsun demek lazım..
Evet söylediklerinizde haklısınız şimdi anladım sizi evlat sonçta ben öyle demek istemedim yani kızım olarak kızınız yoksa o duyguyu bilemezsiniz tarzında değil anlatmak istediğim benm çevremdeki baskı bu şekilde olunca beynim ister istemez o tarafa yorumladı sanrm kusura bakmayn

Oğlum da var kızım da vallahi başım göğe ermedi ya da kuyrugum çıkmadı :KK51:
Tek derdim onları iyi , merhametli , vicdanlı insanlar olarak yetiştirmek.
Cinsiyetin önemi yok 10 tane oğlun olur hepsi hayırsız olur , ipsiz sapsız olur napiyim öyle evlâdı.
Görümneniz de çok cahil. Takılmayın.
Hangisi hayirliysa o olsun.
Aynen öyle önemli olan güzel hayırlı bir gelecek sahibi olmalarını düşünmek varken cinsiyetçi yaklaşımlar beni üzüyor

Bakın sizide gerçekten çok iyi anlıyorum nedemek istediğinizi gayet iyi anladım illada erkek olsa keşke diye tuttursam karşımdakilerde bana senin kızın olur oğlun olmaz gibi yaklaşsa evet bu dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ben diyorum ki kızım var oğlumda olsa olur sevinirim ama kozomın olmasınada asla üzülmem benim evladım sonuçta çevrenin bu tür cümleleri beni üzdü sadece anlatmak istediğim bu cinsiyetçi değilm olsa sevinirim ama olmazsa üzülürüm diye asla bişey yok kafamda çevrenin o halleri can sıkıcı geldi bilmiyorum anlatabldimmi kendimi ama :KK43:
İki kız çiçek kokan odalar parfüm şişeleri ojeler kıkırdamalar büyük kavgalar..bir oğlan bir kız sesiz odalar büyük ötesi kavgalar..iki oğlan yatmadan yatmaya gelinen odalar ve başkalarıyla yaptıkları kavgalar..boşver ne derlerse desinler sen he de geç sanki onlara bağlı bir şeyler sen gelecekte olacak keyifli dakikalarını düşün bebeğinin kahkalarını diğerlerini ....et

merhaba arkadaşlar benim bir tane kızım var şimdi tekrar hamileyim insan ister istemez iki cinsiyet evladıda tatmak istiyo bende isterim rabbim önce sağlık versin zaten illada erkek olsun demiyorum ben çevrem deki baskı ama beni sinir ediyo bak gör senin yine kızın olur seninki kız bak ötekinin erkek bisen erkek bekleme bilmem ne yahu kızıma hamileykende bana çok baskı yaptılar erkektir diye bu insanlar ne istiyo karşısındaki insanı üzmek bu kadar kolaymı ben oğlu olana rabbim inşallah kızıda tattırır kozı olanada inşallah oğlanıda tadarsın derim milletinki ne bu fesatlıkmı adını koyamıyorum görümcem var evlerden uzak benim kocam becerdi ikinci erkek hadi bakalm dedi bikere başkasına daha bana yapamadı onu ama öğrendiklerinde bı tarz tepkilerle karşılaşmak asla istemiyorum kendimde hissetmiyorum kızdır erkektir diye ama nebikim içimi dökmek istedim
Cok fazla takilma. Iki oz bir manevi oglum var.
Babaannem bana "sen kız kısırı çıktın" dedi
O ne yahu dedim ?
Bir kız doğurmayı beceremedigim gibi manevi olarak ta erkek evlat tercih etmişim
Güldüm geçtim
Kendisinin 5 oğlu olmuş. Acısını benden çıkaracak;)

Hayurlı evlat olsun kız erkek ne fark eder iki oğlum var cok Şükür bin şükür Rabbim nasip etmiş Allah akıl fikir versin millete
Eşimin amcasının oğlunun ikinci kızı oldu şimdi okadar güzellerki benimde kız kardeşim yok ikincim kız olursa asla üzülmem rabbim sağlık versin yeterki

İki kız çiçek kokan odalar parfüm şişeleri ojeler kıkırdamalar büyük kavgalar..bir oğlan bir kız sesiz odalar büyük ötesi kavgalar..iki oğlan yatmadan yatmaya gelinen odalar ve başkalarıyla yaptıkları kavgalar..boşver ne derlerse desinler sen he de geç sanki onlara bağlı bir şeyler sen gelecekte olacak keyifli dakikalarını düşün bebeğinin kahkalarını diğerlerini ....et
Çok güzel konuştunuz gerçekten sağolun bende sizin gibi düşünüyorum kız kardeşim yok olsaydı negüzel olurdu diyorum hep kimbilir belkide benm kozoma nasip olur :)

Cok fazla takilma. Iki oz bir manevi oglum var.
Babaannem bana "sen kız kısırı çıktın" dedi
O ne yahu dedim ?
Bir kız doğurmayı beceremedigim gibi manevi olarak ta erkek evlat tercih etmişim
Güldüm geçtim
Kendisinin 5 oğlu olmuş. Acısını benden çıkaracak:KK66:
Etrafımdakilerde bu kafada :KK48:

Kiz kardesim 5 yildir 40 bin tl masrafla iki tup bebek denemesiyle kucagi hala bos:(
Ondan bos ver kim demis ne demis
O olmasa baska konuda yaralarlar
Kizkardesime actigi yaralar ,artim bacimi milletten uzaklastirdi
Oyle acimasizki kadinlar emcinslerine bir hsncer gibi soz sokmasalar ölürler .
Bosss ver .

Back
X