Yine tiksindimBen öyle bir deliyi 7 sene çektim zor Allah yardımcınız olsun, arsızlar malesef ki delirtiyorlar insanı kocaman 3 balkonum vardı 1 tanesinde oturamadım 7 yıl sesi, süpürgesi asla bitmedi sabah 6da gece 11 de süpürge yapar, sahurda tadilat yapıyorlardı, herşeyi halıları sofra bezlerini kafamdan aşağı silkeler, meyve kabukları, yemek artıkları, un, ped poşeti, yumak yumak saç, sigara izmariti, neler neler cam silerim 6m2 lik halıları demirlere vura vura silkeler, balkon yıkarım börek kırıntılarını aşağıya atar, normal söyledim olmadı, kavga ettim yine olmadı asla düzelmedi birgün zırlayarak kapıma geldi helallik alacakmış yaptıklarına çok pişmanmış taşınıyorum senin yüzünden Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın sana hakkımı zerre helal etmiyorum kul hakkım olsun ahirette boynuna dolansın dedim çıktım o evden
Size tavsiyem en ust kattan alin.Cok severek aldigimiz evi ustteki ruh hastasi yuzunden saticaz.Hakkimi helal etmiyorum bunun ahireti var.Nasil bencil insanlar benim evim istedigim gibi yasarim kafasindaEv bakmaya yeni başladım ve bunları okudukça korkuyorum cidden
Ustlerde yazin cok sicak kışin cok sogukSize tavsiyem en ust kattan alin.Cok severek aldigimiz evi ustteki ruh hastasi yuzunden saticaz.Hakkimi helal etmiyorum bunun ahireti var.Nasil bencil insanlar benim evim istedigim gibi yasarim kafasinda
Alttan da ses gelebilir ama üst kat daha iyidir tabii.En büyuk hayalim müstakil ev aslindaSize tavsiyem en ust kattan alin.Cok severek aldigimiz evi ustteki ruh hastasi yuzunden saticaz.Hakkimi helal etmiyorum bunun ahireti var.Nasil bencil insanlar benim evim istedigim gibi yasarim kafasinda
Bizde bu sebepten ara kat almistik ama bu kadin o kadar canimdan bezdirdiki soguğa sicağa raziyim.sutten agzimiz yandi korkuyorum bi daha ara kat bi daireye tasinmayaUstlerde yazin cok sicak kışin cok soguk
Hem komsular usttede olsan yetiyor valla insanina duseceksin
Ben ustteyim donuyorum kışın valla. He dersen ki komşu cekmiyorsun. Yetiyorlar yandakiler en alttakiler bile sagolsunlarBizde bu sebepten ara kat almistik ama bu kadin o kadar canimdan bezdirdiki soguğa sicağa raziyim.sutten agzimiz yandi korkuyorum bi daha ara kat bi daireye tasinmaya
Evet beladan uzak durmak senin için kâr. Zaten aklı başında birisi öyle hareket etmez.Iyi geceler hanimlar.Daha bi kac saat once bu konuya benzer bi konuya yorum yazmistim ust komsu bende de esimde de sinir birakmadi.Bu nasil insan kusura bakmayin insan degil yaratik...
Oturma odasinda tv izliyoruz basladi topuklariyla yere vurmaya gum güm.tv nin sesini actik oda vurma siddetini arttirdi.Ruh hastasi.Misafirimiz geliyor salonda ziplamaya basliyor tam bir bas belasi.
Balkonda otururken uzerimize birseyler silkeliyor.Gecenin bir yarisinda(saat 1 bucukta)balkonda hali yikamisligi var.ne gurultusu bitiyor nede silkelemesi.torunu var 4 yasinda hergun burda surekli tepemizde zipliyor sabah 8 gece 1,pazarmis hic farketmiyor.Artik dayanamiyorum.
Iyilikle soyledim olmadi bagirdim olmadi laftan anlamiyor kadin.
Apartmandaki komsular bulasma normal degil o kadin diyorlar ama sayesinde bende ruh sagligimdan olmak uzereyim.Evi saticaz artik baska yolu kalmadi
Böyle insanların yüzünden asosyal oldum inanın ki sinirimden hüngür hüngür ağladığımı bilirim kucağımda çocukla kırk kere kapısına gittim dedim bak bu bebeğin bile hakkına giriyorsun ama kadında bir gün pişmanlık ve merhamet emaresi göremedim 7 sene devam etti dile kolay gece 2 de çamaşır makinesi çalıştırıyordu kaç kere yataktan zıplayarak uyandık hiç saymadım onuda başkasının üzerine iftira attı biliyor musunuz o yapıyormuş alt komşum yapıyormuşYine tiksindim
Sanırım artık insan sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?